41

Анонимен

преди 6 години

Религията е измислена за да контролират хората по света! Погледнете поповете с кадилаците и ролексите. Погледнете когато вярващите постят поповете блажат. Е това религия ли е? Господ е казал не се моли на икони и идоли! Ако господ не е в теб в сърцето ти нищо неможе да те спаси! Така че тези икони са за простолюдието!

40

До Crossfire

преди 6 години

Внимавай да не се окаже, че Аллах е истинският бог накрая и накрая ти да съжаляваш, а не 36. В Батак толкова хора са се молили на Иисус да ги спаси от смъртта, но пак за ги заклали. Това означава, че Иисус не е истинският бог, защото е безсилен да спаси хората, които вярват в него и ги е изоставил точно, когато се нуждаят най-много от неговата помощ. Докато Аллах е помогнал на башибозуците да имат добра плячка този ден - пари, секс, забавления.

39

Crossfire

преди 6 години

До 38Никой не казва, че човек трябва да върши добрини от страх. Никъде никой не пише че ако не правиш добрини "ще те шамарят". Обаче това "добрина" е много разтегливо понятие. Имало е време когато да храниш лъвове с хора е било добре. За теб добрина е да осмиваш надеждата и вярата на хората. Но явно ти си далеч по мъдър от мен щом си видял какво има отвъд смъртта и явно няма смисъл да се хабя да пиша.

38

Михаил

преди 6 години

Още един пирон в ковчега на неверниците.Ооо как ще се радвам да ви гледам докато се пържите в ада докато аз си лежа на удобния ми личен облак докато ангели се грижат за всяка моя нужда.

37

православен

преди 6 години

Прочетете първо житието на тази българска светица и се поклонете пред подвига и. Нейните нетленни мощи са били най-голямото съкровище за нашите царе векове наред.

36

Анонимен

преди 6 години

Накрая всички ги чака едно голямо НИЩО баце. А това че не вярвам в глупости, не ме прави лош човек. Дори като се замисля, ти си развален човек, след като правиш всичко от страх да не те шамари Зевс, или в който герой там вярваш. А аз добрините си ги правя от сърце. Капиш!

35

Crossfire

преди 6 години

До 36Помни много добре какво си писал и казал. После да не плачеш. Защото ако аз съм ***, то поне го правя от добрина накрая не ме чака нищо. Ако ти излезеш глупакът ще има да молиш за прошка.

34

Анонимен

преди 6 години

Тя и баба ти може да е вярваща, но да ми кажеш, че Левски си е дал живота за литературни герои, е доста смешно и глупаво. Ти да не си на 8 годинки.

33

Crossfire

преди 6 години

До 32За моята кирлива вяра цели села са избивани защото не са се отказали от нея. А пък точно за Левски - дяконът, да ми обясняваш че не бил вярващ е абсолютен резил.

32

До 32

преди 6 години

Малко ги бъркаш двата щата вяра и Родина. Доста съм сигурен че Христо Ботев, Васил Левски и прочее не са умрели за кирливата ти вяра, а за Родината.

31

Един

преди 6 години

Нидей рива, Св. Петке! Те другия епизод пак ще се съберат!

30

Crossfire

преди 6 години

Като чета коментарите под статията ми става ясно защо сме на това дередже. За 500 години османците не са успяли да прекършат вярата на народа, но за сметка на това той сам се справя много добре. Драги атеисти питате с какво Православното Християнство е по-добро от останалите. С това че благодарение на него и на шепа добри хора в момента ни има като нация и самосъзнание, което не се е загубило през вековете. А вашите умирали за вярата предци се въртят в гробовете като ви гледат какви ги говорите.

29

Анонимен

преди 6 години

Като е видяла какъв смешен президент имаме и се е разревала...от смях.

28

SA

преди 6 години

До РистуКажи им го!!Скоро очаквам и "християни" опасани с бомби заради сляпата си вяра!!

27

Анонимен

преди 6 години

И един мармот завива шоколада в станиол.

26

Анонимен

преди 6 години

Не ми цъкайте минуси обяснете ми какво прави християнстово по-специална религия от останалите? Аз ще ви кажа, политика и власт. Поне до преди 200 години...

25

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам как можете да вярвате в литературни герои от стари книги. По същата логика мога да вярвам в Зевс примерно или Вишну? Какво прави вашия бог по-истински? Абсолютно нищо.

24

Анонимен

преди 6 години

Няма нищо по-страшно от сляпата вяра.

23

Бау

преди 6 години

До 23Защо трябва да мълчим ? Защо не млъкнеш ти ? Какво те прави по-специален ? Вярата ти ли ?

22

Анонимен

преди 6 години

БОГ ДА НЕ ПАЗИ , НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА , И КОЙТО НЕ ВЯРВА В БОГА , НЕКА ЗАМЪЛЧИ ,А ДА НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ ПО ФОПОМИТЕ