18

Анонимен

преди 6 години

Колосяни 2:8Внимавайте да ви не заплени някой с философията си и с празна измама, по човешко предание, по първоначалните учения на света, а не по Христа.4.Исус в отговор им каза: Пазете се да ви не заблуди някой; 5 защото мнозина ще дойдат в Мое име казвайки: Аз съм Христос, и ще заблудят мнозина. Матей

17

ИСТИНСКИ

преди 6 години

Много защитници имало тук на баба Ванга, но не става въпрос че трябва някой непременно да е против нея и това заради което е станала известна. Интересни са фактите около нея, за гласовете и злите сили които я обладавали за който тя самата е казвала. Църквата не я е признала ! Знайте че дявола също има сила и чрез подобни хора показва силата си, с една единствена цел да подведе повече хора и да ги заблуди от изтината за доброто, за нашия Бог който ни е създал, от който зависим и на който да благо

16

Анонимен

преди 6 години

Нищо не познава само се прави.Връзвате се на глупости-чак светица.Ама като си помисля че и оная куковица майка Тереза дето обясняваше колко е хубаво светът да е пълен с тъмнокожи бедни и болни клошари,боклучари и бездомници щото чрез болката мизерията и страданието идвал Бог нищо чудно.Аз мисля,че Господ Бог иска да живеем добре,да бъдем щастливи здрави и богати,но да не вършим зло на другите.Това е.Простичко,гениално и скъпо.Като диамант.Ако на този свят хората не правеха зло щеше да е раят.

15

ИСТИНСКИ

преди 6 години

Който е малко по запознат и е Християнин ще разбере че вярването и покланянето пред врачки, чародей, астролог, гадател, или омаятел, .. никой баяч, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на мъртвите; защото всеки, който прави тия дела, е омразен на Господа.. ванга е една от тези..

14

Анонимен

преди 6 години

Поклон.Наистина всичките са мъдри ,преминала съм през всичките

13

Лъчезар

преди 6 години

Ванга е изобрететие на ДС от което се кешира и до момента - поте така ми подсказва интуицията ...

12

Анонимен

преди 6 години

Явно простаците нямат край. Не закачайте паметта на Баба Ванга. Лека и пръст и Бог да й прости. Почивай в мир. Нисък поклон.

11

Анонимен

преди 6 години

.Не позволявай никога на простия човек да се доближи до теб, защото ще ти изяде главата...--------------------Oоо, това е 100% ИСТИНА! Казано е :с лош човек все някак ще се разбереш. С простия - НИКОГА! Знам го от личен опит.

10

шматка

преди 6 години

Ванга е казала:Когато комунистите измрат България ще върже

9

Анонимен

преди 6 години

VANGA E SHARLATANKA--STANOVISHTETO NA BALGARSKATA PRAVOSLAVNA ZARKVAI NARODA VYARVA NA ZARKVATA.

8

Анонимен

преди 6 години

Ето часто от предсказаинята й, или поне тея който се твърди, че е предсказала:2010 - началото на 3 световна война2011 - в северното полукълбо е използвано ядрено оръжие. Мюсулманите започват химическа война срещу останалите2014 - всички масово страдат от болести 2016 - Европа е почти безлюднаЕ, колко от тея предсказания са се сбъднали?2 вариянта - или нищо не е можела да предскаже или просто няма предсказания и всичко е измислици на други хора.

7

do 5

преди 6 години

Айде нема нужда от шамански истории. Все пак се смятаме за цивилизовани хора. Попрочетете малко и тогава й се кланяйте толкова. Някъде някой да е видял нейно предсказание, където е казала какво ще се случи? Не нали. Сега от растоянието на времето можем сами да преценим. Обаче постфактум, като се случи нещо и била предсказала. Ама никой не цитира къде точно, а само "една жена каза".

6

Изобличителят

преди 6 години

Баба шарлатанка

5

до 3

преди 6 години

БАБА ВАНГА БЕШЕ ВЕЛИКА ВЕЛИКА ПРОРОЧИЦА ,И ПРЕДИ ВСИЧКО ЧОВЕК ,

4

Анонимен

преди 6 години

...Ако злото не застигне човека, който го е направил, ще застигне децата му, за да го боли повече....Да знаят и помнят това политиците и "бизнесмените" ни.

3

Анонимен

преди 6 години

Баба ви Ванга не беше много повече от агент в някое от управленията на ДС. Затова и беше уважението едно време толкова високо, а КГБ (ФСБ) и до сега си спомнят с умиление за нея. Колко "предсказания" са си сложили в устата, не е истина просто.

2

права е

преди 6 години

....Не позволявай никога на простия човек да се доближи до теб, защото ще ти изяде главата.... Те и поради това медийте у нас ни заливат с простотия , за да ни "изядат" главите,понеже простите са окупирали медийното пространство.

1

Д

преди 6 години

да и е лека пръста , защо още не беше жива ,