63

Анонимен

преди 6 години

До МентораА бе, ментора! Много си вещ в нещата! Види се редовно те oпъвaт! Рахат олсун!

62

лекувайте се,бе

преди 6 години

Този гей-комунизъм не ми харесва!Не може в една демокрация някакъв измислен партиен секретар да ми казва какво да харесвам и какво-не!Просто това няма да стане,и туй-то!

61

Stamat

преди 6 години

Nikoga ne zabravqite Sodom i Gomor!

60

Анонимен

преди 6 години

До Хора бдете незабравай че тая година за най добър филм на годината в Америка беше обявен "Лунна светлина" Moonlight (да имаш двойствен живот ) - В "произведението" св възхвалява живота и "неволите "на ГЕЙ ДИЛЪР ганстер ОТ ЧЕРЕН ПРОИЗХОД В БЕДЕН КВАРТАЛ -не тва не е виц ,може да го провериш! И тука искат да ни направят негодни

59

Анонимен

преди 6 години

До Хора бдете ЕВРОПЕЙСКИ ,ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ И ДЕМОКРАТИЧНИ ЦЕННОСТИ . ЦЕННОСТИ...ЧЕСТИТО !

58

АДАМ

преди 6 години

ЗАБРАВИХА КОГО НАКАЗА БОГ ..В СОДОМ И ГОМОР... ЗАЩОТО БОГ ..МЪЖ И ЖЕНА ГИ СЪЗДАДЕ. КОЙ ОТ ТЯХ МОЖЕ ДА ИМА ДЕЦА..ЗАЩО ОСИНОВЯВАТ ОТ НАС НОРМАЛНИТЕ. БОГ ЩЕ ИМ ИЗИСКА ..И ДАНО ГИ ПРОСТИ.НЕ ЗНАЯТ КАКЪВ ГРЯХ ВЪРШАТ. А НИЕ КАКВО..ДА ДАВАМЕ ДЕЦАТА ДА ГЛЕДАТ МЪЖ С МЪЖ ХВАНАТ ЗА РЪЧИЧКА.. СВОБОДНО.. НИКОГА. ДА ИДАТ В РУСИЯ. ТАМ ДОБРЕ ГИ СРЕЩАТ.

57

Анонимен

преди 6 години

Ей! Спомням си! Беше все пак доста отдавна. Цялата работа започна с Чочолина в Италия!Нашите може да поискат сега да имат парламентарна квота и поне един вицепрезидент!

56

Хора бдете

преди 6 години

Хора гледайте "Обявявам Ви за Чък и Лари". Хората се писаха гейове само и само да защитят децата си.Социалистите са готови на всичко за да извратят хората.

55

Анонимен

преди 6 години

след масовото зарязаване на хетеросексуални хора лекарите търговци почват да продават различни псевдо лекарства които подтискат симптомитено е и болеста ,само че в повечето случаи на пациентите се дават захаросани бонбони плацебо . Обратните съществуват точно с цел отново и отново да се заразяват хора и така да измира половината население и такадасе спре пренаселването на планетата!

54

Анонимен

преди 6 години

гейовете имат повече нагон и не могат да са верни ,доказано е .Всъщност точно тази част от тях е играла огромна роля разпостранението на Спин който е създаден в лаборатория .Първите заразявания стават "благодарние " на канадски стюард който имал мимолетни връзки и е бил замо заразител докато в последствие не е развил симптоми . Американската асоциация пък не е реагирала нарочно при преливането на кръв и такадеца ,майки бащи дори възрастни стават заразени в ранните 80те и 90-те години

53

Анонимен

преди 6 години

никой не им обръща внимание и почнаха да се натискат да си говорят с хората хахаха

52

Анонимен

преди 6 години

да си говорят с израилтянския съвет, който им угажда на капризите

51

Анонимен

преди 6 години

Трябва да направим нещо срещу тази гей пропаганда, ако има българи мъже на място да направят като сърбите -или ще си драскате тук и изобщо не вдявате, че хомосексуалните лобита си прокарват интересите , а това е вредно за нацията . Събудете се бре , излезте направте нещо , онези искат и децата ви да учат за ан***лните им истории . Събудете се !

50

Анонимен

преди 6 години

"Гейове и лесбийки" да си говорят с котарака Чарли на Президент`шата !

49

хммм

преди 6 години

егати вица в кеша на браузера ми се зареждат 167 коментара а само 69 са оставени, тая авторката много лично е приела част от коментарите, то сред такива от екипа на днесбг да те е страх да коментираш всичко което е ненормално все някой от екипа им ще обидиш, завалии..

48

Анонимен

преди 6 години

Кмета на Симитли,Водата дойде, обаче май има и в нея уран, защо си мълчиш и нищо не казваш по въпроса?

47

Анонимен

преди 6 години

Борисов има и много...коалиционни партньори...като агент Иван... Бооооолен, бургаската батка...Дали и те не са.....

46

Анонимен

преди 6 години

Тия започват да стават нагли и провокативни! СПРЕТЕ ГИ!

45

Анонимен

преди 6 години

До Кмета на СимитлиВодата дойде, вземи си един душ.

44

Анонимен

преди 6 години

Не. Те са римляни....Римляни ли?!?! Явно не си запознат изобщо. Ходил ли си в дом?