15

Анонимен

преди 6 години

Голяма радост е да живееш днес в Турция, много голяма! Откачалника Ерсдухан иска да накара модерните жени да се забулват като пингвини, да върне живота в Средновековието. Това никога не е успявало. Временно е могло, но натрупването после е взривявало застоя. Браво на тези жени, имат нуждата от международна подкрепа. Ерсдухан заедно с онова дебелото от С.Корея искат да спрат развитието. Никой не го е спрял, колкото и да се мъчи. Свободата е това което плаши всеки сатрап като Ерсдухан.

14

Анонимен

преди 6 години

Властите прибегнаха до гумени куршуми, за даза да ... какво?толкова бързате да пуснете поредната безмислена новина, че чак не си довършвате изреченията... "журналисти" дори и copy/paste не можете като хората да правите. За какво ви бива изобщо?За авторски статии и сериозни анализи дори и не мога да мечтаем.

13

Анонимен

преди 6 години

Значи в Турция си ползват за любовници малки момчета, а когато тези момчета се покажат на улуцата полицията ги бие и гони ?!

12

До Василев

преди 6 години

Обикновено ме кефи кви ги пускаш, ама да се ограмотиш и ти малко:Прайд значи стадо, група.Прауд значи гордост.На това му викат Парейд, парад демек ;)Ъндърстен му ;)

11

Анонимен

преди 6 години

Колкото по-изостанало в еволюцията е едно общество, толкова по-голяма е нетърпимостта към различния.

10

WTF

преди 6 години

Може да се жениш за 12 годишна, но ако си гей получаваш гумени куршуми ??!

9

Анонимен

преди 6 години

всички примитивни нации мразят гейовете.

8

Манаф

преди 6 години

А бе,тези гейове мове да си парадират, само импуснете малко *** със смъкнати потури. Ще има истински гей-прайд!

7

Анонимен

преди 6 години

V BALGARIA OBICAME OBRATNITE,A TURZIA E NA SVETLINNI GODINI OT DEMOKRAZIATA.I V BALGARIA IMA SHEPA FASHISTI,KOITO GI MRAZYAT NO TE SA MNOGO MALKO.

6

Човек с мнение

преди 6 години

Скоро не прайд ами с този диктатор и ще ги бесят по стълбовете на площада... Нищо добро не очаква различните там ... за съжаление Турция се превръща в поредната диктаторска ислямска държава.

5

Анонимен

преди 6 години

Познавам един гей и си е много нормален , нищо общо с тоя цирк -ходи на работа играе футбол събота, жули бири до припадък и на никой не досажда със сексуалните си наклонности.

4

Анонимен

преди 6 години

Знаете ли изобщо какво значи Прайд ?Това, за което пишете, драги неграмотници, се нарича Парад, може да се произнесе и като Парейд, но не и Прайд!И не искам да го гледам нито у нас, нито другаде.

3

Така е

преди 6 години

Така се прави.

2

Боряна,

преди 6 години

групата от четиредесетте на прайд ли е била или на протест, не разбирам от труда ти!?

1

Анонимен

преди 6 години

А у нас педдерасите ако не ги пазеше полиция нямаше да си наумят да се събират даже щото знаят какъв бой ще ги очаква.