204

Анонимен

преди 6 години

Костов ще го запомнят като основател на корупционните практики в българското общество. Тоя ще го запомнят като човека спрял икономическото и социално развитие на България за десетилетия напред. Ще го запомнят и като строител на бъразорушащи се некачествени магистрали.

203

Анонимен

преди 6 години

Вече ми писна от това безгръбначно. Обеща да се справи с корупцията в прокуратурата и съдебната система, но се огъна. Обеща да осъди политиците, разрушили България, но се огъна. Огъна се пред Меркел за Южен Поток, Бургас - Александропулис и Белене, докато германия няма проблем съсъ северен поток 2. Много е гъвкав тоя. Твърд е като на стар дядо пищова без виагра... Касто дъждовен червей е твърд...

202

Българина

преди 6 години

Нищо не каза че лично той ни нареди сред най бързо изчезващата нация в света само само за 2.5 мандата!!! Невероятно постижение което ще остане записано вероятно в гръцката история, защото няма да е останал един българин, който да пише нашата.

201

За ИСТОРИЯТА

преди 6 години

УТРЕ НЯМА ДА СЕ УЧУДЯ В ДЕТСКИТЕ УЧЕБНИЦИ ако ПИШЕ ,че ДОН ТИКВУН е ОСНОВОПОЛОЖНИК на ПЪРВИЯ БЪЛГАРСКИ САТЕЛИТ В КОСМОСА.......!!!!!!!!И ,че е ИЗПРАТИЛ Георги Иванов и Алерксандър Александров в КОСМОСА!!!!!Хора СЪБУДЕТЕ СЕ!!!!!Не ВСИЧКО е започнало с ГРОБАДЖИЙТЕ!!!!

200

Анонимен

преди 6 години

Скоро ще изпратиме и ***.

199

Анонимен

преди 6 години

Дааа ...от 6-то в света да се наредиш на 12-то по неизвестни критерии в ЕС е наистина голямо постижение. Тиквено.

198

До Анонимен 222

преди 6 години

Напротив, но явно трябва да се каже максимално просто, за да го разбереш:1. Българите сме специалисти с меродавно по АБСОЛЮТНО всичко;2. Дори и на добра новина, ние сме скептици и мрънкячи3. Гледаме винаги назад

197

До Анонимен223

преди 6 години

Мда, да, а един мармот завиваше шоколада в станиол...

196

Грую

преди 6 години

Абе ... ще поспоря дали е България защото това е частна фирма. Нищо общо с държавата.Пък и булсата са на крачка пред фалит

195

из Будна ера

преди 6 години

Американски спътник,изстрелян с руска ракета ще стои бостоянно над бг.Шпионират ни добре,ЦРУ изстреля свой сателит над България,наричайки го "български".

194

Анонимен

преди 6 години

До 239,Само забрави да кажеш какви бяха заплатите в Русия през 2000-та (пък и сега). И колко пъти по-големи са заплатите на тия бедни западняци спрямо руските. О, забрави и да обясниш как половината свят не са на себе си да искат да живеят на запад, а не в този земен рай наречен Русия.Сега ще те оставям да си мечтаеш за пролетарски революции.

193

Анонимен

преди 6 години

След 100г. руснаците да вървят напред а американците назад пак няма да се срещнат защото изоставането на Русия спрямо САЩ е КОЛОСАЛНО!!!!

192

Анонимен

преди 6 години

До ФутурологОт 2000 г насам заплатите в Русия се увеличиха реално 14 пъти а пенсиите 12 пъти. В същото време благоденстващата някога средна класа в САЩ и ЕС все повече се стопява и вече падна под 50%.

191

Анонимен

преди 6 години

Браво на Булсатком. С честен бизнес и с честен труд плащайки високи заплати на служителите си, са успяли в България да направят няколкостотин милиона печалба и да купят американски сателит. Успех на честните бизнесмени от Булсатком, все така да се развиват и да плащат високи заплати на служителите за да можем ние да гледаме Азис и американски филми!

190

ЗА ПОВЕЧЕ СПРАВКА

преди 6 години

До ЗА СПРАВКАСтава въпрос за "първия български комуникационен геостационарен сателит" а не като цяло. Четете преди да пишете глупости!!! Спътника "Интеркосмос-България-1300" е апарат който предава информация за частиците около полярните региони. Има разлика с геостационарния сателит.

189

Бобчо

преди 6 години

Боко, не се слагай на всяка манджа Методия, защото: Цяло чудо е, че има компания в България, която въпреки безподобната, безобразна, некадърна, администрация на всички нива, ръководена от теб, кратуно, успява да се пребори и да извърши такова колосално начинание без държавна помощ. Това означава, че не всичко е загубено. Дай Боже повече такива хора в родината ни.

188

ЗА СПРАВКА

преди 6 години

ПЪРВИЯТ БЪЛГАРСКИ СПЪТНИК се КАЗВА "1300 г. БЪЛГАРИЯ " ИЗСТРЕЛЯН 1981г. по ПРОГРАМАТА "ИНТЕРКОСМОС" по случай 1300-тата годишнина!!!!!! ИЗРАБОТЕН Е ИЗЦЯЛО В БЪЛГАРИЯ В БАН и само с български уреди лети още !!!!! ИНФО има много създаден е на базата на руски сателит МЕТЕОР и т. н. ТЕЗИ СИ МИСЛЯТ ,ЧЕ ВСИЧКО ЗАПОЧВА от ТЯХ !!!!!! Е ИМА ХОРА ,КОИТО ПОМНИМ и ЗНАЕМ!ПОМНЕТЕ и НАУЧЕТЕ и ВИЕ не си ЗАБРАВЯЙТЕ ИСТОРИЯТА!!!

187

Анонимен

преди 6 години

Какво прави изказване на Борисов в отдел Технологии? Тоя до оня ден агитираше програмистите да стават овчари. Сега ще му трябват специалисти по сателитни мрежи. От къде ще ги вземе? От балкана всред овчарите ли ще ги набира?

186

Анонимен

преди 6 години

До extremistяко завист подчовеко а българите такива българите онакива ама вие сте изтривалките на българите такива и онакива

185

Анонимен

преди 6 години

Какъв бай тошо каква москва бе вие нормални ли сте за последните 5 години хората започнаха да се мръщят на 1000 лева чиста заплата. В момента подема е страшен. Ушанките да си стоят в раша и да не се опитват да пречат тука е Европа. В България се живее по-добре от в 2/3 от държавите по света това е реалността.