65

Шопо

преди 6 години

А ка го завира на момето имаше ли проблеми сос сърцето ?

64

Анонимен

преди 6 години

За какво сте изтипосали тая глупост, идeте да лежите вместо него щом то съжалявате г л у п а ц и.

63

Анонимен

преди 6 години

Малко му е!

62

Анонимен

преди 6 години

Това за политическия театър е вярно. Вярно е, че за кокошка няма прошка, а за милиони няма закони. Всичко това е вярно, но постъпката на кмета е подсъдна и недостойна. Трябва ли да бъде оправдан, защото много по- големи престъпници се разхождат необезпокоявани.

61

Мнение

преди 6 години

Затворите са малко.За 27 г. не се построи един нов затвор.От там трябваше да се започне.

60

Анонимен

преди 6 години

Политически театър и начин заблудените овце да насочат някъде справедливия си гняв от всичко което става в държавата. А жестоките убийства по селата на стари хора? А престъпниците с явни имена, които ограбват България? А тези, които спретнаха КТБ-грабежа? Убийствата на пътя? И т.н.....няма брой. Защо никой от тези не гние в затвора?

59

Анонимен

преди 6 години

Театрото е за нас, но за неговите участници едва ли е театро. Извратената ти гледна точка оправдава ли кмета. Защо е влязъл в тази схема. Това момиче е участвала в изборната му кампания. Трябвало е бащиното отношение към нея. Как и ще изграждаме качествени млади хора с подобно поведение. Годините в затвора да бъдат за него години за размисъл.

58

Анонимен

преди 6 години

Tоя трябва да гние до гроб в затвора.

57

Анонимен

преди 6 години

Театрото с кмета беше очевидно. И защо, за да спасят "честта" на едно "девствено" тийнерджърче, което получавало от чичкото парички, мобифонче, услуги. Майката работила при чичкото, и тя захлебвала от него. Напила се кифличката, правила сексове с чичката, но се разбрало и трябвало да измиват "срама". И как да го измият освен като ги набедят, че е изнасилвач. Успяха но и забравили, че от него имали дълго време облаги. Селска чест от Маскани.

56

Ханс

преди 6 години

Че е натопен е очеизвадно, но щом е комунист и слуга на *** - хак му е !!!

55

Анонимен

преди 6 години

И оти требе да ни пука как де чувства изнасилвач на ученички? Единствен трябва да ни интересува що не е кастриран с *** нож.

54

Анонимен

преди 6 години

Както се казва " това, което сам си направа вие и най големият ти враг не може да го направи." Секс в хотелска стая с непълнолетни пияно момиче. И подобно поведение се демонстрира от човек, на когото хората са гласували доверие.

53

Анонимен

преди 6 години

две нас.рани лица а третия се крие.

52

Ха- ха- ха

преди 6 години

Според адвокатката Ташкена Евстатиев е изнасилен от девойката и е невинна жертва

51

Makedon

преди 6 години

Abe ovaj Evstatiev kako maneken stanal be......ahahahaaaaaaa

50

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Случаят "Иван Евстатиев" е образец на политическа саморазправа с опонента чрез милиционерско-съфебни прийоми.Да не ви дава Господ да ставате обект на такова "справедливо" съдебно преследване.Застраховани обаче в мутро-фашистката държава, в която живеем НЯМА !Щом говорителката на премиера си позволява открито да заплашва журналистка заради неудобни въпроси и това се смята за нормално, какво остава за омаскаряване един селски кмет като Евстатиев ?! ...Очевидно е бил неудобен на силните на деня

49

Анонимен

преди 6 години

Някой чул ли е крясъци, викове, борба там? Наистина странно.

48

Анонимен

преди 6 години

Въпроса не опира до съвест. Няма 16 годишно момиче, което да не знае, че отиде ли да пиуе алкохол с по - възрастен мъж, само двамата, в хотел, вила, къща, апартамен, значи отива за секс. Обаче, понеже се е напило и е закъсняло да се прибере, се е уплашило от това да не му се карат. Най - вероятно е нещо подобно. Или може би е имало нужда от внимание детето. Особжено отличничките са характерни с това. А 16 годишна отличничка, дето се занимава(пие водка) с политици... Странен случай.

47

Анонимен

преди 6 години

zg, няма ли да лягаш

46

zg

преди 6 години

"Психическото му състояние е критично, но съдът упорито отказва да го освободи за лечение. Опасяваме се от най-страшното. Да не излезе в ковчег оттам", споделят близки на екскмета.----Ако е така наистина, може пък и да има някаква съвест. Само не ни плашете, че ще излезе в ковчег. Нама да е голяма загуба.