8

Анонимен

преди 6 години

Германските служби разсипват Тереза ;)))))

7

До nope

преди 6 години

И как според теб ще постигне изгодни споразумения? ЕС лидери ясно и казаха да не лъже народа си- няма да има достъп до европейския пазар ако няма свободно придвижване на хора. Такива са принципите на ЕС.

6

Питър

преди 6 години

До nopeТереза Мей не може да организира собственат си партия, където вече и написаха сметката и само чакат изгоден момент да й я представят. Никаква желязна лейди не е, скоро ще е официално най-лошият министър председател, управлявал някога. 13 процента от избралите Брексит преди година вече са променили мнението си. И не мога да разбера как продължавате да хвалите англичаните след всяка поредна порция глупости.

5

Анонимен

преди 6 години

Да се чуди човек кое е по-малкото зло - Т. Мей или британските комунисти?

4

Реал

преди 6 години

Тереза мей на по предното си интервю каза че са спечелили партии които са излизане на англия от европейския сьюз! А де факто проевропейската Лейбьриска партия и начупи канчето! Изобщо тая ждадия е за червен картон.

3

nope

преди 6 години

Тереза Мей няма да бъде сменена, тя ще води преговорите и ще се превърне в една нова желязна лейди за Великобритания, обзалагам се. Ако постигне изгодни споразумения за страната, ще бъде преизбрана. Няма начин да не ги постигне - Брюксел саботират Брекзит , но британците са, както се казва "от стара коза яре" ахахаха

2

Анонимен

преди 6 години

И да има и да няма,нас не ни касае.

1

Анонимен

преди 6 години

Как хем не е на власт щото няма мнозинство хем ще сваля от власт. Абе като поствате помислете малко бе не е трудно. Лейбърситките сбърканяци не ни интересуват.