12

Snorky

преди 6 години

Двамата най-скъпо платени футболисти са и най-големите мошеници.

11

Анонимен

преди 6 години

Финално ??? Можеше и думата окончателно да използваш Красчо. Поне малко грижа за българският език от страна на "журналистите".

10

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

за сметка на това всеки мач ше лега за дузпа. аман от хобити...

9

Анонимен

преди 6 години

Меси ДА ГО НАУЧИ НЯКОЯ "СВОБОДНА"БЪЛГАРСКА ЖУРНАЛИСТКА ЧЕ ТУКА Е ДАНАЧЕН "РАЙ". НАЛИ ТАКА КАЗВАТ ОТ НС.

8

Анонимен

преди 6 години

За милиони няма закони....

7

ХОРАТА СА РОБИ

преди 6 години

Най голямата глупост която човечеството е позволило понеже хората по света не са единни срещу разни определени единици е да му бъркат в джоба и да го ограбват най брутално. Изкарал се е парите с честен труд а те му гворят за данаци е какви данаци бе. Същата простотия като с данък на къщата хаха Купено си е мястото построена е къщата сметки си плащщаш и пак данъци. Е за какво нали си си платил земята на която е построен домът ти. Утре ще има и данък живот че дишаш.

6

Кайзер Созе

преди 6 години

Важното е ,че държавата си е събрала всички данъци,който са дължими + глоба. Супер ефективно за една година(дела, разследване, присъди и т.н.). А тук дължат милиони за осигуровки,заплати ,данъци и др. от 10 г. и накрая - Голямо Нищо !

5

Анонимен

преди 6 години

И Роналдо ще си плати!

4

Анонимен

преди 6 години

Реално погледнато тази година Меси беше по-добър от Роналдо, но заради съотборниците си няма да вземе Златната топка понеже Роналдо заради неговите съотборници взе ШЛ и титлата на Испания, а Меси само купата на Испания. За мен това е порочна практика- да награждаваш с индивидуално отличие каквото е Златната Топка някой който е спечелил с клубния си отбор повече титли, а не заради самите негови индивидуални прояви през годината.

3

Анонимен

преди 6 години

реално са му наложили глоба от 10% върху размета на укритите данъци.като е на свобода, ще може да изкара още пари, които да бъдат обложени с данък.

2

Анонимен

преди 6 години

Ауууу...те голяма глоба са му друснали бре! Цели 252 000 евро които ги изкарва точно за 2 дни! 40 милиона евро годишна заплата получава за справка!

1

Анонимен

преди 6 години

Е то остава и да лежи. Който се е надявал значи е пълен ***!