6

Анонимен

преди 6 години

Има едни хора, които в момента мн са се уплашили, че статуквото лека-полека започва да се разпада и ще изпаднат в паника, като разберат, че завесата започва да се вдига и всичко започва да си личи :D Те още не могат да проумеят, че старата парадигма свърши, да се адаптират към новата, ако искат да оцелеят, голямо предизвикателство за съзнанието и характерите им - да се променят към по-добро.

5

ГАДОРЯН

преди 6 години

Редовно съм блокиран в сураттефтера. Не ми пука. Имам куп резервни профили там хахаха

4

(-_-)

преди 6 години

Какво по дявoлите означава престъпен коментар??? Нима всеки не е свободен да изразява точно какво мисли? Кой реши, че ще промени нещо като цензурира мнението на хората?

3

1

преди 6 години

професия "докладчик" - жалък комплексиран човек на който целият свят му е крив и длъжен затова, че никога нищо не е постигнал в живота си. Интернет е истинско котило за такива.

2

водач на МПС

преди 6 години

Буквалният превод на ре вера означава в интерес на Истината. Това е вид идиом, който няма да откриете в нито един речник или в Гугъл.

1

Чикън

преди 6 години

Така е, дори тези, които си мислят, че живеем в едно модерно общество с европейско развитие и ценности, започнаха да виждат маскирания див комунизъм, които се крие зад "проевропейските" ни партии.Със стари такива не се прави ново такова... :)