11

Анонимен

преди 6 години

"Засега не са планирани ремонти на магистрала Тракия"E нали щеше да има основен ремотн между Пловдив и Стара Загора участъка? Че там не се живее в дясната летна и в двете посоки?!?

10

Егати

преди 6 години

Тунела на Хемус НЕ ГО РЕМОНТИРАТ. Често минавам от там - техника има, работещи хора НЯМА. Става едно огромно УСВОЯВАНЕ на пари, УЖКИМ работят стотици хора, а има 2-4 човека макс. И така е вече повече от година. Всичките тези управници, заедно с подизпълнителите, са просто за ЗАТВОРА !

9

Хех

преди 6 години

Ами и аз мислех преди като писалите по- долу, но вече ми е ясно, че тези магистрали съществуват само за да бъдат ремонтирани. Във всяка държава (и по- развита, и по- изостанала) съществуват пътища, тунели и магистрали, но в НИТО ЕДНА няма такава дивотия като в България. Няма значение кои именно артисти в момента са на власт, всички "cмучaт" пари за черните каси на БКП и на ДС.

8

Анонимен

преди 6 години

относно Хемус мога да им кажа само едно - да им *** и м... писна ми вече от тия ремонти, целият ми живот мина все ремонти в тая *** държава няма 1 км нормален път

7

мухлю

преди 6 години

"Предстои скоро да започне и основен ремонт на 32 километра пътища в Североизточна България." -не пише и колко метра и колко милиметра, НО там вече всичко ще бъде джам!А за "Почиващите по северното черноморие "- да могат даминат през Орадя-Букурещ-Констанца-Дуранкулак, може и през Станбул- ПЕТОЛЪЧКАТА - Долно Оряхово - Приселци - тоже - мерси!

6

BG СМЕШКИ

преди 6 години

ТВА НЕ Е ДЪРЖАВА А ЦИРК !

5

k

преди 6 години

До anonimenТо в повечето нормални страни е така

4

anonimen

преди 6 години

v Italia rabotqt i prez no6ta po magistralite palnqt dupkite zatvarqt celi u4astaci za da ne pre4at prez denq na dvijenieto

3

Елемаг

преди 6 години

От 10 години насам пътувам по-сериозно към Селото няколко пъти в годината.Не помня някога да съм пътувам като бял човек в двата тунела,на отиване и връщане.Вечно единият затворен,вечно в един тунел и в двете посоки,или вечно виадукт(те щото са много) е в ремонт.На вас оставям ,да прецените,кой се бие в гърдите,че е карал 3 мандата!!Да,тоя същия с ФАРОВЕТЕ!!!

2

Българин

преди 6 години

Ако не беше комунизма, БСП, Костов, Първанов, Станишев, извънземните, магнитното поле......на крив водолаз, водораслите му пречат.ГЕРБ да слагат по дебел асфалт, да изкарват новите магистрали поне 5 години, не всяка година нов ремонт.

1

Анонимен

преди 6 години

Ако служебното правителство на Радев не беше забавило умишлено търговете вече щяхме да сме забравили за всякакви ремонти!