11

Men

преди 6 години

Иванчева е умишлено изоставена от фандъчкова и общинския съвет. Точно сега има нужда от огромна подкрепа, за да се пребори с тия ***!

10

бг смешки

преди 6 години

ами то и в сатоеритеслтвото са едни схеми ....каот в държавата ! един е инвестититор ( възложител ) , 2ри е изпълнител на обекта , 3та фирма технически обезпечава обекта .... 4та продава имотите ......не може да му хванеш края ! същото е при държавните поръчки .........

9

Анонимен

преди 6 години

Това лелче какво се оплаква. Купила е имота от про3итути за 10 хиляди лева, при положение че е знаела, че са били обезщетени и въобще не им се полага. Нека държавата направи една проверка колко от про3итутите действително са имали право да си искат имотите и съм сигурен, че процентът ще е 1-2% от всички. Същата схема и с онзи "герой" от Южния парк, но той поне не вдига врява. Пъпката как придоби онзи имот, където ще се строи небостъргача?

8

Анонимен

преди 6 години

По околовръстното след кръстовището на Горубляне (посока Пловдив) от ляво има.чудно място за строежа на малък.квартал с кокетни сгради или къщи . Равно е , гора , река. След време , когато се направи и този участък от околовръстното ще има и бърза връзка с центъра.Ако инвеститорите имат малко пипе в главите си , да се насочат към такива места , а не да се бутат всички в.Младост!

7

бг простаци

преди 6 години

вижте кака е станал собстник на имот тази госпожа ! 100% е откраднала от общината или от държавата .....тва е схема която върво от няколко години в Младост и ОПанчерево ! крадат парцели за застрояване ....тъй като високи цените .......

6

бг смешки

преди 6 години

лошото е че У БГ всеки реши че може да си прави квото поиска ! няма никъв контрол в държавата - крадат се парцели - строи се където им падне ..... държавата спи .....ЧСИ-та , нотарисуси си правят квото пооискат ..... никой нищо не контрлира !

5

Неабориген

преди 6 години

Какво значи Патаклама?

4

Анонимен

преди 6 години

И НИЕ ТАКА ЩЕ НАПРАВИМ ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ КЪМ МИН. НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО.ЗЕМЯТА Я ИМАМЕ, НО НИ СЕ ПРЕЧИ ДА САДИМЕ.ГУБИМЕ ВСЕКИ СЕЗОН ОТ ТИЯ АРЕНДАТОРИ.

3

Ко?Не!

преди 6 години

"Не искам тези пари, искам справедливост. .... каза още инвеститорът и подчерта, че ще остави парите за облагородяване на района, ако спечели делото."Ахам, точно така ще стане. То, който иска справедливост, завежда дело за 1 лев.

2

Активист на БКП

преди 6 години

Фризьорка -кметица... Даскал по физическо-министър на МВР... Пожарникар-премиер ...Е как всичко да ни е наред !!!

1

Анонимен

преди 6 години

"Инвеститорите" отвръщат на удара.