24

Parisien

преди 6 години

До "Аман" - извинявай ама те и хората с ислямска вяра са НОРМАЛНИ,защо ти като си християнин си мислиш,че си нормален пък и съдейки по коментара ти дали обаче не си ***?!

23

Аман!

преди 6 години

И как точно ни касаят нас, НОРМАЛНИТЕ ХОРА ислямските празници от рода на Рамадана?!

22

Иван

преди 6 години

Поздравявам нашите бивши и бъдещи поробители с празника на ислямския поробител!

21

Внимателно

преди 6 години

Установява се телепатична полу звукова връзка ползват се щамове з а почистване на комуникациите и МОхамед/ който е бил млад доцент в престижен лингвистичен център за обслужване на важни преродени в региона преди ада бъде наказан за прераждане като човек/ /обезпечава приемането на умно написани коран. Последните сури обаче са декодирани от черна вражеска станция чрез *** в дебело черво.

20

Спомени

преди 6 години

нА юг от Византия се търсят решения за блокиране на проникващи врагове в услоията на тежко повредена биосферна охрана от минали нашествия превърнала огромни цъфтящи региони в пустини и полу пустини.Прероден временно на земята МОхамед изпада в Клинична смърт .Явява се и докладва че е отбил стажа си като човек и вече може да отиде на почивка зад ПЛутон.Екип проверява доклада и се налага МОхамед да се върне обратно в тялото..

19

Перун

преди 6 години

СЛед жестока вражеска инвазия довела до над 100 000 000 убити от black dead по времето на Юстиниан се обезлюдяват огромни региони. На невидимия фронт се провеждат заседания след заседания с цел създаване на жестоки бариери пред нашествениците и проникващите след тях жестоки черни масови убиици..МЕстят се цели племенни групи на север се оформят поселения от много трудолюбиви почтенни и нерелигиозни за щастие славянски общини.НА тях се е разчитало да укрепят биосферната охрана

18

И.Илиев

преди 6 години

Имам въпрос?Някой знаели че на днешния ден руските войски преминават Дунава до град Свищов и той е първият освободен град....май не!!!!А за байряма всички знаят.

17

Анонимен

преди 6 години

Хайде и този се нареди до Рапона с поздравления. Ние сме Христивнска държава и такава ще бъдем. Тия зад::ици муслиманите не са толерантни, главите са им циментирани, че са върха на света. Те не признават другите религии, гадни и агресивни са. Колко народ избиха в Европа сами знаете. И ако не смачкаме на змията главата ще продължават да наглеят. Да си празнуват в Афганистан и там да си ходят. Хората се организират и сами ще покажат на брадатковците, че тази религия в отврат.

16

БГ

преди 6 години

Мазнете се още на ***, ***!

15

ponti

преди 6 години

Не си спомням някой мюфтия или говорител на мюфтийството (или турския президен или МП) да се покаже по телевизията и да пожелае на Християните за Великден или Рождество. При положение, че България е Християнска държава и те са малцинство, не виждам НИКАКВА причина да излиза Президента и МП да ги поздравява за религиозния им празник. Още повече, че религията им напоследък е доста...компроментирана меко казано.

14

Анонимен

преди 6 години

Само някои професии са забранени за жени , физик , машинни и ел.инженери..

13

Анонимен

преди 6 години

Само Шиитите създават лидери и имат технически прогрес..Сунитите са още във феодализма , шейхове , халифи.. аги..

12

Кочериново

преди 6 години

Няма нормален човек на света, който да не е проумял, че исляма е АБСОЛЮТНО НЕСЪВМЕСТИМ с нашата цивилизация? Докога политиците жалки ще се кланят на арабското божество на лунния култ? Кому е нужно това двуличие? Не осъзнават ли, че се заиграват със Сатаната? С какво ще поздравява Радев мохамеданите послучай Рамадана? Може би с това, че от началото му в негова чест извършиха над 30 акта на насилие над 'неверниците' в Англия, Германия, Австрия, Египет, Филипините, САЩ и т.н. а над 1200 души умряха

11

Муктада Радев

преди 6 години

Ашколсун, президент ефенди! Пръв приятел на Исляма и Мохамед си! Може и официално да приемеш исляма, за да може не само по празници да си ходиш в джамии!

10

коментор

преди 6 години

Докато се водите по модела разделяй и владей, печелившата страна винаги ще бъдат политиците. Може би на голяма част от вас ви трябва да спрете да пиете ракия и да погледнете над нещата малко трезво. Света се е насочил от много мулти-културализмът и искате или не това са са фактите. Вие по света не сте ли ходили? Стария модел на мислене води само до войни и страдания за хората. Ако искаме да станем космически хора един ден, трябва да работим заедно и да не се избиваме и мразим, правим ли го - ***

9

Анонимен

преди 6 години

Българите са били винаги тук 100 хиляди години от преди всякакви религии да възникнат. Мразя аврамистичните религии, защото те мразят мен за това че ги отричам. В това число християнство и ислям.

8

коментор

преди 6 години

Живеем в голяма Вселена. Много хора в България са тесно-гърди и не могат да приемат факта, че освен българи тук живеят и други хора от векове съвместно с нас, и това не са само мюсюлманите. Може би не помните историята си и не знаете че тук е имало траки имало е славяни и още какви ли не хора през вековете. Живейте с любов към живота като цяло не мразете и ще бъдете много по щастливи, Жалко е че днес българина се е вкопчил в миналото си без да може да погледне на пред. Четете учете и ще бъде те.

7

асд

преди 6 години

Разбирам да има някакъв дълбок смисъл в това постене, но то е просто ей така заради религиозната догма и индоктриниране. Вместо това се крие какво реално се проповядва. Всичко свързано с пророка мохамед трябва да се обсъди публично.

6

Анонимен

преди 6 години

размазан

5

Анонимен

преди 6 години

Гумен Крадеф да удължи празника на ислямистите с 3 месеца тогава или до нова година. Ердоганю вече даде фира. Не висчки мюселмани са терористи, но пък всички терористи са мюселмани. Да иде и в ИДИЛ и там да дръпне една проповед