39

Никита Хрушчов

преди 6 години

...предадоха ТАСС и Синхуа...отбелязва ТАСС...отбелязват ТАСС и СинхуаТАСС посочва...А бе хей, младежи от ДНЕС !Български сателит е изстрелян от американска компания, а вие цитирате само и единствено Телеграфната агенция на отдавна споминалия се Съветски съюз.Вие в ред ли сте или какво?Значи според вас, ако ТАСС не беше "отбелязала" и "посочила", вие изобщо нямаше да споменете за събитието. Доста показателно за целия ви скапан сайт и за това, кой всъщност го финансира.

38

Анонимен

преди 6 години

Сега Булсатком ще има тотално телекомуникационно покритие покритие по подобие на Теленор.Булсатком имат над 50 % натоварване на спътника,нужен им е само един или два подобни партньора за тотален успех.Проблем би било ако НУРСовете заработят според европроекта или да излъчват всички телевизии ефирно.Тогава всяко жилище ще плаща годишна такса за ефир според възможностите и сателитните чиниики отиват в историята.

37

Анонимен

преди 6 години

Добре и с какво ще ми помогне тоя сателит, с това че булсат нямат БНТ ХД, Екшън и Ринг в ХД Диемиспорт ХД сега ще станат ХД. Ми аз това си го имам отпреди 5г. Другите оператори предлагат по 50 ХД канала и без техен сателит.Цяла олелия за това, че видиш ли сега ще гледам ЦСКА - Левски в ХД и Юве-Реал в ХД. Булсат конкурентите ви това го предлагат много преди вас от каменната ера.Дреме ми за 5 канала в ХД. И само затова изстреляха цял сателит да пуснат БНТ ХД некадърниците.

36

Анонимен

преди 6 години

Сателита е построен в САЩ и изстрелян от там. В него единственото българско нещо е собственика, но и това не е сигурно. Дано донесе печаба и просперитет на страната. Дано донесе и валута.

35

И КАКВО?

преди 6 години

И КАКВО КАТО ГО ИЗСТРЕЛЯХА И КАТО Е БЪЛГАРСКИ СЛЕД КАТО ИМА АМЕРИКАНСКИ ФЛАГ???

34

Анонимен

преди 6 години

Собствеността инженерите парите

33

Анонимен

преди 6 години

Браво ! Честито на целия екип. Браво и на SpaceX уникални професионалисти. Само глуповат човек сял чесън цял живот , без никога да е влагал пари и труд е кауза ...Може да каже : "голяма работа".Ами всъщност доста голяма е :) Ти никога в твоя отчаен живот няма да го постигнеш.

32

Анонимен

преди 6 години

А стига вече с тоя сателит. Кой знае какво станало

31

Бау

преди 6 години

До 37Сателита е частен бе злобо :)

30

Анонимен

преди 6 години

Голяма работа,да не би,ракетата и сателита са пройзведени в България?Единственото свързано с България е ,че кредита/250млн.$/на проекта,ще се изплаща от българският потребител.

29

Анонимен

преди 6 години

Сега със закон ползването на сателита да е задължително.

28

Анонимен

преди 6 години

,като тръгнат да се избиват парите за сателита и изстрелването, ще се окаже че е по евтино да отидеш на прожекция 5D,от колкото да гледаш телевизия в къщи.

27

st

преди 6 години

bravo.

26

Гост+

преди 6 години

16: Осман - аз не съм казал нищо, защо обясняваш на мен - обичай си и България и Турция - защо да нямаш две родини!

25

Анонимен

преди 6 години

Коментарите както винаги показват ниво на образователната ни система и интелекта на нацията като цяло... закривай!

24

Анонимен

преди 6 години

Само мизерниците ползват ракети втора употреба.

23

Анонимен

преди 6 години

Веднъж и ние да влезем в световните медии с положителна новина! Но каква е тази еуфория, като че ли Мъск е пратил човек в Космоса! Сателити изтрелват една дузина държави с техни носители. Япония, Китай, Индия Бразилия, Франция, вярно с руски двигатели...Когато Мъск изпрати човек с неговата ракета в Космоса и го върне жив, тогава ще е успех.А дотогава ще разчитат на "първобитните" руснаци. Щото никой друг не може!

22

Бау

преди 6 години

Браво. Да видим какъв ще е кяра от това за потребителите.

21

Гост+

преди 6 години

Може и да не се разпадне, но не знам какво ще стане ако не го изплатим

20

Анонимен

преди 6 години

От един , два месеца всеки ден пишат за тоя сателит. Какво само ги хвалите ? Утре ще се разпадне и какво 2