80

Анонимен

преди 6 години

Кой ви плаща да ни рекламирате тия сатанински ***?

79

мънафич

преди 6 години

До 94 чудомирБлестящ празноглавец. Струва ми се , че си от софииските наркозависими евро-протестъри ? Улучих , а ?

78

чудомир

преди 6 години

Дано Меркел и Макрон успеят да затегнат съюза и да задвижат европейската армия.Така веднъж завинаги България ще се откъсне от руската *** и нейния мюсулмански съюз с Таджикистан,Киргистан,Ъзбекистан,Лайнистан и другите чалмосани извратени другари на руските пиянки.Естествено,изстрадалите рускини не виждали здрава краставица от много време винаги са добре душли.

77

пенко

преди 6 години

Как орлов нос /жажда за власт и диктат/ ще се съчетае с чип нос " да работим да се трудим"!?!?Вярно ,че Макрон/отрицателен герой от римската история/ е "счетоводен мъж"-тънки китки, меко дупе , кльощав гръден кош и харесва "стари "жени" ,но носът му е орлов /ВЛАСТ И ДИКТАТ/,което предполага ,че не му "пука" за хората /тези ,които правят стойността на парите/, а представлява буржоазната капиталистическа държава -общество на господари, слуги и роби!!! Дали човеците са колективни животни или индив.

76

Анонимен

преди 6 години

....МерКрон перфектната двойка за европГейско бъдеще.... Но източноевропейците такова бъдеще не щем.Ще си направим източноевропейски християнски съюз.

75

Анонимен

преди 6 години

Ако бежанците са толкова полезни за Европа защо Израел не ги приеме. Защо Израел изгражда високи стени по границите си. Много расистко от тяхна страна че искат да си имат собствена държава. Бежанска криза няма, има вражеско нашествие, джихад.

74

Анонимен

преди 6 години

Тоя както харесва да е с баби нищо чудно да се вземат с меркелицата.

73

Анонимен

преди 6 години

До ким сун 93Личи си КОЙ е неграмотен, не ходи на училище и не учи история!!! А тя, ДОКАЗАНО, се повтаря и тежко и горко му на този, който не се учи от нея! Та, два пъти ПОСТЪПВАМЕ НЕПРАВИЛНО И ПОСЛЕ СЪЖАЛЯВАМЕ! А БОГ ОБИЧА ТРОИЦАТА!!!!!!!!!!!!!

72

Европейка

преди 6 години

Бог да ми прости-двама души без деца решават бъдещето на Европа.Бабата я интересува само още един мандат,а малкия тепърва иска слава и власт.Те намат бъдеще,затова живеят само своя живот.След мен и потоп.Как ще живеем ние,които имаме деца и внуци и мислим и за тях,как ще живеят в терор и халифат?

71

анонимен

преди 6 години

нищо няма да последва за европа и света аз се моля за мир нищо друго неискам

70

ким сун

преди 6 години

Германската икономика и френската военна машина.Време е ЕС да поеме лидерството в този объркан свят.Видя се че САЩ,Русия и Китай не стават за лидери.Да живее Бойко Борисов,да се слави българския народ който избра на изборите европейския път на България.Русофилите да си пият боряшника и да мълчат.България е свободна и независима държава,а не руска губерния.

69

ХХХ

преди 6 години

А мислех че само българина е шиле ......та нали Меркел загроби Европа ? Как искате човек който е умъртвил едно нещо да го съживи ? Меркел служи на САЩ и целта и е да приеме колкото се може повече ислямисти ! Тя иска да ислямизира Европа може би да стане по "пъстра" ? За какво съживяване говорите по дяволите !?!?!?!?! България и тя барабар Петко с мъжете, а е на първо място по глад и ниски доходи ! Че и на Русия се отваряме в името на майка Америка !? Никаква икономика нямаме заради ЕС ! ПУ да в

68

Корнелия Нинов

преди 6 години

Трябват ми много големи розови очила, че да повярвам в франко- германския меркелистки Райх! ПО- СКОРО очаквам разделение- Източна Европа все повече разбира, че може да разчита единствено на САЩ за своята сигурност! Както по отношение на мигрантите, така и на Русия.

67

don

преди 6 години

Макрон никрофил - доказаноМеркел си пада по млади мъже.Германия винаги се е борила да бъде и тя колонизатор като Франция , Англия и др. държави.Двете световни войни са започнали заради разпределението на колонийте в света.Каква целта на Меркели Маркон двете държави водещи в ЕС всички останали роби.Е то нашия Борисов чинно изпълнява заръкете им след като ходи на инструктаж.Но Франция и Германия се превръщат вече в мюсюлмански държави и от там пак ще тръгнат големи военни конфликти

66

Анонимен

преди 6 години

Перфектни са колкото двоен айсберг пред Титаник. А може би единия е кьоравия рулеви, а другия - буцата лед в океана.

65

Анонимен

преди 6 години

Ей тия двамата ще довършат Европа....

64

Гост+

преди 6 години

Супер двойка - води ни партио любима към светли бъднини, види

63

упс...

преди 6 години

МерКрон перфектната двойка за европейско бъдеще?----------С тези двамата, Европа няма бъдеще!!!

62

Циник

преди 6 години

Те ги те ! Гробокопачите на Европа - фригидна ялова бабишкера, и пасващ геронтофил! Без да попитат ни внасят милиони злобни, фанатизирани търтеи! Перфектата двойка - чума , и холера! Конниците на апокалипсиса!С 24 часовата си охрана..персоналните иб ри кчии, и Брюкселските им лакеи...копат..копат яко, и бързо....вече са ударили дъното, *** кандисване нямат! Бабишкерника още преди 2 - 3 години ходи в Чили да си търси парцелче за Вила - кръвта вода не става! Геносе Хонекер и той беше там!!!!

61

Анонимен

преди 6 години

Авторката има чувство за хумор ;)))Да поставите бабоèб и баба заедно и да гледате сеир в коментарите ;)))Тоя се изявява като наш Плевенлиев ;)))