15

Анонимен

преди 6 години

в какъв стил се бори.

14

Анонимен

преди 6 години

Винаги шофьорите се съобразяваат с каква скорост да шофират, но "несъобразена скорост" като причина за катастрофа няма. За да е причина, трябва да можеш да определиш предварително с каква скорост да шофираш, т,е, ореди да стане катастрофата, а това е невъзможно. Определение на "несъобразена скорост" те изкарва винаги виновен, а то не е така. Определението на КАТ е, че това е скоростта, скоято си се движил, когато е станала катастрофата, независимо дали си карал с 0,1,2,5,10,30,или 50 км/час.

13

Анонимен

преди 6 години

В събота след катастрофата край Бургас много изказаха мнение на възрастните да не се дава да карат. Аз пък след тази катастрофа ще кажа да не се дават книжки на младите докато не навършат 33 години

12

Анонимен

преди 6 години

"Несъобразена скорост" е много точен и правилен израз.Хората у нас са с доста плиттки мозъци и не могат да проумеят, че те трябва да се съобразяват с пътната обстановка, с условията за шофиране и т.н.Всеки шофьор си носи отговорност за шофирането.КАТ не ви е виновен, че под шапките нямате мозък, а само чист вакуум.

11

Анонимен

преди 6 години

Лумбален!!!!

10

Анонимен

преди 6 години

А причинетелят на катастрофата? Прави впечатление,че винаги невинните са пострадалите а комплексарите причинители си живеят животеца

9

Анонимен

преди 6 години

Сега ,като се изправи и ,като зарита докторите ,картината ще е пълна ))

8

Анонимен

преди 6 години

Нещо ми се губи в тази новина. Пише, че между Балчик и Албена се блъска в уличен стълб, а улични стълбове има само в населените места, а в населените места скоростта е до 50 км/час. Не пише превишена скорост, .....

7

Идеалист

преди 6 години

До РеалистНе четеш ли? Не високата скорост, а уличния стълб е виновен. Много забавен бе един известен наш артист по някакво телевизионно предаване. Защо го изкарали виновен за предизвикана от него катастрофа, след като е карал в рамките разрешената скорост?

6

Реалист

преди 6 години

То "несъобразена скорост" няма, ама КАТ успяха да убедят малoумниците, че шофьорите винаги са виновни. Хубаво щеше да е да прочетем каква е истинската причина за катастрофата. Причината може да е в скоростта, може да е заради нещо друго, може да са няколко причини действали заедно, но причините са конкретни и изброими, а не това, което не подлежи на определение - катаджийското "несъобразена скорост". Лошото е, че КАТ така са промили мозъците на много хора, че те напълно вярват на тази измислица.

5

Анонимен

преди 6 години

Освен дърветата край пътищата и магистралите май ще трябва да изсечем и стълбовете...

4

To6ko Pravopisa

преди 6 години

radvai se che ne e na maimunica i ima zapetai i glavni bukvi.

3

Кратун

преди 6 години

"Водачът и пътувалия в него 20-годишен младеж..." как един младеж пътува във водач?

2

Кратун

преди 6 години

До ломТи, пък! Толкова много думи в българския език. Как един журналист да научи правописа им... или такива сложни работи като къде се използва кратък и къде пълен член, че ако сложиш накрая на едно разказно изречение "май" и въпросителен знак, то не се превръща във въпросително и т.н.

1

лом

преди 6 години

*лумбален