64

До анонимен

преди 6 години

Че аз от там ти пиша ... влака го хванах още 2000г

63

Анонимен

преди 6 години

До ХахахаСамо се чудя какво ще направят 6 самолета и 200 машини (до 2029г)хващай влака за масква, нема кво да се чудиш.

62

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 50КОРАБИТЕ СА ИДЕАЛНА МИШЕНА!!! И НИТО ЩЕ ПОМОГНАТ СРЕЩУ РУСИЯщо бе, рашките ще ги целят с надуваемите "Бастион" от Крим ли :)))

61

Хахаха

преди 6 години

Е браво, САЩ ще ни продадат старата си техника и ние ще се правим на велики. Само се чудя какво ще направят 6 самолета и 200 машини (до 2029г) като до тогава населението ще е 5 млн, и от тях 1/2 деца и пенсионери.Тези 2 млн работещи хора бая ще трябва да се потрудят да изкарат тези пари и се чудя как като гледам кафетата всеки ден препълнени.Пак някой нещо ни баламосва.

60

ивчо

преди 6 години

какво ще впрягаш, тоеа да не да капачки за буркани. Разбита оръжейна индустрия на ниво пушкала и боеприпаси. Корабуте тоест корпусите са в Бг но вс друго забрави....

59

Внимавайте!

преди 6 години

По същата схема гърците затънаха в непосилни борчове и дълбока криза.Ако ще трябва да се въоражаваме,защо не впрегнем българското производство?

58

ХАХА

преди 6 години

В крайно Корумпирана държава,целта са милионите подкупи от западните оръжейни гиганти и нищо друго,представям си как службите ще хванат престъпниците! хахаха пореден позор

57

Веско

преди 6 години

Единственото полезно от това въоръжаване ще е, ако се строят в България! Всяка покупка се прави заради комисионките.

56

:) :)

преди 6 години

кой щял да ни напада ли, като те нападне ще разбереш, а членството в НАТО не означава че някой ей така ще дойде тук да мре за теб ,пък ти ще топлиш завивките. Не случайно осеен чл 5 за колективната отбрана има и член 3 за личната готовност за отбрана на всяка членка на НАТО. Тез 2% не са изсмукани от нищото ей така на сутрешбо кафенце.

55

xax

преди 6 години

Смеем се на македонците, а при нас има същите продажници. И то за руска валута се продават, рядък тип мазохизъм. Кой тук иска България да е слаба? Искам да знам кой иска да поеме отговорност за липсата на въоръжение за армията? Всичко друго са празни приказки. Започвам да разбирам защо бай Тошо е искал да запуши устата на многознайковците, които освен да саботират и да философстват не могат да направят много.

54

анонимен

преди 6 години

кои ще ни напада нали сме членове на нато хората ровят в кофите за боклуки скачат от балконите малка бедна бьлгария се вьорьжава пьлни гушите на амвоенно пром комлекс турция може да я спре само русия другото са само приказки

53

Анонимен

преди 6 години

Много изписано, проблема е че /тате каза че ще ми купи колело ама друг път/. Как вярвате, нито аец ще има ни газопровод нито кораби и самолети. За толко години все едно и също.

52

:) :)

преди 6 години

не пушете глупости че имаме техника, има на хартия, това са машини от Щит 82 . Вие що не си ремонтирате Волгите,Ладите и Москвипите като части има и са евтини. Да . мислите че каоитален ремонт на военна техника е ей тска без пари. Плащаш 2/3 от цената на новоти а си пак със старото. А тез милиарди за самолети кораби и БМП са общо за плащане до 2029. Кой плаща вс накуп, дири и шейховете не го правят.

51

Анонимен

преди 6 години

Думи обещания ....а войската избяга , кой ще ги упварлява тези машини

50

Ремонтирайте нашите

преди 6 години

Най мръсната техника която видях в армията с а камиони мерцедес с извънземни черни мазни мафлоци в кабините..Вижте ги на снимки клипове или живо возещи с е в тях военни развиват предракови форми.Супе скъпи джипове МЕрцедес са видимо обсебени обемно от същите мафлоци..Предлаганите самолети са негодни..

49

крадци на власт има

преди 6 години

АМАН От крадци на власт ..Имаме огромен брой бронирани бойни машини на склад всички те с а по добри от предлаганите за стотици милиони живи евра ограбени от народа. С малко преоборудване стават ..

48

чугун

преди 6 години

До Анонимен 50Товарррищ, пий си боярщника и поемай към другаря Уеуйн...

47

Гост+

преди 6 години

Гърбич: Нямам нищо общо с АОНСУ и не спя по това време. Ти пък откъде имаш толкова опит с АОНСУ? Предпочитам уиски пред водка. Признавам, че ме заинтригува с това шизак - що е то?

46

Стефанов

преди 6 години

До Анонимен 38 - "КОЛКОТО И ДА ЛАНСИРАТЕ ГЛУПОСТИТЕ НА ПРОРУСКИЯ СЛУЖЕБНИ КАБИНЕТ НЯМА ДА СА ГРИПЕНИ" - А какви да са - трета употреба F16 или Тайфуна, който трябва да се плати от раз? Не знаеш какъв е офсета на Грипените, нали?Що не гледаш интереса на България, не-щастник такъв?

45

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Гост+Кой си па ти да го вадиш голем и мек и да се самоназначаваш за критерий? държане, характерно за възпитаници на аонсу и прочие клонинги на не чак толко отминалата система. преглъщай по бърже кафенцето с водка и си легай, шизак.