39

София

преди 6 години

Не знам крал ли е Миро или не, ама за дяе години НДК започна да функционира по предназначение а не дасе продават *** и чорапи. Лили и директорите й явно нямат интерес да се случва култура... Така де - *** народ лесно се управлява. Сега много бързо ще разкара и малкото кадърни хора от екипа та да се приватизира и да си стане на мол или чалготека

38

Анонимен

преди 6 години

Борислав Велков от 2011 г. професионално участва в изграждането, развитието, оперативното и стратегическото управление на водещите спортни, развлекателни и културни инфраструктури в Българиятук е заровено кучето, знае ги човека далаверите!!!!

37

Анонимен

преди 6 години

Правилно го е махнала!Този искаше да откраддне 60 млн лева..........................Ми да. Сега гербураците ще ги откраднат. Време е за председателството Св. да си купи нови чанти.

36

До 34

преди 6 години

Е как Павлова ще го е назначила... При назначаването му НДК беше към Министерство на културата и Павлова нямаше никакво отношение- Веждичката го докара и то май му го натресоха, защото той беше пробутал друг борд и изпълнителен директор. Мирко Б май беше реверанс към реформаторите. Все едно- успя да изпука всички налични пари на НДК, да придърпа и тия за ремонтите, за да го играе арт-тарикат с чужда пита.

35

ponti до ГЕРБаджии

преди 6 години

ЗАПОМНЕТЕ ТАЗИ СМЯНА! КОГАТО НДК Е ПРОВАЛ, СПОМНЕТЕ СИ ЗА НЕЯ И ЗА ТАЗИ, КОЯТО Я НАПРАВИ! Верно, че не можа да хване началото на далаверата, но и сега не е късно. СПОМНЕТЕ СИ!

34

БЪЧВАРОВА

преди 6 години

Стига сте плюли по Миро! И без това вече ни спря лапаницата и на една заплата ще караме. Моята, щото Боршош от откраднатото няма да даде.

33

чичо-дедко

преди 6 години

ам... хубаво го е уволнила, но съдебна отговорност ще му бъде ли търсена?! Или... не ;) защото ако си отвори устата.. не е ясно, кой ще излезе наяве. Та.. какво направи дебелото лиле.. покри го (ската го), да не излязат наяве далаверите. Не, че има съд и прокуратура в таз корумпирана "държава", но все пак...

32

)))))

преди 6 години

Хем ми е смешно хем ми се плаче, Боко, Цв Цв, Свинетка и сие *бават мамата на милата ни роднина това не е от вчера. Най-тъжното е, че народа си ги избира за трети пореден път. Мъчно ми е за великите ни предшественици, които са създавали история, а ние сме мъртви морално и духовно.

31

Само ГЕРБ

преди 6 години

Много ме кефи троловете как плюят за няколко копейки :))))

30

Анонимен

преди 6 години

Правилно го е махнала!Този искаше да откраддне 60 млн лева!

29

Мммм

преди 6 години

Страшни *** се оказаха тези

28

СССР

преди 6 години

Аз работлив гербаджия не съм видял ,най вероятно не е давал достатъчно от гепаното на Свинята Майка и на Винету

27

Анонимен

преди 6 години

рафинирани или ре финансирани крадци?

26

Анонимен

преди 6 години

герберастки игрички, герп е страшна м..афия, то не са роднини, любовници, ченгета и пр.....а са и рафинирани крадци, на павлова и дадоха да краде от ндк за сметка на магистралите

25

Анонимен

преди 6 години

Скоро в НДК ще падат лампи и ще трепат хора,патент на Лиляна.

24

Анонимен

преди 6 години

Мирослав НЕ ИСКА ДА Е БУШОН И ДА ИЗГУРИ.ЛИЛЕТО ПРОДЪЛЖАВА ДА ТЪРСИ БАЛЪЦИ ЗА ДА ПОКРИЕ КРАЖБИТЕ И ТЯ ДА Е ЧИСТА.

23

Анонимен

преди 6 години

Лилето има опит с пътищата, как се заделя полагаемия пай. Дойде време и на другите по-крупни обекти да се сложи контрол на "усвоените" средства. Чиста проба нагло крадене без оглед на ситуацията.

22

Анонимен

преди 6 години

Супер добра новина! Сега вече неговата фирма "ticetportal" може и да не продава билети за НДК повече. Както и да е. Идва друг играч / лапач - Борислав Велков. От трън та на глог! А да му е честото.

21

оня

преди 6 години

До Гражданинабсолютно- няма такива схеми, няма такава изобретателност, няма такава наглост- да се криеш зад паравана на културата, за да крадеш с усмивка

20

ponti

преди 6 години

Когато човек е дебел и космоса му е крив, а и не понася по нормални от себе си. Това правило важи по 2, когато дебелия е жена, и по 3, когато жената е с власт.