17

Румен

преди 6 години

Полицията не разбрала какво си говорели каналджиите защото не разбирали български и пущу. Ми кво са подслушвали!? Чалгата дето е дънила в кабината?! И онези двамата на пущу или на български са си говорили.

16

Анонимен

преди 6 години

Ангела Меркел създаде "професията" трафиканти на хора.А афганистанците никой насила не ги е качил в камиона за да идват в Европа.Да си бяха стояли у дома.

15

Циник

преди 6 години

ХЕХ ми прочете мислите...от "сервилничене" на мейн-стрийма ...си изтъркахте и колене..и лакти от угодническо пълзене! Афгански престъпник ( тартора на цялото ) уморил афгански престъпници ( те са такива...никакви бежанци не са) Дреме ми....повече такива...че официалните власти отговорни за контрола, финансират само погребения...и станаха за смях!Не ми дреме - ВИЕ МАСМЕДИИТЕ МЕ НАПРАВИХТЕ ДЪЛБОКОУБЕДЕН РАСИСТ!

14

Анонимен

преди 6 години

хах, че защо са ги подслушвали, щом не са ги разбирали ??що за глупост е това ?

13

Иван Пешев

преди 6 години

Унгарския ушев да не се прави на луд че не е разбирал, какво има да му разбираш на крещене ? Според мен унгарците са имали инструкция да не се намесват защото този случай перфектно им обслужва интересите и наситина жалко за тези хора. Трябва това и други неша да се случат че нашите кратуни да се сетят че има каналджийска мафия и да затегнат малко границите.

12

до ха-ха-ха

преди 6 години

напиши в гоглето - ифа ковчег 1995 и ще разбереш дали са българи или не . не е за сефте.

11

Хех

преди 6 години

Защо продължавате да наричате нелегалните мигранти и престъпници "бежанци"? Кога най- накрая някой ще благоволи да прочете каква е разликата и да спрете да се излагате.... Или пък да спрете да се мазните на властите които ислямизират ЕС? Къде е този ЕС в който България влезе, и защо има толкова "хора" които се чудят защо има нати ЕС настроения? А иначе - Майка си търсят там вътре в този камион тези пoлу- cъщecтвa.

10

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Внимавайте, когато използвате думата "българи", дами и господа журналисти.Наличието на български документи не прави автоматично един човек българин !Тези каналджии НЕ са етнически българи. Факт !

9

Анонимен

преди 6 години

Не знам защо когато се говори за бежанци никой не говори като за хора престъпили закона. Още малко ще започнат да ни убеждават че е напълно нормално да ходиш където си искаш. Да ама аз око реша да се кача на самолета за N.Y. без преди това да съм минал през Козяк ще ме изхвърлят като мръсно коте.

8

Американ

преди 6 години

До Анонимен(8)Минусите които си насъбрал показват колко глупави са повечето българии..А истината е че навлеците сами са влезли в камионите, никой не ги е карал насила.Че и пари са платили на техен човек - мислиманец и талибанец..

7

PD

преди 6 години

В предни статии, по темата, всред петте езика които владее Афганеца, българския не бе упоменат. Та на какъв език е комуникирал с българските шофьори? Пущу ?А за капак, след като в началото на 2015 вече е в разработка, шест месеца по късно, са нямали подходящ кадър, от съответните служби, който оперативно да реагира на информацията от подслушваните разговори. Тука смърди, и то много.

6

Анонимен

преди 6 години

Чудо голямо.Как викали как се задушавали колко било страшно.По интересният въпрос е откъде стадо козари и талибани имат по10-15 хиляди евро за да ги платят да ги карат на социални помощи в Германия.Единственият начин да спечелят толкова пари е като произвеждат хероин.И кво излиза?Нарко уреждане на сметки.В тия среди така си общуват.Който не верва да ходи да провери лично.Аз така съм чел в Уикипедия и тва ми стига.

5

bulgaricus bacilicus

преди 6 години

Да изсъхнат до живот в килията мръсните български убийци ,пфууу.

4

Боко Тиквата

преди 6 години

А доживотен е твърде нехуманно. Все пак те просто са си вършили работата.

3

КАЗУС

преди 6 години

Динко се казва собственика ?

2

Рашо

преди 6 години

Доживотен звучи добре.

1

Анонимен

преди 6 години

стига улавщини