20

Младостчанин

преди 6 години

Младост стана квартала на богатите селяни. Това е истината. Има и не лоши хора сред тях. Проблемът идва от там че идват от провинцията с програма в главата си да свикват на всичко и да са доволни от малко. Нямат съзнание какъв беше Младост преди 20 години и не им прави впечатление мутренското строителство и крадене... Имат възпитание че може е нормално да спираш по зелени площи и да слушаш чалга... Иначе не е лош квартала и хората не са толкова лоши, просто децата им евентуално ще бъдат истински

19

мс

преди 6 години

Направете поне един парк в Манастирски Ливади

18

Девил

преди 6 години

Баси тъпотията - вместо да строят никому ненужен парк, да направят паркинг!!!

17

Анонимен

преди 6 години

170m на 100m голем парк големо чудо. Дайте съотношение на комплкса към парка да видим - 0.00...%

16

Кебапчета

преди 6 години

Младост е Лас Вегас за селяните , да бе да то и Студентски град си е Дисниленд за селяните с колелетата ама я кажи с колко спада бвп на София всяко лято когато селяните отиват на море ? През това лятно време в Токио строят молове на шест етажа и София пак си прилича на село.

15

nkavrakov

преди 6 години

Ако отидете в Младост първото нещо което ще ви направи впечатление са мякащите селяни от провинцията.Пълно е с живеещи под наем.Младост е една огромна спалня .

14

nkavrakov

преди 6 години

Панелките ще им се сринат върху главите но иначе им правят парк.Гротескна история....

13

nkavrakov

преди 6 години

Защо занимават всички хора с тази комунистическа спалня Младост?

12

Младост селяни

преди 6 години

Младост е Лас Вегас за прииждащите селяни.

11

nkavrakov

преди 6 години

Младост е Лас Вегас за прииждащите селяни от провинцията

10

Анонимен

преди 6 години

КОЛКО ЛИ СКЪПИ ЧАНТИ ЩЕ СЕ КУПЯТ, КАТО ЗАПОЧНАТ ДА ГО ПРАВЯТ ТОЗИ ПАРК

9

Трол Горянин

преди 6 години

Спокойно , имам усещането че ще се усвоява като за 170дка . И не е торкова проблев в липсата на паркове , а в липсата на поддръжка , пред нашия блок ивицата и 8-10м но си има пеики , равен тротоар и две люлки , и децата пак са си доволни

8

Анонимен

преди 6 години

Освен до МС Балан, там където е буренак сега, не виждам къде другаде има място за парк, не и в Младост 3.

7

Анонимен

преди 6 години

Малко са 17 декара, но нали общината подари съседните декари за строежи на какво ли не и вместо голям хубав парк, ще има квартална градинка. Отделно,че на практика това ще са почти всичките паркове в Младост 3 и 4 - тези 17 декара и почти отсреща е сега съществуващото единствено паркче до двете училища и Палавници (Патиланци), което е горе-долу пак около 15-18 декара. После защо майките с количките ходели в Бизнеспарка, ами затова,защото няма къде другаде да отидат.Парка Заимов е 3 пъти по-голям

6

Математициии

преди 6 години

Големи математици, голямо нещо....все гледате да плюете по нещо...до вчера викахте, че искате градинка в младост, много блокове имало...сега като ще правят градинка (17 дка си е доста голяма градинка) - малка била! аз пък казвам браво, младост си има нужда от обособен парк!

5

Пф!

преди 6 години

Мдаа, вече е очевидно, че в МС мерят площта като инвеститори - в евро за квадратен метър, които не са отишли в нечии политически джоб, а са дарени на бедното простолюдие. Затова им се струват много тия "цели 17 дка".

4

яЗЕКА

преди 6 години

Цели 17 дка ?!?... са колкото един цял двор...Само за сравнение Южния парк е 134 хектара.

3

Хахаха...

преди 6 години

ЦЕЛИ 17 декара?!?! Е, колко да са тия 17 декара за един парк? То това е малко по-голямо от градинка. Горе-долу, колкото две футболни игрища. Пикливата градинка пред общината в Младост е 34 дка. Страшна жертва са направили от МС!

2

БГ

преди 6 години

До alf: В едно изречение четири грешки! Неграмотна работа!

1

alf

преди 6 години

най селския квартал ще има парк