76

Пламен Петков

преди 7 месеца

Странно ли е че няма жена до него? Нито германка, нито българка, нито ***. Жените имат усет за живота и знаят, че така не може да се живее.

75

Анонимен

преди 6 години

Хора вярващи християни са добре дошли в България. Хора, повярвали в Бога в България, са добре дошли у нас!

74

neo5

преди 6 години

12 Защото Божието слово е живо, деятелно, по-остро от всеки меч остър и от двете страни, пронизва до разделяне душата и духа, ставите и мозъка, и издирва помислите и намеренията на сърцето.13 И няма създание, което да не е явно пред Бога; но всичко е голо и разкрито пред очите на Този, на Когото има да отговаряме.

73

neo5

преди 6 години

До УМЕН ГУЩЕРНе съм онзи ... сиднито, иначе като говориш така за писането ми... лудите са точно другите, които бягат от мъдрост и знания, аз просто копирах откъс от "Притчи" (Библия).

72

Анонимен

преди 6 години

Като ни облъчват с материални ненужни блага и нагласата колкото повече толкова повече ... как няма да си депресиран. Английските родоостъпници създали Америка нали така са облъчвали масите и до днес там е така , Европа върви по този път , да станем държава Европа да няма националности . Човека избягал да бачка коллото да преживее а през останалото време ще си живее . Ако нямаше *** поселата и днес щеше даси има населени места.Слото е спокойствие ,зеленина , тишина , релакс!

71

Анонимен

преди 6 години

Блъскам вече 11-а година в Лондон.Имам семейство,добра квартира,луксозен автомобил и изкарвам достатъчно,но сякаш усещам някаква празнина.Станал съм като биологичен робот,подвижен калкулатор. Когато дойдох бях пълен с ентусиазъм, исках да имам това което имам сега,но сега усещам, че нещо не е наред,че този начин на живот и материалните неща не ми носят вече радост.Чувствам се като в капан от който не мога да изляза,не мога да бъда като това момче,а мисля че от това имам нужда.

70

Шоп

преди 6 години

До анонимен 85Dobre kazano! :)

69

анонимен

преди 6 години

Рай пълен гяволи:)

68

:)

преди 6 години

Пичът не е читав. Това е 100% ясно. За съжаление няма изненади и чудеса в този живот. Всичко е просто и 2+2 винаги е равно на 4.

67

do Гробокопач

преди 6 години

какъв ГЕРБ какви 5 лева бе м.а.л.о.м.у.м.н.и.к. , хората ти писали за германеца, за живота му, за това какво и как мисли , какви тъпотии ражда сбърканата ти глава.

66

neo5

преди 6 години

8 Всичките думи на устата ми са справедливи, Няма в тях нищо лъжливо или опако.9 Те всички са ясни за разумния човек, И прави за тия, които намират знание.10 Приемете поуката ми, а не сребро, И по-добре знание, нежели избрано злато.11 Защото мъдростта е по-добра от скъпоценни камъни, И всичко желателно не се сравнява с нея.12 Аз, мъдростта, обитавам с благоразумието, И издирвам знание на умни мисли.13 Страх от Господа е да се мрази злото. Аз мразя гордост и високоумие, Лош път и опаки уста

65

neo5

преди 6 години

1 Не вика ли мъдростта? И разумът не издава ли гласа си?2 Тя стои по върха на високите места край пътя, На кръстопътя;3 Възгласява на портите, при входа на града, При входа на вратите:4 Към вас, човеци, викам, И гласът ми е към човешките чада.5 Вие, глупави, разберете благоразумие, И вие, безумни, придобивайте разумно сърце6 Послушайте, защото ще говоря хубави неща. И ще отворя устните си да произнеса правото.7 Защото езикът ми ще изговори истина. И нечестието е мерзост за устните ми

64

neo5

преди 6 години

Притчи 22:29 Видял ли си човек трудолюбив в работата си? Той ще стои пред царе, няма да стои пред неизвестни хора.

63

Анонимен

преди 6 години

Прав е за Германия. Живях там 9 години. Изкарвах много добри пари по техните стандарти, с висококвалифицирана работа. Но бях депресиран. Работех много, по 70-75 часа на седмица, постоянно бях в командировки, нямах време за себе си. Бях стигнал до там да се затворя в себе си и да не искам да виждам никого. Махнах се, но живея пак извън България. Старият ми работодател пак ме наема 2-3 пъти годишно като консултант, с което изкарвам достатъчно, за да живея добре. Щастлив съм. Парите не са всичко

62

анонимен

преди 6 години

Коментираме статията-защото пак ни се обеснява как живеем в рай:)Рай пълен с лъжи и кофти хора-това е България.Едни тарикати,който се състезават кой да излъже повече.Това че германеца още не го знае,не прави живота в България друг.

61

Анонимен

преди 6 години

що му правите сметка на човека,не мога да разбера.като не ви харесва,затваряте статията и толкоз.

60

Анонимен

преди 6 години

предстои ни да работим до умиране,за да хрантутим бюрократи,банкери,фалшиви телкаджии,администрация и все повече ***.

59

анонимен

преди 6 години

А като опре до болница,Нап,полиция-ще изхвърчи със 200км/ч

58

Анонимен

преди 6 години

До "успял българин"***, добре си се уредил в ротбоническата класа като 3то степенен гражданин. Да бяха всичките гастербайстери като тебе, щеше да се сбъдне мечтата на баба Маркел.Тези които са били там достатъчно за да спрът да гледат надолу с присмех, се огледаха око себеси и установиха че не са мечтали да работят 20 години за да изплатят колиба в миризливото село в западна Бохемия.Метата на Българинът е да бъде беден Германец, а на Германецът да не бъде беден.

57

Баце

преди 6 години

С две думи - Ха Хо