37

Анонимен

преди 6 години

ТЕ ПЛОВДИВСКИТЕ СЪДИЛИЩА ВИНАГИ ОСВОБОЖДАВАТ УБИЙЦИТЕ НА ПЪТЯ.НЕ Е ЛИ СТРАННО?

36

До 30 Солар ...

преди 6 години

Докато много хора мислят като КАТ и като теб ще става по-зле. Опитът от последните 28 години го потвърждава, както и световния опит. Като записваш в закона все по-строги наказания, а става все по-зле, нещо не ти ли просветва, че генерално си се заблудил? 28 години се увеличават наказанията и сега са несъразмерно строги, а става по-зле. Искаш да стане още по-зле ли, с това, което предлагаш? Оправданието, "ама аз не исках това", не те оправдава.

35

Анонимен

преди 6 години

Бльснала е полицай с висока скорост и няма проблем за госпожата як грьбнак! 10 000 лв и дим да я няма!

34

Solar Power

преди 6 години

До АнонименА колко простичко е всичко. Ако шофираш МПС без да имаш издадена книжка (не се брои забравена) се конфискува МПС-то.Край.

33

Анонимен

преди 6 години

Защо не и покажете физиономията на дамата?Да знаем от кого да се "вардим", кого да показваме за "пример" на децата си, кого да "фоткаме" през обектива на смарта или през др. "оптика" ако се наложи;)

32

Анонимен

преди 6 години

Нали много загрижените и работещите приеха в петък обновеният закон за движение по пътищата и на второ четене, вярно остава публикуването н ДВ, но НИ е интересно да видим дали ще проработи, макар и избирателно или ще е поредния запъртък

31

КО РЕЧИ?

преди 6 години

Заради тежкия пътен инцидент на 13 май тази година, при който загина 36-годишен полицай, тя беше лишена от свидетелство за правоуправление....тя беше лишена от свидетелство за правоуправление.

30

Анонимен

преди 6 години

Е да блъсне и съдията който я е пуснал. Много ми е любопитно с колко ококорени очи ще я изгледа като го направи инвалид (ай да не го убие да сме добри хора)...

29

онбашията

преди 6 години

в правова държава толкова може, това не ви е иран или саудитска арабия

28

Анонимен

преди 6 години

Ами да я пускат докато затрие още някой! После може и да и се поскарат - или както се казва - според Иванчо и кафето!

27

Old man

преди 6 години

Дядо ми казваше-всяко село си заслужава попа.

26

изглежда не е разсл

преди 6 години

⭐Докато има Някой на небето,който ме пази,никой на Земята не може да ме пречупи... !!! General Manager at Кате-76 ЕООД Works at Арома АД Worked at Aroma Cosmetics LTD Lives in Plovdiv, Bulgaria Engaged to Кирил Куюмджиев

25

Анонимен

преди 6 години

явно не е коя и да е, защото ако бе случаен човек, това "ходене до районното" ще бъде придружено с много синини, там стъпалата са все едни хлъзгави.

24

Цецо

преди 6 години

Моля??? И тази убийца е отново на свобода!!! Е, не е истина това!!!!

23

Анонимен

преди 6 години

Те за да я спрат, е имало повод - или е карала ПАК много бързо или нещо друго.

22

ЛЕРЦА:

преди 6 години

Да се направи справка ТОВА ИМЕ каква националност е, на баща й ли е или на съпруга й.Тя самат какво работи.УБИЛА човек, още повече ПОЛИЦАЙ на работно място: знаете ли каква присъда й се полага НЕЗАБАВНО? Да се сезира ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР на РБЪЛГАРИЯ: ПО каква ПРИЧИНА гражданката ЛЕРЦА, УБИЛА полицай преди месец, е на СВОБОДА и кара без книжка и ОТНОВО е на свобода.ЧИЯ гражданка е и КАКВИ ПРИВИЛЕГИИ има??!!??

21

Историк

преди 6 години

Ако сме бяла държава, колата с която е извършено убийство, трябва да се третира като оръжие, което трябва да се конфискува.Ама не сме бяла държава.

20

AZ

преди 6 години

И най-вероятно пак са спрели заради нарушение. Тази не подлежи на превъзпитание. Да ходи в затвора ефективно!

19

Анонимен

преди 6 години

В Испания, Гърция, въобще в цивилизованият свят, удариш ли пешеходец влизаш в затвора да си чакаш делото. Кое е най-лошото тук - убила, виновна, и пак продължава. За нея хората са мравки, стъпваш, убиваш, продължаваш. Няма какпа съвест ни свян. Такива трябва като в арабският свят - на площaда и с камъни, за назидание. Едиственият, който може да помилва е потърпевшият / или семейството.

18

Анонимен

преди 6 години

Ето за това има жертви по пътя, а не щото има знак за камери. ... кухи ушеви, пускайте ги да ви газят