12

Анонимен

преди 6 години

Гърците искат комунизъм, защото са прекалено глупавички!Как да дадеш държавна работа на нови хиляди ?!Това значи много пари и привилегии, ниски данъци, големи отпуски, ранно пенсиониране, държавни курорти...Кой ще плаща всичко това, от къде да дойдат парите ?

11

Анонимен

преди 6 години

до някакви си!Врьщайте се в черноморието.

10

От Атина 2

преди 6 години

Стигнахме до пл. Синтагма на центъра. Автоматите за билети за трамвай също не работят. На автомата има ръчно написано малко листче, залепено с тиксо. Будката за билети изглежда като извадено от 80те. Вчера автомат за билети, който уж работи, ми върна неточно ресто. Никога това не ми се е случвало, дори и в Бразилия. Напукани плочки по тротоарите, също като в БЪЛГАРИЯ. Дори и плочките са почти същите...

9

От Атина

преди 6 години

Повечето българи май не са ходили на юг от Солун, че така хвалят Гърция. Плажовете са хубави, но като цяло това е най-скапаната държава в ЕС (не съм бил в Румъния още, но съм бил в останалите от източна Европа). В момента съм в Атина и това с *** е вярно. Такава мизерия не съм виждал другаде в Европа, дори е по-зле от Неапол. Всичко е невероятен хаос. Светофарите са коледна украса. Слизам на летището, искам да взема метро, автоматите за билети не работят. На гишетата не приемат карти.

8

онбашията

преди 6 години

гордите просяци пак са в новините

7

Палмето

преди 6 години

Сезонът започна,а с него и рекламите/антирекламите.Не се е чуло от гръцкото море някой да се оплаче.Който е бил там,пак ходи.Който е бил на Слънчака,не повтаря повече,с изключение на ,,цървулите'' и тъпите и неуспели мутри.Успелите мутри даже и не си помислят за почивка на ,,Кафяво Море'',ако че имат бизнеси там,ходят по другите дестинации.А за мърсотията в гръцките градове ще спомена че там на почивка не се ходи,ходи се по крайбрежието и островите,където всеки сам си почиства районът,Бизнес.

6

True

преди 6 години

Gracka divotiq.Ama chadara e bezplaten.Sarbajte bira za 5 euro v kochinata na malqkite sred mrasotiqta I posle pishete kolko e zle v Bg.

5

Rodos

преди 6 години

Na ostrovite ama e hepren chisto...;)A kade otivat buklucite na eu gradove i sela ot n broj darjavi? V Dunav, posle v Cherno more...za kafiav zagar...;)

4

Анонимен

преди 6 години

хубава работа, ама балканска

3

Анонимен

преди 6 години

Днесбеге каза че БТА каза че румънците кззали че в Гърция било голяма мизерия,

2

Анонимен

преди 6 години

Корфу е хубаво място! Симеоне Великиии, върни ни го! (cry)

1

Анонимен

преди 6 години

Започва поредицата антигръцки статии в началото на сезона. Мръсно било,зарази щъкали, огромни глоби,коли конфискували, в затвора вкарали за неправилна походка,страшен ужас било,не стъпвайте никъде другаде освен в хотелите на дскрадците и то при код кафяво. Аз нямам приятел, познат или съсед,който да е оставил и едно левче последните десет години на палячовците хотелиербизнесмяни.