20

Анонимен

преди 6 години

Не знам какво наказание ще измслят, но ако го няма, всеки като него ще си разиграва коня. На българина като му бръкнеш в джоба и работата тръгва, но не знам в случая дали това ще ефективно. Понеже родителите ще платят. Преди имаше ТВУ, за някои беше школа за престъпници, но процента беше малък. Трябва да има нещо подобно и сега, че има много гамен.че.та, на които трябва да им се налее малко ум в тик.вите

19

16г дрисльо

преди 6 години

Пуснат разбира се и точно затова няма да се оправим никога. Нямат страх, правят си каквото искат и знаят много добре че я тати, я мама, я полицията сами ще го пуснат и нищо не могат да му направят.Що не го задържите за една седница та малко да му се дръпне лай:ното на някой нар в затвора. Много бързо ще влезе в релси както се казва.*** държава и ще си остане блатото на Европа.

18

Един българин

преди 6 години

До: номер 16Пишеш пълни глупости, да ме прощаваш!Шамар ли? Моля???Знаеш ли колко шамари съм ял от съученици?!И не само! Шамари гарнирани с яки юмруци!Да те изфраска някой с юмрук в гърба или гърдите беше нещо като поздрав "Добър ден!"Вярно е само едно нещо: Имахме оценки и за поведение. Което почти никога не ни го намаляваха - именно за да не ни провалят живота, както се изрази!

17

ВНИМАНИЕ

преди 6 години

Не беше ли редно , по оценка на риска , да бъде задържан в Полицията или в Психиатрична Клиника ?Това нещо може да тръгне да отмъщава и да убие дете или възрастен .

16

Анонимен

преди 6 години

Тази вечер очаквайте в новините репортаж от болка в който живее малкият.Ще чуете,че е много добро и възпитано дете и винаги поздравява съседите.

15

ззз

преди 6 години

А и да питам: на времето някой помни ли да се е чуло и видяло "Агресивно Поведение!"И изобщо не става дума за агресия към учител! То даже мисъл за неуважение към възрастен или не дай си боже към учител не ни е минавала (някой си ги мразехме но на ум), а за бой !!! О боже!Веднъж един съученик удари шамар на друг съученик. Е от ИЗКЛЮЧВАНЕ го спаси САМО, че майка му работеше в училището и му се размина САМО с две еденици понижено поведение(такова наказание можеше да ти провали живота тогава)!

14

redordead

преди 6 години

За подобно поведение да резнат една глоба от 1000 лева на родителите, а при повторно - да се явява на изпити като частеб ученик и да плаща по 200 лева на изпит - тогава, като ги ударият по джоба, родителите му ще се сетят да му стегнат юздите...

13

ззз

преди 6 години

Всичко е резултат от ЛИПСАТА на БОЙ от мама и тате и изобщо от АДЕКВАТНО възпитание!Все се сещам как една МАЙКА писа преди време (по друг повод):"...на времето, ако направех някоя беля, първият чичко/лелка на улицата, щеше да ме ОШАМАРИ (О! ужас - това от мен) и после за УХОТО и при майка ми. Тя щеше да му се ИЗВИНИ, да му БЛАГОДАРИ (СТИГА БЕ!!!) и после като си ме прибере в къщи такъв бой ме чакаше (аз бих добавил: а пък ако разбере и баща ми ... олелее) ..."Да и станахме Хора а не плазмодии

12

До 9

преди 6 години

И може би сама се е понабила! Да попитам: ако това се беше случило с ***, жена ти или дъщеря ти пак ли такъв коментар ще пишеш?

11

Анонимен

преди 6 години

Да му ударя на този изперкал скинар 20 жилки по кльощавия ***, и ще забрави агресия, тупаници и всичко друго. Едно време, при Бай Тощо, чичко милиционер щеше да му завърти така СО;;;;пола, че да го помни цял живот. Това ненормалниче май се друса и то здраво!

10

Анонимен

преди 6 години

В ТАКИВА СЛУЧАИ - ГЛОБА 5000 ЛЕВА НА РОДИТЕЛИТЕ. Така ще бъдат принудени да стягат юздите на разпасолото се отроче.

9

Анонимен

преди 6 години

Не оправдавам малкия ке"еш, но и родителите са за бой и май за много бой

8

Анонимен

преди 6 години

А двойката по-рано дали не е била писана ей така, щото не е бил симпатичен на госпожата? И това трябва да се провери, защото немалко учители пишат оценки по симпатии! Трябва да се търси ПРИЧИНАТА, а не поводът!

7

vlady

преди 6 години

Трябва да бъде настанен в Бойчиновци до пълнолетие и след това да поживее някоя и друга година с истинските левскари в общежитие Кремиковци.

6

Анонимен

преди 6 години

По комунизма като бяхме деца, един нахлупи кошчето за *** на главата на една учителка.Свикаха род.среща и с това се размина.

5

Анонимен

преди 6 години

Любопитен съм какво е мнението на родителите на детето?

4

Шопо

преди 6 години

Вие добре ли сте ,бе !!! Какъв затвор ! Толкова народ избиха за тия 28 години ,вие искате тоя да влезе в затвора ! Оня,пияния руснак Максим Ставийски трима души затри и да не би да е в затвора !!! Не !!! Печели пари от ледено шоу ...

3

В Затвора

преди 6 години

Мястото на тази малка мишка е при бразилците в панделата. Там ще го научат да е тих, кротък и да раздава любов :)

2

Теди

преди 6 години

Ами като не можеш да изкараш една тройка даже ,кой ти е виновен бе ?Да си учил, не да биеш и хвърляш столове по учителката.

1

Анонимен

преди 6 години

Значи този пикльо е задържан, а поляците от бензиностнцията си тръгнаха поживо поздраво. Браво!