118

KAT PLOVDIV

преди 6 години

Ami Bobi kato si tragnal po KAT,ela i v Plovdiv.Izgoni gi vsichki tiya lelki.Osobeno edna mnogo neuchtiva sas 2 Kila zlatni sindjiri na vrata,V 6 sutrinta byahme s brat mi v 16sledobed izlyazohme s nomer na kolata.Spravka Germaniya max 30 minuti.

117

Анонимен

преди 6 години

проклина те народа Бойко --проклина те вече 10 г

116

Анонимен

преди 6 години

бах ти мойката мафиотска

115

Анонимен

преди 6 години

их ама тиквичка ...да те ненацелува човек на бати кратунката

114

До Кратун

преди 6 години

Абе, Кратун, още не са го приели и засега не са 1000 лв.

113

лупи

преди 6 години

Това казва всичко ""От акъл е всичкото", каза още Борисов". Това е дереджето на България. 10 години ли не е минавал покрай КАТ?

112

Сюлеиман

преди 6 години

Бойко, браточка, вчера стоях 30 минути на опашка за дюнери .Направи нещо, Молим ти се .....

111

Гербче

преди 6 години

На бате Бойко, му трябваха 8 години управление, да му остане време да мине през КАТ.Натоварена програма има: тенис, мач, пиене, ядене, броене на подкупи.Абе не му е лесно.

110

Кратун

преди 6 години

Докато Баце играе циркове да забавлява раята, партията му в парламента прие закон за забрана плащания в брой над 1000 лева, за да пълни гушите на банките, които няма да пропуснат да се наговорят да вдигнат таксите, когато законът влезе в сила....

109

~KAT BG

преди 6 години

Полицията и КАТ в България са Паравоенно Образование , по примера на Югославия по време на Войната за разделяне на Републиките .Това е днес 2017 година , в България .

108

Георги

преди 6 години

Борисов отиди в някоя Поща и виж опашките от пенсионери.Чакат си мизерните пенсии, умират на опашките.Докога? Давайте пенсиите от банкоматите, задължително с дебитна карта.Не ги облагайте с такси, държавата да поеме разходите.Трябва акъл, не става само с мачове....

107

Азармо

преди 6 години

До Анонимен 113Какви 10 години, каква власт? Не пишеш за поредната марионетка, нали?

106

Азармо

преди 6 години

До DO TIKVATA PREMIER 96Може да се опита с протест - що за перверзия да се плаща в кеш до някакви си 1000 лв.?!! Много хора получават заплатка над хилядарче, къде е проблемът ли? В надзора, в наблюдението, в следенето - добре дошли в Комунизма! Швеция-тъпан*арите вече се гордеят с карта-плащане, горките...

105

Анонимен

преди 6 години

Как така сега избеснял, след 10 години във властта, сега ли е разбрал каква е администрацията в България. Смешници.

104

Анонимен

преди 6 години

Даа, трябва да се оптимизира работата на кат и да стане с пъти по-производителна! Сега като махнаха табелите за камери се очаква наплива в кат за плащане за глоби да се увеличи значително! С досегашната организация няма начин да смогват на наплива който се очертава! Не трябва да има спънки колкото може повече и повече шофьори да внесат държавния рекет наложен от тиквата!!!

103

Анонимен

преди 6 години

Изненада! Тези опашки са скрити навярно или само много малка част от хората са били там, та затова не се е разбрало.Предлагам да му кажем и за повсемесната корупця, загиналото образование, средновековната инфраструкура, престъпността, разграбените природни ресурси предприятия, снешните пенсии, мизерните заплати, замърсяването, демграфският проблем и т.н. Тиквата сигурно и за тях не е чувала. Току-виж като разбере се ядоса и направи нещо по въпросът.

102

шщд

преди 6 години

Реформата не трябва ли да я направи правителството? В случая май байх***й трябва да си подаде оставка

101

Анонимен

преди 6 години

От това, което прочетох няма нещо да не ми харесва. Това не е популизъм. Човекът си действа.

100

Анонимен

преди 6 години

Щирлиц, къде ходиш...

99

до 30

преди 6 години

До Анонимен30,ами не беснее срещу ниските заплати,щото не са ви никак ниски заплатите,имам предвид истинските,тези дето ви дават под масата,не тези,на които ви осигуряват,бате Бойко не е чак толкова ***,колкото го мислите,знае народа колко много пари има