31

1

преди 6 години

Аз,като мюсюлманин,не приемам,неговия поздрав,от другите всички християни приемам.

30

НЕ Е ВЯРНО

преди 6 години

Не може да поздравяваш Религия която проповядва че Убийство на Дете е път към Легло с Жени Девици .Моите уважения към Аллах , но трябва този да се промени . Изби много Хора .

29

ЕГА ТИ

преди 6 години

ХАЙДЕ, БЕГАЙ, ЧЕ ДОГАН Е ЗАПАЛИЛ БАРБЕКЮТО И ТЕ ОЧАКВА. СТИГА СИ ПОЗДРАВЯВАЛ, ЗАЩОТО ЕДВА ЛИ ЗНАЕШ НЕЩО ЗА РАМАЗАН БАЙРЯМ. АМА ЕША СИ НЯМАШ ДА СЕ ПРАВИШ, ЧЕ РАЗБИРАШ ОТ КАКВОТО И ДА БИЛО. РАЗБИРАШ ДРАГА МУТРО, ЕДИНСТВЕНО И САМО ОТ ВЪРТЕНЕ НА БУХАЛКИ, ОТ ПРИСВОЯВАНЕ НА БИЗНЕСИ, ОТ КРАДЕНЕ ОТ ДЪРЖАВАТА И НАРОДА. А КАК ЛЪЖЕШ. АХ КАК ЛЪЖЕШ - КАТО ЗА СВЕТОВНО.

28

ЛИЦЕМЕР

преди 6 години

До Рило- родопски масивЗАБРАВИ, КОГАТО ГИ МАРИЗЕШЕ С ЧЕРВЕНИТЕ БАРЕТИ В ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО!!!!!!!!!!

27

въпрос

преди 6 години

До г-н БорисовВие гьотферен ли сте?

26

Кондю

преди 6 години

Силно ме интересува дали е поздравил Айкут на Мика Стоичкова ???

25

Рило- родопски масив

преди 6 години

Държанките трябва да се поддържат и да си подражават.

24

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Льотчкът и той да не види нещо... - иска да подражава на ДЪРЖАВНИКА...

23

г-н Борисов

преди 6 години

И вас да питам - Ние държава имаме ли?

22

Анонимен

преди 6 години

Защо не поздравихте така братята обратни бе г-н Борисов ? Срам ви е че сте такъв,нали? Излезте бе ,излезте от гардероба г-н прецедател ! СТАР ГЕЙ ДОЛЕН.

21

Анонимен

преди 6 години

Измамници след 15.06 какво гласи договора ставаме европеици няма мб няма кое се подобри скороста или мб а мошенници измамници мтел

20

Крюгер

преди 6 години

- Защо има толкова малко хора във Фейса?- Ами Неделя е, къпят се хората...

19

Анонимен

преди 6 години

*** АТЕИСТАМИ И ОТ МЕНЕ ДА ИМ Е ЧЕСТИТ БАЙРЯМА ! ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ МЮСЮЛМАНИ И ИМ ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ И ПОНЕ МАЛКО ПОВЕЧЕ АКЪЛ И РАЗСЪДЪК ОТ ДОСЕГАШНИЯ !БЕНДЕНДЕ БАЙРАМЪНЪЗ МУБАРЕК ОЛСУН ! ТЮМ МЮСЛЮМАНЛАРЪ ТЕБРИК ЕДЕРИМ , ОНЛАРА САГЛЪК ВЕ ШИМДИКИДЕН БИРАЗ ДАХА ЧОК АКЪЛ ВЕ ФИКИР ДИЛЕРИМ !И НЕ ТРИЙТЕ ЗА ДА НЕ ВИ СЕ НАЛОЖИ ДА МИ ЧЕТЕТЕ Х-У-Я,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

18

Ал Панов

преди 6 години

В България освен про-турски има и про-руски партии... Има и фирмени партии на Ковачки,Овчаров,Пеевски и т.н.За Атака и ВМРО там са доживот депутат-ръководители....

17

Анонимен

преди 6 години

Каратиста за да си осигури някоя и друга година спокойствие, ще сложи *** и ще облече Цветелинка с бурка. Кво толкова, важното да е на власт, да си краде и се прави, че управлява. А Християнството,че е зверски атакувано от камилари, които искат да налага гадната им религия. Трепери от Ердоган, от Меркел и Макрон, от пред САЩ е партер. От там се решава, ще го бъде или не. Готов е да продаде и душата си, отдавна я е продал, както и България. Рано или късно ще има Народен съд за предателствата!!!

16

11111

преди 6 години

А християните защо не ни поздравява за Великден?

15

Анонимен

преди 6 години

Що да не ги поздравява бе..?В турция и арабските страни се скъсват да поздравяватневерниците за техните християнски празници!

14

Анонимен

преди 6 години

Бочко веднага е поздравил мюмюните, браво!! Премиер на всички нас но най-вече на мюмюните. Взел си е килимче за да покаже съпричастност, ще се дупогъзи с тях но и вазелин. Те обичат дебели дупове, уважават ги много. За да е изцяло с празника им, да си направи сюнет но публично. По-добре е в Турция, при откачалника Ердоган. Да докаже верността си. Оня припаднал, ако беше пукнал щеше да е най-добре. Да не мислите, че Бочко го е страх? Не, от приятелство го прави, мишока. Лъв със сърце на мишка.

13

Анонимен

преди 6 години

За да докаже искреност, да си направи сюнет в Софиямед. Стига само менискуси. Началниците му в Европа са всички със сюнети.

12

Анонимен

преди 6 години

Тоя кратун разделя нацията, поздравява на религиозен принцип.