53

Анонимен

преди 6 години

Аз чета новини на 4 езици и мога да казва че най-озлобени коментари винаги са на българските сайтове, аз не знам какво станаше с тези хората, разбирам че няма пари, крадеци във власт и всичко друго ами с такъва омраза навсякъде страна никога няма да стане преуспяваща

52

София

преди 6 години

Чета и не мога да го проумея. Това са хора - 79 загинали в пожар. Що за извратен ум трябва имаш, за да се радваш? Къде е разликата между вас и фанатика с бомбите. Нали уж сте християни, знаете ли какви са християнските ценности? Омразата и оскотяването нямат религия. И аз съм против ислямизирането на Европа, но да се радвам на нечия смърт, не е човешко, не е достойно, не е морално.

51

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 58А сега си представи че това са твоите родители или роднини! Каквото човек си пожелае.......

50

Stamat

преди 6 години

Islqmskite cennosti ot edna strana i cennostite na zapadnata civilizaciq ot druga strana...Koi e prav i koi e kriv?

49

Анонимен

преди 6 години

Трябваше да съберат повече тарамбуки в сградата

48

Истината

преди 6 години

99% от живеещите в тази (вероятно умишлено и от някой от самите тях) подпалена сграда са обявявани за "бежанци" ислямски нашественици, 100% от които живеят без пари там и цоцат социални помощи! Сега се оказва напрежение върху правителството, най-вече от кмета (джихадист) на лондон (умишлено с малка буква) да даде по-хубави жилища на ***, като тези от снимката! Този инцидент е още едно твърдо доказателство, че мултикултурализма не работи и води до едно - ислямизация.

47

Анонимен

преди 6 години

5-6 не можали да измъкнат 2-***. Говорили 3 часа по телефоня. И селфи си направили.

46

Анонимен

преди 6 години

Тука случая е като при "Блок 20" в Ямбол, но по-драстичен.

45

Анонимен

преди 6 години

Ако новината трябваше да ме разчувства и разплаче, ми не, не успя!Виж за прегазените на Коледния базар в Германия, за убитите деца на концерта в Манчестър и за другите жертви на роднините на тези плаках! Но за тези изобщо не ми дреме! Да вървят при миролюбивия си бог и те, и всички като тях! Отделно защо пропускате, че на въпросната сграда е правен основен ремонт преди 2 години, за сметка на общината разбира се.

44

Анонимен

преди 6 години

Ся разбирам що оная са казва Камила

43

Една

преди 6 години

Колкото и да се опитват да ни навиват, че Исляма е "религията на мира", няма вече нормален човек на планетата, за който да не е пределно ясно, че Исляма е напълно несъвместим със нашата, Юдео-Християнска цивилизация. Точка на жалката ви пропаганда.

42

Латев

преди 6 години

Да се използва тази трагедия, за да се промотира Ислям е меко казано Сатанизъм, но не и дотам учудващо, в тона на Евротолерантна, Глобалистка и Ислямолюбеща Европа... уви!

41

kenef

преди 6 години

49: Да ама в Столипиново...другата българия! Бегай у лево с твоя фейк нюз!

40

Анонимен

преди 6 години

А днес в Пловдив, България, син уби баща си.Цивилизационни различия.

39

Анонимен

преди 6 години

Това, което е станало е ужасно, ама каква е тази пропаганда. Защо никой не вземе интервиев от хората, чиито деца загинаха в Манчестър, да видим какво ще кажат? Или в Париж, Брюксел...? Колко хора умряха, а родителите им живеят до края на дните си в мъка?

38

етнолог

преди 6 години

*** тоа да не е лефскара ПАжин бре а ??

37

Анонимен

преди 6 години

Материал в Мирър: Турско момиче в истанбулски автобус получава шамар от друг пътник, защото носи шорти по време на рамазана ... Оправданието на нападателя: бил "провокиран" и се "отбранявал". Това религиозно нахалство вече минава всякакви граници! Никоя държава не трябва да допуска такива фанатици да заплашват хората. Трябват сериозни присъди за такива нарушения на личната свобода, физическо насилие и заплахи.

36

РОССИЯ

преди 6 години

До Браво!не се радвай на чуждо нещастие може и на теб да сполети тази беда

35

Анонимен

преди 6 години

Деца? Пичoвe, това не са деца! Деца са до 15-16-17.

34

Браво!

преди 6 години

Вместо да се размножат, м*нг*лите избрали да умрат! Просто прекрасно. Надявам се останалите да последват примера им и така да сложат край на мръсната си кръв.