13

Badjakov

преди 6 години

Bravo na Prezidenta Plevneliev, napravi bg e-admin v rbg.

12

Питам

преди 6 години

До УМЕН ГУЩЕР 2 Що Корделка не ти ли стига?

11

Учуден

преди 6 години

Защо Борисов не се разпореди и за доходите?......Да,ама не ще,щото на гладен народ лесно му приклещваш ръцете.

10

Анонимен

преди 6 години

В нормалните страни личните карти носят информация за собственика, но не и електронен подпис. Нямаш идея какво е и как работи, само коментираш по инерция...

9

а при нас

преди 6 години

В нормалните страни отдавна е-подписа е вграден в личните карти и не само той.

8

ясно

преди 6 години

За да ползваш тези и други услуги по електронен път ти трябва електронен подпис,който струва около 50 лв.без него нищо не става....

7

Анонимен

преди 6 години

Прах в очите е това, половината от тези документи не се изискват на хартия по закони, действащи от години!

6

hm

преди 6 години

Всичко добре, но какво правим когато съдия по вписвания, като му занесеш електронна кадастрална скица ти каже, цитирам: "Знам, че това е законен документ, но аз не работя така?" !?!

5

Анонимен

преди 6 години

За тези 12 документа, герб ще назначи още 120000 калинки. Тка те рзбират техническият прогрес!

4

Анонимен

преди 6 години

"През септември 12 документа на хартия ще отпаднат при искане на услуга от администрацията, а чиновниците...."Защо ни го съобщават сега, а не през Септември и че вече е факт.Аман от пожелания със "ще". Ало, Дончев, Бойко забрани да се използва "ще".

3

Анонимен

преди 6 години

...много филми гледаш, намали ги малко

2

Warning

преди 6 години

Целта на тн електронизиране е безнаказано ограбване по електронен път..НЯма нужда да се фалшифицират документи ,да с е плащат пари на много по веригата.От Ню ЙОрк с няколко натискания на бутона на мишката и хоп супер хотели,яки заводи,ценни имоти сменят собственика..Благодарение на хартиени нотариални актове от преди 9.09.1944 година милиони БЪлгари си върнаха собственоста.

1

ОГрабват по ел път

преди 6 години

мНого да се внимава ..Терористи и рог престъпници ползват кибер престъпници вкл и програмисти на които им е платено да разработят програмите продукти за ОГРАБВАНЕ ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪт.Ограбени са стотици хиляди имоти чрез кибер престъпления извършвани от служители в агенцията..СЛед 2008 година безнаказано по електронен път са ограбени стотици хиляди имоти нагло ..