18

Партизанката

преди 6 години

Няма християнско и ислямско. Античните комплекси в Алеп и Алтемира са римско наследство. Знае се кой е враг на човешката култура. Едни варвари зад Океана, дето само *** и друго не правят. Същите заграбиха културното наследство на Ирак през 2003 -та, впрочем. Те създадоха ИД, и не толкова ,че извергите от ИД са "некултурни" - то че са такива, такива са - но че техните създателите са такива - това ме тревожи.

17

Анонимен

преди 6 години

И саудитска арабия не е зад това. Някой унищожава бъдещите възможности за туризъм на региона за да го постави допълнително на колене. Напълно целенасочено и осъзнато. Това е изцяло военно - политическо нареждане. Ислямистите по своя инициатива не биха унищожавали ценностите, а биха ги продавали за да печелят. Това е нареждане от някой, желаещ да унищожи всяка наченка на независима икономика в региона. КОЙ ЛИ Е ТОЗИ НЯКОЙ? ;)))

16

до Анонимен

преди 6 години

Турция дърпа концита на ИД----------Пълни глупости!С.Арабия и САЩ - създадоха (на базата на Ал-кайда), финансират, обучават и въоръжават ИДКатар и Турция - "Братята мюсулмани!И едните и другите не са "цвете за мирисане"!

15

999

преди 6 години

ДО 16 ЕТО ТВОЯ КОМЕНТАР Е ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТВОЕТО НЕВЕЖЕСТВО ! И КАКВА Е ПОЛЗАТА , ДА РУШИ ЕРДОГАН КУЛТУРНОТО НАСЛЕДСТВО НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ ? ВИЖДАШ ЛИ ЩО ЗА *** СИ ? СЛЕД КАТО ЕРДОГАН , НАЯ ЯРОСТНО КРЕЩЕШЕ КОГАТО РУШЯХА "ПАЛМИРА" НИТО ЮНЕСКО , НИТО ООН ВСИЧКИ , ДОРИ ВИЗАНТИЙЦИТЕ МЪЛЧАХА ! МЕН АКО ПИТАШ - НЕ ТУРЦИЯ , НЕ ЕРДОГАН - ТОЧНО ВИЕ ХРИСТИЯНИТЕ СТЕ ВИНОВНИ !

14

Анонимен

преди 6 години

Турция дърпа концита на ИД

13

Анонимен

преди 6 години

Вторачването в продажбата на артефакти е опит да се отклони вниманието от основният източник на средства на ИД, който е петрола! ....Вярно е. Асад все още е основният който изкупува идилския петрол.

12

Анонимен

преди 6 години

"В исляма правилото е, че ако си убил един човек, сякаш всички си убил, а в християнстовото тази идея кореспондира с Божията заповед "Не убивай!", каза гостенката. "Такова изопачаване на религията не може да бъде направено от вярващ човек."Да така е...точно за това истинските мюсюлмани са много против ИД...ИД не са никви мюсюлмани...те провокират исляма! С едно "Аллаху Екбер" не се става мюсюлманин!

11

До az

преди 6 години

В Турция съм! Но ми прави впечатлене друго...въри там, *** там=Гангьо!

10

Анонимен

преди 6 години

Нищо не унищожават, просто се опитват да заметат следите след кражбата на културни артефакти.

9

az

преди 6 години

До Анонименotivai si v njakoja islajmaska darzhava, kato ne ti haresva!

8

До Разбирач

преди 6 години

Я кажи преди ИДИЛ нямаше ли ИСЛЯМ...?Внимавай кви ги дрънкаш да си чул някой мюсюлманин да приказва щуротии за Исус?

7

Анонимен

преди 6 години

"...безпроблемно трябва да участват съседни държави като Турция!"По точно Америка и ингилизите колега! Америка и ингилизите са като акула подушила кръв!!! Само, че в случая подушват петрол!!! Кои държави произвеждат оръжия я кажи...?

6

Анонимен

преди 6 години

MNOGO GROZ,NA I ZLOBNA GENA.DA GOVORISH PROTIV ISLYAMA PREZ MESEZA NA RAMADANA E KOSHTUNSTVO.

5

Разбирач

преди 6 години

Тази кукундрела и антисемитка, дето дърпа конците на нашенските *** от ФБ групата " Да опознаем исляма-форум" да стават пропалестински настроени, трябва да е в ЗАТВОРА, не да се хлести по медиите! "Някой дърпа коците на ИД да унищожават артефакти..."- ама, кукундрело, чуеш ли се , ***?! ИСЛЯМЪТ дърпа конците, драга!ИСЛЯМЪТ!!! ИДИЛчиите правят точ в точ това, което педофилът -главорез Мохамед Моше Разбойников е низпослал на мюслитата!Анадън му, Майче Ценова Турскоизмекярова?!Не ми се прави на учена, "преводачке от арабски"! Ти си една жалка манипулаторка и проводник на чужди- ислямски

4

Анонимен

преди 6 години

Аз нямам нищо против да си унищожават измислените артефакти и керпичени постройки :)

3

Цецо

преди 6 години

Всеки мислещ човек може да се досети кой създаде ИД! Само като се замисли човек кому е нужно някъде да се водят военни действия и картинката се изяснява!

2

Наблюдател

преди 6 години

Вторачването в продажбата на артефакти е опит да се отклони вниманието от основният източник на средства на ИД, който е петрола! Там се крие мръсната истина, защото той да се продава толково години безпроблемно трябва да участват съседни държави като Турция! Все уж борци срешу ИД че и съюзници в НАТО!! Забележетилно, толково години коалицията неможа да унищожи с "непобедимата" си авиация нефтените находища, рафинерииге и съответния транспорт!! Великолепни цели но изглежда прозрачни!!

1

Анонимен

преди 6 години

Има една държава в Близкия изток, която руши паметници на културата, но приглушават нещата с петролни парички. Все едни "принцове" наредени там.