119

SS

преди 6 години

аз пък съм сигурен, че дори и да им намалят заплатите с 15 %, няма да има никакъв проблем - пак хиляди желаещи ще пъплят за работа към "структурите" на МВР... Щото това си е сладка работа... а ефектът го чувстваме всички ние. Някой да е доволен от борбата с престъпността, а??Е, като подобрят разкриваемостта на престъпленията с 50%, тогава може да им се увеличат заплатите с 10 % !....

118

joker

преди 6 години

Чух, че ердоган припаднал. Ако и бибитко даде фира, този край на света ще поеме към едно по-добро бъдеще! Що се отнася до заптиетата, те ще мирясат, защото са като ветропоказател - с всяка власт.

117

Анонимен

преди 6 години

Само да попитам - след като са им толкова ниски заплатите, защо е така шуробаджанащина за да влезеш в Симеоново? Защо познати от махалата...(доскорошни безделници), коментират че са броили до 10к рушвети за да станат полицаи? Та със 600лв заплата трябва да работят 10 години да си ги избият....нещо не ми се връзва.И униформите - ами аз също ходя на работа, заплатата ми не е по-голяма от тяхната, дрехите на гърба си ги купувам сам, и не знам дали въобще ще стигна до пенсия, камо ли пък 20заплати

116

Анонимен

преди 6 години

Само за свършена работа! За пиене на кафе и получаване на рушвети ,пари не се полагат.

115

Lili

преди 6 години

тиа май се опитват да ни правят на балами... Като, че ли не помним, че в т.нар. "система на МВР" всяка година увеличават заплатите с по 5-10 %. Ама сега пък искат цели 15 %!!! Че откъде ще намери държавата пари за това?! Нали трябва да гивземе от другите сфери.Протестират, понеже знаят, че номерът пак ще мине. Тоз път плашат, че ще ни изложат пред Европ.Съюз.Правилният ход срещу тях е:1. На който не му харесва заплатата- чао!2. Ако продължават да упорстват-да почнат да си плащат осигуровките

114

2233

преди 6 години

Не познавам нито един почтен полицай.Всички са корумпирани.Свестните отдавна напуснаха ,виждайки тиквинизацията на страната.

113

бай Пешо

преди 6 години

Стресова им била работата!! Ами и моята е стресова!

112

Офф ,да се омитат

преди 6 години

Айде на борсата ,мързеливци и мрънкалници...

111

ponti

преди 6 години

Абе бойко защо не им препоръча и на тези да си гледат картофи?

110

обективен

преди 6 години

За работата която вършат ,тези заплати са супервисоки!!!Нищо и половина.Имаме най-голямата по численост и безхаберност ,армия от безделници.

109

Анонимен

преди 6 години

Както ще е по 35 градуса на сянка близо месец напред - мврето на полицията за пореден път доказа, че интелект под фуражка не вирее. Тия сланинки бая ще се запекат пред Ал. Невски. Миризмата на потни кубинки ще ги сплотява. Какво им е виновна църквата и какво общо има с тях и защо точно протестират пред нея... кукерска му работа. Но сега се чудят откъде да намерят двама полицаи - единият да може да напише исканията на протеста, а другият да ги прочете и разкаже в простонароднополицейска-форма.

108

SS

преди 6 години

наглостта на тиа *** няма граници! То бива рекет, ама чак пък толкоз!Що не си огласят "ниските" заплати (ама не основните ставки, ами брутните, за да преценим ние колко са "ниски" възнагражденията им - и то за работата, която реално вършат!)В края на краищата, тук хората са прави-на когото му се виждат малко парите - да напуска. Може да отиде, напр. в селското стопанство-там търсят хора... Ако пък иска - може да се занимава с културна, или научна работа, може да идат и в чужбина, и т.н.

107

ponti

преди 6 години

В Гърция, Австрия, Германия виждам катаджия само когато има затруднение в движението и той ПОМАГА за да се реши проблема. Тук виждам катаджия само след завоя и ограничение 40, за да ме пита " ся кво ще прайм" и " ама ние сме двама".

106

ха-ха-хаааааааа

преди 6 години

Висока заплата и пенсия на 45 годинки...............пей сърце....................ама НЕМААААааааааааа.....................

105

ДО 114

преди 6 години

"..излиза, че вимат колкото една чистачка или сервитьорка".., а какво вършат? Те могат ли да работят работата на една чистачка или сервитьорка? Категорично Не! Те са тюфлеци, свикнали само да искат, да пият кафета и да се чудят от къде да забършат 20лв. рушвет. В коя друга държава от ЕС има такива полицаи??? Навсякъде са като струни, и вместо да ти задават глупави въпроси и да се гаврят, или да търсят как да те затруднят, за да ти вземат парите, се хвърлят да ти помагат и съдействат! Е това е!

104

Анонимен

преди 6 години

Стига с тези мирни протести! Сваляйте ги тези *** със сила веднъж и завинаги!

103

Анонимен

преди 6 години

Да бе. Да не би да отмина модата на контра-протестите?

102

Анонимен

преди 6 години

До бгКогато започнат да вършат работа повече от една чистачка или сервитьорка тогава!Щото една сервитьорка или чистачка могат да вършат тяхната,тоест почти нищо!

101

Анонимен

преди 6 години

Ако им вдигнат заплатите пък ще излезем ние на протест. Ама тогава полицаите ще ни бият ли?

100

extremist

преди 6 години

ЩО ЗА НАХАЛ;СТВО ??? ЯВНО БАКШИША ПОД МАСАТА Е СТАНАЛ МАЛЪК ПОНЕЖЕ ДАНЪКОПЛАТЕЦА ОБЕДНЯВА.....НО ПЪК ИМА SpaceX, TAKA ЧЕ ЩО МУ Е НА БЪЛГАРИНА ЗАПЛАТА...