24

Анонимен

преди 6 години

Малко ми се струват 10 човека. Трябва да са повече

23

Monastir

преди 6 години

Ot kakvo li go paziat tozi camp?

22

Анонимен

преди 6 години

Там където СОБСТВЕНИКА НА ХОТЕЛА, КЪМПИНГА, ЧИСТИ И СЕРВИРА И МУ СТОЙ ИМЕТО В РЕКЛАМАТА Е ЗА ПОЧИВКА И Е ВИНАГИ КОМФОРТНО.

21

Анонимен

преди 6 години

Всяка година на пролет се прави редене на фирмите КОИ да крадат.Затова НАП СЕ РАЗХОЖДА ДО МОРЕТО С КОМАНДИРОВКИ И СЕ ОТЧИТА С ЭАБЕЛЕЖКИ.

20

Анонимен

преди 6 години

само не разбирам защо го наричате 'къмпинг', с тези мутри и престъпници? виждали ли сте истински къмпинг, гръцки, италиански където собственикът усмихнат ти сервира? къмпинг, ама другия път.

19

скоро

преди 6 години

Вместо да вървим напред,нещата пак се връщат в бандитските времена"благодарим ти"ГЕРБ.

18

Анонимен

преди 6 години

Даааа, Батко Буби е дал разрешение на Митко "Карстиста" да изкара някой лев, нали вече не е в Енергетиката. Да захлеби малко момчето, толкова пари изкара за Мутрето.

17

до Мюнтер

преди 6 години

е, какво ти е виновен Евроатлантизъмът. смешки. че тоя народ така си обича и си е възпитам така, евроатлантизмът бил виновен. абсолютни глупости.

16

Гюнтер

преди 6 години

Ето защо никога в *** на море.абе..***!няма друго определение.Това да му се иска на човек да напише нещо,но няма смисъл.Едно и също бла бла,бла блааа..иа кервана си вървиии..ние си изчезваме и народа опростява с огромна мощ.На хора не приличаме вече.Дават някви люде по телевизора от улицата...плаши брат,плаши.Налудничави,уморени,стресиеани,охрухани от дертове и мизерия..мани мани.Евроатлантизъм и просперитет отвсякъде.

15

Анонимен

преди 6 години

А така, морските банди да си се оправят. Тия срещу ония.

14

Анонимен

преди 6 години

A хаирлия да е.

13

Анонимен

преди 6 години

Имало е маймунски спор :)

12

Joker

преди 6 години

Тоя Митко "каратиста", освен че е човек на властта е такова л,,но че ще ви напуши смях ако го познавате! Както е каратист всеки селски бек ще го потроши от бой... Познавам го от 94-та и съм чукал сестра му Даниела. Просто е напипал мекото при Баневи и дълбае, с покровителството на банкянския селянин. Като беше назначен в ЧЕЗ беше мирясал, ама сега огладня. Това е истината.

11

Анонимен

преди 6 години

Бееееей, много културни. Вместо да решат по силата на винкела, извикали полиция да реши проблема.

10

Анонимен

преди 6 години

Чувство на безнаказаност сред обществото. Липса на държавност.

9

Анонимен

преди 6 години

Поредния битов инцидент в "хубавата" ни страна!

8

zeus

преди 6 години

Хубава новина, ама непълна. Къмпинга се държи от Баневи, а са дошли мутри на Митко Каратиста, който твърди, че заради дългове къмпинга вече е негов. Да не забравяме, че Каратиста е човек на Вожда, а мутренските години май се завръщат...

7

:( :)))

преди 6 години

До ебааасиНяма какво да се чудиш.Тук 45 години едни са се мутрили от портрети и трибуни и са събирали рекет под всевъзможни форми, а други са охранявали така създадения ред.После чичко Горбачов и чичо Рейгън им казали, че вече така не може и ако искат да си спасят кожата, да сдадат политическата власт без бой. И те постъпили като послушни момченца, но си запазили икономическата власт. Как да я упражняват? Ами както си знаят, ти си го описал - мутри, рекет, охранители.

6

ебаааси

преди 6 години

Докъде я докарахме - откак си отиде комунизма охрана, бодигард , мутри и рекет са най-често използваните думи в новините ; ...има нещо сбъркано в нашата Бг демокрация човека по долу изкоментира че в Гърция няма мутри които да го охраняват и всичко си му е наред защо в нашата държава нещата не минаеат без охрана немоем да разберем - просто не виждам нуждата от некви охранени търтеи да охраняват - нека ходят да копат нещо момчетата файда да има поне а те големите охрани се бият помежду си пласират

5

Surt

преди 6 години

Takova nesto e nevazmojno v ellada i elinskite astinomi patrioti...Bulgarski sultanski sofiiski bardak...