118

...

преди 6 години

Значи добре, че само година и половина бях в казармата! Там беше е няма такова място! Няма да разправям за случай дето в 2 часа сутринта влизахме и излизахме 4 часа с противогази от нещо където някога е било басаин! И това не е единсвеното "умно" нещо дето сме правили там! Но да попитам всички как мислите коя стройтелна фирма ще позволи някой от строителни воиски да и отнеме поръчката за изграждането на каквото и да било и после си отговорете на въпроса за строителни войски и прочие глупости!

117

Анонимен

преди 6 години

Тва тъпо коп*ле как се намърда в парламента? Пуснат ли казарма, аз си бия камшика :)

116

Анонимен

преди 6 години

До до 135Кое "няма изцеряване"?Лошо ли е неграмотни и малограмотни хора да се научат да четат и пишат, а също и да получат професии плюс трудови навици? Неслучайно се предлага да се служи в Строителни войски три години - не само да изкара курсове за зидаромазач или плочкаджия, но и да поработи известно време, практиката цена няма!Иначе, какво? До живот абонати на социалните фондове.

115

значи

преди 6 години

*** е нецензурно?

114

аве

преди 6 години

целта е да ни отвличат вниманието с тролене тука докато горе си връткат далаверите - Краси сега урежда комисионните за самолетите... а в тия безпредметни спорове за соц казармата въобще няма да влизам.. а знаете ли при Аспарух как е била казармата? или пти Кормисош? ла ла

113

до 135

преди 6 години

Браво! голем си! А защо махнаха стр. войски, помниш ли? Тва *** изцеряване нямате! Главите ви - бетон!

112

Бистрете си идеите

преди 6 години

в продължение на целия мандат.Но има нещо, което е неотложно! Възстановяване на Строителни войски, които да са задължителни за всеки здрав 18-годишен момък, който няма завършено основно образование! Това е неотложното. ПРЕДЛАГАМ такава военна служба отначало да е задължителна за всички без образование, които са ПОД 40-годишна възраст!Така, вместо неколкостотин хиляди безделника на соц.помощи, ще имаме ограмотени хора с професии!Всичко друго си го дискутирайте колкото щете, но това е неотложно

111

Abint

преди 6 години

Nema koi da vi izdarja bg armia i izstrebiteli...da gi prastate setne askerchetata da praviat teror v afganiostan, irak, libia...egipet...bootmachtite ...Ami pone vseki bulgarin da si kupi sobstveno orajie pistolet, pushka i pone adna motoretka, trabant, zazka, e-bike, nekvo prevozno faiton, taliga bez da plasta dds...ta da ima s kvo da sa dviji bg asker i da si sa pazi sam...5-6 bg piloti i izstrebiteli samo machtite na dinev yacht ne mogat da opaziat....kakvo ostava za askovskite uzundjii...

110

Joko

преди 6 години

тази физиономия ми прилича на един самодоволен "шерден". Доброволна наборна... ба си тъпотията, при това изречена от човечец от виШия ешалон на властта.

109

казарма йок

преди 6 години

Казармата е за диктаторските държави за да използват безплатни войници да им пазят г.ъзовете и да им защитават децата и внуците !В демократичните държави има платена армия ,а не задължителна наборна казарма !

108

Solar Power

преди 6 години

До ШвейкДа си търсят друга възможност за евтин труд незаплатен.Войника през комунизма работеше за 5лв. на месец !!!Това е робски труд. Който иска да е наборник може но да се заплаща.

107

Анонимен

преди 6 години

До мъж л.айно на дъждИ най-тъжното е ,че сте се заклели да служите на българският народ не само докато сте в казармата ,а и след уволнението ,тоест цял живот ! Но както казваш ,в казармата не сте станали мъже ,а к.урви ! Защо не нападнете един полицейски участъ да вземете оръжието и да поведете борба срещу изедниците на народа ,ноли сте мъже ходили в казарма ?! То на приказки всеки е мъж ,ама на практика почти никой пък ако ще и в 10 казарми да е ходил

106

мъж л.айно на дъжд

преди 6 години

Ходил съм в казармата ,ама си свивам опашката и не се противопоставям на мутрите които пият кръвта на народа , а уж клетва дадох да служа на народа ! В казармата май не станах мъж ,а станах прос.титутка ! Други подобия на мене колкото искаш , с лопата да ги ринеш !

105

Сержант

преди 6 години

ПРЕДСТАВЯМ СИ КАК 130 КГ *** ЩЕ ВОДИ ЗАНЯТИЕ ПО ФИЗИЧЕСКА ПОДГОТОВКА. ПЪРВО ГОСПОДИ МИНИСТЪР СИ ИЗЧИСТЕТЕ КОЧИНКАТА, СЛЕД ТОВА ЗАПУШЕТЕ ПРОБОЙНИТЕ, ЧЕ МНОГО ПАРА ИЗТИЧА НА ВЯТЪРА И ТОГАВА МИСЛЕТЕ ЗА КАКВОТО И ДА Е НОВО В АРМИЯТА. В МОМЕНТА В АРМИЯТА ИМА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 3000 ДО 5000 ПОДГОТВЕНИ КАДРИ ОСТАНАЛОТО Е ЗА ПЪЛНЕЖ. НА ДОКУМЕНТИ СМЕ СИЛНИ , НО НА ЯВЕ ВСИЧКО Е ЯЛОВО.

104

Анонимен

преди 6 години

Все по-дебел и по-дебел...Като агент Сава - вечният коалиционен партньор на всяка власт.МВРО, ГЕРБ, БСП, ДПС, Атака, НФСБ, АБВ, ДСБ, СДС... - продуктите на нашите другаре от БКП и верните им кучета от ДС.

103

Абсурд

преди 6 години

До 112От това по-ясно както си го казал няма

102

27м.Елхово до

преди 6 години

БизнесменаПхахаха...само едно "позна" ...27 месеца - чиста загуба!Иначе...за другото - греда!И пак - у нас ...предприемач...и бизнесмен...трябва да ги прибавят към списъка с псувни!

101

РусенецЪ

преди 6 години

Като виждам каква "продукция от мъже" е дала казармата някога, хайде да е без мен. Страхливо поколение, останало с по три зъба в устата, носещо дрехи от преди 5 години, работещо като роб за подаяния. Вие ли сте мъже бе?!

100

Даола

преди 6 години

Радва се човекът, че най-сетне седна в министерско кресло, но още не си дава сметка, че ГЕРБ го употребява.

99

Анонимен

преди 6 години

До 113 По тихо вече си ясен, че нищо не си постигнал. Един обикновен кашик работил безплатно за държавата 2-3 години. Толкова. Да викаш на всеки предприемач мутра ...показва само в колко дълбоко село живееш и колко ти е малък акъла.