105

едносибабабае

преди 6 години

До АнонименБелене го спря баце ви,защото слуша началниците.Досега да беше построен .А Цанков камък не беше ли на дпс,чийто бивш депутат с блокирани пари сега е дал информация където трябва за офшорни сметки на шайката,която ни управлява.Офнюз го пише,не Дума.

104

WtF

преди 6 години

Китайците и те получават повече от българите .

103

Анонимен

преди 6 години

След като вие от БСП не построихте и един метър магистрала и не усвоихте едно евро от еврофондовете естествено, че ще говорите за банкови сметки.А я да те питам колко милиарда влезнаха във вашите джобове и банкови сметки от Белене и Цанков камък?

102

Анонимен

преди 6 години

Герб се слави с усвояване на еврофондове и удебеляване на банкови сметки.Прави пътища за никъде,защото населението се премести в няколко града.Единствено Тракия обслужва турските тирове.Какво бсп,след като 9 години са на власт.По логично е да се оправдават със земното притегляне.

101

БСП

преди 6 години

"С БСП вместо гроб последните години щяхме да сме на нивото на чехите че и напред. Ама *** народ слаба..."Ха-ха-ха.В БСП щяхме да сме на нивото на Украйна, моето момче. Лягай си

100

Анонимен

преди 6 години

До И що ли е тъй?Искам да добавя и гнусния плондерАл Йо,който напоследък се е взел много на сериозно и иска да гони един от диктуващите правилата в Световната политика и икономика?! А клепоухия *** Фил?

99

Анонимен

преди 6 години

До Фонд фонЛуканов управлява 1 година, Виденов 3, 5 г, Станишев 8 години, а Орешарски една година т.е. 13, 5 години управлява БСП.Нека умножим 3, 5 % по 13, 5 години управление на БСП и да получим 47, 25 %.Ама възможно ли е това въобще?

98

Анонимен

преди 6 години

при нас казват така: Бизнеса е против увеличението на заплатите

97

И що ли е тъй?

преди 6 години

Щото мамалигарите нямаха късмет да имат "гениалните стратези" на масовата приватизация и деколективизация от рода на Желю , Ианчо и др. седесарски умници - та затова те не си разграбиха заводите за жълти стотинки не обурканиха добитъка, не си ликвидираха селското стопанство в "реални граници", не слушаха Ран и С-е. за това как да си затрият държавата и не си избират тикви да им оправят държавата.

96

Bayazit

преди 6 години

Izob6to ne mi dreme ,za Mutrolandiyata

95

Фонд фон

преди 6 години

Орешарски управлява само 10 месеца,а Орисов-9 години.Значи 9по3.5% прави 31.5%.Айде,холан,моля ви се.

94

Анонимен

преди 6 години

Орешарски си беше една кукла на конци. Само фалита на банката която скара ДПС и БСП предотврати Орешарски да се превърне във втори Виденов

93

Анонимен

преди 6 години

Орешарски искаше повече въздух за българския бизнес, а Бойко иска повече европейски фондове!!!-----------То затова при Орешарски икономиката ни беше в дефлация - минус 2, 5 %, а при Борисов за 2016 г. беше 3, 5 % на плюс.

92

Анонимен

преди 6 години

КАТО НИ УПРАВЛЯВАТ ТИКВИ И КАЛИНКИ ,ТАКА ЩЕ Е .

91

Анонимен

преди 6 години

Има едно произведение на Христо Смирненски - Приказка за стълбата. Лично за мен една от най-добрите български творби. Горещо я преповъчвам на всеки. След това може да седне и да помисли над следното:Тези дето най-много плюят по работодателите, но при удобна възможност те самите станат работодатели, стават най-големите експоататори. Винаги странете от такива хора - без значение на кое стапало на стълбата са стигнали - единствено ще ви използват за да стигнат до следващото стъпало

90

Анонимен

преди 6 години

Трябваше да учим румънкки, вместо да се мъчим с тоя английски

89

Анонимен до 102

преди 6 години

SpaxeX не сме готови, личи си че си превъзбуден, сега си Сокол 9, дано има успешен старт, но като знаем че над 50% има провал.Хай SpaceX успех утре ще разправяш.

88

БаСта

преди 6 години

А пък Бат Бой каза че увеличаване на доходите....толкоз много е вредно

87

Анонимен

преди 6 години

Община Симитли е пред фалит, а депутатче издигна.

86

Анонимен

преди 6 години

Гърците са 50 години напред пред нас. Румънците 30 - 40 години вече, а Европа средно е 150 години пред България.