6

Анонимен

преди 6 години

Онези, които са виновни за сегашното състояние на тези сгради, трябва да платят на Общината щетите, а не да бъдат възнаграждавани с нови жилища, построени с парите от нашите данъци!Ако нямат пари да платят нанесените от тях щети, да отработват!Стига привилегии на същества, които не заслужават и се подиграват с онова, което им се дава на аванта, а нас мразят, въпреки че се възползват от създаденото от нас!

5

Анонимен

преди 6 години

Е аз не искам с мойте данъци общината да строи общински жилища! Само *** настаняват в тях а накрая чиновник ги купува за жълти стотинки.

4

Анонимен

преди 6 години

Ако на тяхно място построят нови сгради за крайно нуждаещи се , но настанят същите ромейски фамилии , сигурни ли сте , че няма да ги докарат до същото състояние.По селата.веднага си личи в коя къща са се настанили ромейски семейства!

3

Бай Рангел

преди 6 години

Толкова години минаха и нито един кмет на София не се похвали,че е построил поне ЕДНО общинско жилище! Докато не се приеме програма за строеж на общински жилища за всяка софийска община поотделно, все същото ще се мели. Тези "виетнамски" общежития ги помня още от 80-те години/работех до тях/ и още тогава бяха за събаряне. Явно се изчаква да изгорят в пожар няколко семейства,за да може спешно и "загрижено" да ги бутнат.

2

виетнамец

преди 6 години

Някой сега е харесал терена за застрояване и в последно време се полагат усилия доста да се шуми около проблема... Иначе проблема си го има от 15 години, но никой не обръщаше внимание на живущите в квартала ...

1

гербист-столичан

преди 6 години

Време е да се премахнат тези общежития и столичната ни община да построи на този терен едни нови и съвременни общежития за настаняване на нуждаещите се. С нормални хигиенни условия, може и на повече етажи да са за да се настанят повече от нуждаещите се.