45

Иван

преди 6 години

Разбрахме, че у нас имаме праведни имитатори нацисти! Но нека аршина да е еднакъв за всички граждани! Възраждането на "Недосегаемите Богопомазани" ще изиграе лоша шега на дисциплинарната практика в целия административен апарат.

44

Анонимен

преди 6 години

Пишете им прякор N 1 и 2 и 3, пък ги оставете да работят. Това не са хора с нацистки убеждения, което може да се провери.

43

Анонимен

преди 6 години

Сериозни хора, кито се отнасят сериозно към работата си и имат някакъв морал, не биха се чувствали удобно на длъжност, при положение, че има подобни компрометиращи снимки за тях. Нищо чудно да има и още снимки, но по-страшното е, че самия индивид не се чувства даже гузен, да не говорим за отговорен, че сам да напусне. Ето с такива жадни за власт и позиции индивиди ще продължаваме да бъде тоалетната на Европа.

42

Питащ

преди 6 години

Зам. министър махнаха, а тоя директор не смеят. Къф е тоя галеник на властта, някой да даде инфо за тоя.

41

Шегувал се е

преди 6 години

и на майтап е вдигнал ръка( окарикатуряване.)както президентския шеф на кабинета.( който ДАЖЕ се е и облякъл.Пак за окарикатуряване).Не бъдете дребнави и не мерете с РАЗЛИЧЕН МЕТЪР(аршин).Държавните мъже да се занимават с реални дейности, а нЕ да РОВЯТ стари снимки и да КЛЮКАРСТВАТ.САМО ЗАТОВА трябва да бъдат уволнени- ОНЕЗИ ,пРЕДСТАВИЛИ СНИМКИТЕ: за какво получават големите заплати?ЗА дребнави клюки???За мегдана- стават.

40

Анонимен

преди 6 години

Гай Юлий Цезар веднага под съд заради използване на "нацистки поздрав"!

39

Анонимен

преди 6 години

Защо фашисти и комунисти се мразят толкова? Защото са преки конкуренти в една и съща област.

38

nina

преди 6 години

А, бе, НЕуважаеми политици, защо не "ковете" законите в България, защо не мислите как да подобрите живота на хората, та да се върнат младите от чужбина, а сте се хванали за гушите за някакви снимки, които някой, някога, някъде е правил. Това ли е проблемът на България? И след вас-всичко живо коментира НАЙ-ВАЖНАТА за страната тема.Колко елементарно! И жалко!

37

Анонимен

преди 6 години

Ами нали са една партия -националСОЦИАЛИСТИ. Тоталитарни партии.,,Който не е с нас е враг",това им е философията.А бившите комунисти ще изчезнат след 15-20 години .Просто биологичен закон.А такива хищници като Нинова,Овчаров,Аспарухов и наследниците им ще са обикновенни ,,соцКАПИТАЛИСТИ".Те маята отдавна я заложиха,но засега се крият зад лозунги обратни на това което вършат.Справка-Гущеров,Гергов,Божков,Арабаджиев,Райчев,Банев,Манджуков,Цеко Минев,Дионисиев,Инджов,Добрев и т.н.,все ,,социалисти"

36

2+2

преди 6 години

Нацистки е поздравът на президенския съветник ,защото беше облечен в хитлериска униформа и подражаваше на любимия си фюрер. Въпросният служител на МНО показва РИМСКИ поздрав , не е в нацистка униформа ,като президенския съветник и няма нищо общо с нацизма.

35

Циник до 45

преди 6 години

И ( не ти...ти си *** по филтъра ) сте били "симпатизанти" на райха...ако беше чел нещо друго , освен корана щеше да знаеш!Цитат: "В турските политически среди преобладават прогерманските симпатии, като икономическият фактор играе решаваща роля за усилване на тези настроения (още през 1936 половината от турския износ е предназначен за Германия, особено хромовата руда). От друга страна, запазването на неутралитета се диктува от страха на Анкара, че първата и основна последица от влизането

34

Анонимен

преди 6 години

42 Поне се научи как се пише грамотно нацисткия поздрав

33

Анонимен

преди 6 години

46 Така е като търпите комунисти да бъдат на власт нали знаеш че са си лика прилика

32

Анонимен

преди 6 години

Докъде стигнахме, фашизирани елементи по върховете на държавата, а други, които трябва да ги уволняват, ги защитават. Голяма метла трябва за тези врагове на България

31

ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН

преди 6 години

БЪЛГАРСКА РАБОТА

30

историк

преди 6 години

всъщност училеля ни по история ни казваше, че вероятността за победа на Германия е бил много голяма до включването на сащ. И сега англичаните щяха да ни гледат децата, а французите - да ни мият улиците... А мужиците плюят по Германия, техния мач е друг! И газът им нямаше сега да е толкоз скъп...

29

Офф ,да се омитат

преди 6 години

И този награждаван дебелогъзец , и шефа му- агент Митко/Каракачанов/ и агент Буда.С тези неграмотни и невежи управници не сме за никъде. Държавата ни си отива , управлявана от пожарникари , милиционери ,задочници от ВИФ , партийни лидери с РабФак и озъбени от алчност патрЕотЕ.

28

ZIEG HEIL!

преди 6 години

*** = untermensch

27

ZIEG HEIL!

преди 6 години

Когато е СС е част от теб, няма значение какво мислят останалите ***!

26

Анонимен

преди 6 години

До 36Става въпрос, че всички са били примерни комунисти и не може сега ББ да чете морал. Още повече е разработван и за организатор на силова групировка. Има дело без няколко страници скрити от Флоров. Не знам дали е по - опасно да си комунист и престъпник или само комунист!!!