19

бебоник

преди 6 години

Имал съм такова чувство в себе си, но гледам да съм позитивна личност.Африканците едва ли ги е хванало страх тук е малко преувеличено

18

Разцеп Гъзсъдран

преди 6 години

Бре ердогане кво си правил в африка бе.Що не си седя в турция да налагаш исляма и да отричаш еволюцията, а тръгна да се занимаваш с африканските овце.

17

Аферим Ефенди Вежди

преди 6 години

Вежди Рашидоф: Бойко това си ти след рожденния ти ден в Диабакир, горното течение на реката Конго и ливадата Биянко

16

ES

преди 6 години

В ЕС отдавна има опити да се роди такова Чудовище . Преди няколко дни имаше и Прайд в София с искане това да стане чрез подкрепа от Държавата . Имахме късмет че мандата на Плевнелиев Приключи .

15

Stefko 88

преди 6 години

тове е брат му на хокинг ха ха ха

14

Анонимен

преди 6 години

До Евроaтлaнтикче то пропускало ли те е?

13

Анонимен

преди 6 години

В сайта Bestgore можете да се "насладите" на реалния живот в Африка и други страни от Третия свят... Препоръчвам го особено на върлите либерали и глобалисти, но да внимават хората с по слаба психика.

12

Анонимен

преди 6 години

До ТедиПак са много като им гледам съдържанието

11

Теди

преди 6 години

Много коментари сте оставили цели 10

10

Анонимен

преди 6 години

Ееее, сега остава и комшиите от Анадола да се похвалят ... след векове опити ))

9

Анонимен

преди 6 години

Сaмо дa ви нaпомня,че зоофилиятa е еднa от евроценностите,в СAЩ.сексa и брaковете със животни сa узaконени,престои дa се глaсувa и в ЕП и ЕКТaкa според Сорос и глобaлистите трябвa дa изглеждa бъдещото нaселение нa плaнетaтa.

8

Анонимен

преди 6 години

Абе те хората ви казаха какво и какъв е проблема, но дори и те няма да могат да разгадаят защот сте такива oлигoфрeни.

7

Коментатор

преди 6 години

Не смятам, че е правилно да изгорят тялото. То не е виновно, че изглежда така, а и не смятам, че е добре ( както за хората, така и за животинчето ) , че трябва да се вярва, че е изпратен от дявола и тем подобни. Човешката глупост ще изгори, осъди и убие всеки, дори ако отговоря на условията на " нормално - изглеждащ "

6

хахах

преди 6 години

Това чака всички българки и въобще европейски,който се омъжат за африканци и азиатци ахахах да ви е честито ширококостни българки(европейки)интерназионалиски!ДДДДДДДДДДДДДД

5

Чапаев от БХК

преди 6 години

Нали това е основната цел за да разселим по цяла Европа този красив и популярен ген Там където е стъпила Америка се раждат само подобни *** и уроки защото тази нация и техните управляващи са продукт на содомия и некрофилия,коетоозначава на български ГМО .Тях лидерът им е кръстоска м/у картоф и риж язовец вие искате в Африка,диамантената им колония да няма кръстоски м/у хора,мравояди и и пигс

4

ant

преди 6 години

Какво се научава от подобни статии и защо е необходимо да се публикуват тези ненормални индивиди , които се случват в природата !

3

Nobody

преди 6 години

На шамана на племето му се родил бял син. Наредил той да довлекат за косите христианския мисионер от църквата и го попитал какво е това.- Шамане, неведоми са пътищата Господни.... Ети, виж, на онзи хълм има стадо кози... Всичките са бели, само една е черна.... И само Господ знае защо....Шаманът стреснато:- Добре, отивай си по живо, по здраво, аз ще си трая за момчето, ама ти си трай за козата....

2

Анонимен

преди 6 години

Ми СПИН е тръгнал от маймуните.Те боледуват от тая болест но не умират.Няколко кафяви човечета са правили секс с маймунки после са отишли да опрашват бели девойчета и загорели *** и ето.И с еболата същата работа *** умират на бързинка и нямат време да я разнесат достатъчно.Истинската драма ще настъпи когато разни антибиотици станат безполезни защото вирусите са мутирали и са си изградили защита.А една от големите причини за мутация е смесването на расите.Така,така Господ си знае работата.

1

Анонимен

преди 6 години

махнете я тая снимкаотвратително!!поне от началната ви страница я махнетепотрес