72

Кой ви даде книжки?!

преди 6 години

Като прочета коментари от сорта на "Няма индикация че ЛЕВИЯ ЗАВОЙ Е С ИЗЧАКВАНЕ..." или "До кога няма да има светофари за ляв завой, ами трябва да се чака насрещното?!" ми се досира... Абе вие как сте изкарали книжки?! При ляв завой, НАСРЕЩНОТО движение е винаги ВИНАГИ с предимство... Учете го тоя правилник бе! Жалко за моториста, но голям прицент и от тях не са цвете. А авторката на статията, каквато е неадекватна, дано пътува с метро......

71

Kiro

преди 6 години

Всеки, който много си повярва рано или късно заминава от тоя свят. Без значение с кола или мотор, бъдете внимателни уважавайте живота както вашия така и на останалите хора.Да загинеш по този начин е много нелепо.

70

Анонимен

преди 6 години

със скорост 100-110км/час най малко!

69

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен аз залагам до 110км/час

68

ТАКА ДЕ

преди 6 години

Лятото е чуден сезон за мранье на мАтористи,зимата си е по-лабаво!

67

Анонимен

преди 6 години

моториста се удря в колата, моторът е на парчета (при скорост от 50км/час???????)..., а светофарът какъв цвят е бил?????

66

Анонимен

преди 6 години

"При удара шофьорката правела ляв завой на кръстовище""Катастрофата е станала при опит жената да направи десен завой на кръстовището на бул. "Тодор Александров" и ул. "Одрин"."Добре де! Какъв все пак завой е правила шофьорката?

65

Анонимен

преди 6 години

Пълно е с идиоотски коментари. "тия с моторите карат като луди", "тия с БМВ-тата карат като луди", "тия с голфовете карат като луди".Все едно утре като размажат някой с голф, всички да коментирате: Нека му е, вчера един перничанин с голф ме изпревари отдясно с 200км.ч.Има шофьори всякакви, важно е кой спазва правилата. В случая, Опела е отнел предимство.

64

До Александър Бакало

преди 6 години

Пич, това се случва на всички с голямо его, които не се съобразяват с условията на пътя. Повечето мотоциклетисти, които летят в София са безмозъчни същества. Това са ненормалници - ***. Хубавата новина е, че намаляват. Лошата е, че няма да се върнат от оня свят и няма да има втори дубъл. Жалко. Един данъкоплатец по-малко.

63

До Вера К. Александр

преди 6 години

В подзаглавието - пише, че " шофьорката правела ляв завой на кръстовище ". После в статията пише, че прави десен завой. Имате и снимка на всичко това. Самодейност, самодейност, ама хайде и малко мисъл по картинка.А иначе мотоциклетистта е виновен на 110%. Доколкото виждам, той е карал по крайна лява лента, която е само за наляво. Другото е , че не е прецинил, че предимството не му дава право да кара без да мисли и не е намалил, разбира се щото е с предимство.

62

ХМ

преди 6 години

Отнето предимство има само ако скоростта е в някакви ограничения.А и моторите са машини широки само 40-50 см. много трудно се различават когато скоростта им е висока.Живея на главен булевард и съм виждал машини да летят с над 200км/ч ,е това си реално пикиращ самолет.Как да пазиш като то не се пази само?

61

Анонимен

преди 6 години

Велосипедерите са същата напаст по градските улици, но поне се движат по-бавно.

60

Анонимен

преди 6 години

По градските пътища по-голям интерес да внимава какво се случва около него на 360 градуса има мотористът. Изскочи ти някакъв такъв донор на органи изневиделица, блъснеш го, а после теб изкарват виновен, че не си го видял.

59

Анонимен

преди 6 години

Мотоциклетистите трябва да внимават повече, когато карат тези летящи открити ковчези, пренебрегвайки закона за движение по пътищата.Сигурен съм, че Опелът е бил с предимство.

58

Анонимен

преди 6 години

"При удара шофьорката правела ляв завой на кръстовище" и малко по-надолу "Катастрофата е станала при опит жената да направи десен завой..."Сега, завоят ляв ли е бил или десен?

57

Анонимен

преди 6 години

Подписал си е присъдата,още като се е качил на мотора!Вижте статистиката и тогава ругайте ,моля!Язък за животеца на човека!

56

ShaMana

преди 6 години

Извинения в подкрепа за систематични нарушения на законите не се приемат, особенно от потребител който го е срам дори да се регистрира защото ще бъде това записано...

55

Анонимен

преди 6 години

Очевидно жената няма никаква вина. Моториста не е изчакал светофара и след светването на зелено за него, трябва да изчака навлезлите в кръстовището коли да освободят кръстовището и се е нахакал яко. Никакво предимство няма моториста в този случай, да не говорим с колко е хвърчал - аз залагам на 120 км/час.

54

ShaMana

преди 6 години

"Не недоволство, а революция трябва да има, защото има убийства постоянно" съгласен съм трябва революция.Задължителни камери за всички превозни средстваРегистрационни номера в предната част на моториМинаваш между лентите, глоба и точкиИзпреварваш неправомерно, глоба и точкиПресичаш всякакви линии и бордюри, глоба и точкиКараш с изкривени или прикрити регистрационни номера, глоба, точки и запориране на превозно средство за определен срок.Наистина ни трябва революция. Прав е...

53

Анонимен

преди 6 години

Жалко за човека, ама преди месец един такъв ми изправи косата на магистралата. Карам си аз с около 100 и изведнъж някакъв моторист ми минава по аварийната лента и се шмугва буквално на см между мен и колата отпред. Леле, добре, че не се паникьосах и не набих спирачки, че не ми се мисли какво щеше да стане!