8

Трън в г/за!

преди 6 години

Марешки се оказа трън в очите и трън в г/за на онези, които си бяха въобразили, че са си присвоили България завинаги и ще продължават да деребействат така, както го правят вече 72 години.Ама, ядец "другари"!

7

ponti

преди 6 години

Това е постановка. Марешки е твърде голям за да ходи (при това лично) по аптеките и да изнудва собствениците. Това е съшито с бели конци и не може да устиска в съда дори да има нагласени свидетели. Просто бибитко иска да го "усмири", а цацата е толкова жалък - маша в ръцете на бибитко. Праща го да се "самосезира" по някакви смешни сигнали, за да отклоняват общественото внимание от грандиозния грабеж и безобразия, които вършат.

6

Цацарооов

преди 6 години

Само тупаш топката и симулираш дейност. Колко мутри,ало-измамници,наркобосове и пр. престъпници си вкарал в затвора? Позор си ти за българското правосъдие.

5

аллах

преди 6 години

Що ревете че ви управляват мутри като вие самите сте ги оставили да ви управляват ! Все едно овцата да роптае срещу овчаря си - ами тя си е тъпо животно толкова и заслужава , все някой трябва да и задава посока и да я види към пасищата ...въпрос на късмет е да случи на добър овчар ако ли не от овци се превърнете в овчари управленци и бъдете по-добри от сегашните бе!!! Ама когато само мрънкате става досадно овци с вас заблудени хахахд

4

пророк.лъже

преди 6 години

Въпроса е в момента кой изнудва Марешки с тея дела и жалби тъкмо в подходящия момент . Получава се че Марешки пречи на друг изнудвач. ....ае въобще изнудваческа държава нищо ново под слънцето.

3

Анонимен

преди 6 години

Когато имаш власт рекета е лесен..

2

Анонимен

преди 6 години

Управляват ни мутри, а тези които са гласували за тях включително и за Тиквата, са отговорни за разпада и хаоса в държавата!Отговорни са и за милиардите заеми! Да ги изплащат гласоподавателите на Тиквата!

1

Анонимен

преди 6 години

кофти :)