22

сминдух енд чесън

преди 6 години

Елин Пелин е написал разказ ,,Човекът ,за когото всички се грижат".И сега е така,управляващите полагайки неимоверни грижи да за нас да открият в един момент ,че просто ни няма отдавна без значение дали на онзи свят или някъде по света.

21

nina

преди 6 години

Референзуми -до дупка! Т.е., докато стане по тяхному. Народни пари-бол, само за пенсии и заплати няма!

20

Joko

преди 6 години

Ало, гЕрБа, вие искахте ли от учиндолецот авторски права ?

19

Chervena karta

преди 6 години

Simulanti. Out.

18

червен тъ..ак.

преди 6 години

до фещ,па *** у комунистическите червени щати никой та не спира.

17

SS

преди 6 години

Ясно ни е, че ще направят всичко възможно да се крепят на власт до 2020 г., за да "усвоят" милиардите евросубсидии, които идват още през 2018 г. - ще има популизъм до дупка , а след края на субсидиите през 2020 г. никой няма да се натиска за власт като досега !

16

Бай Иван

преди 6 години

Нали преди 1 година гласувахме по този въпрос и народа се произнесе негативно (по законите на действащата ни конституция).

15

реалист

преди 6 години

А за намаляване броя на депутатите?

14

Анонимен

преди 6 години

хахах, гепиха идеята на дългия Славчо ...еййй опасни са

13

ОБЕКТИВЕН!

преди 6 години

Мухльовците да се изхвърлят от листите,искам мажоритарна система,да няма държавна субсидия за партиите,но в България НЯМА демокрация и опорочават референдумите .....които е гласът на НАРОДА! Долни политици!!!

12

анонимен

преди 6 години

аз сьм за мажоритарен вот не искам *** и пульо в партиините листи а тезиот граж квоти на герб са подигравка с хората

11

Анонимен

преди 6 години

Какъв е смисъла от пореден референдум? Хората няма да гласуват на него, май хората няма да гласуват за каквото и да било.

10

Анонимен

преди 6 години

Съгласен съм за мажоритарно гласуване но съм категорично против задължителното гласуване. Никой няма право да ме задължава да гласувам за определени оли.....ни.

9

ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН

преди 6 години

Това е със цел усвояване на пари,а не за нещо друго

8

Анонимен

преди 6 години

Стига с тези манипулации. Народа вече каза. Излишно харчене на пари е това повторно питане.

7

PD

преди 6 години

С две думи, "понеже народа е ***, ние най добре знаем как да го стрижем". И нищо, че стадото мре, не се плоди, и бяга при чужди овчари.А казал е Мъдрия народ Български: След дъжд, качулка.Упустиха питомното, сега ще гонят дивото. А и приказката, за лъжливото овчарче, и тя е на място.И шо ке праим? Сития на гладния не верва. Ще ни поят с масова медйна манипулация. Вервайте братя! А мазоли ни излезнаха в ушите от толкоз много вера. А лозето не ще молитва, а мотика.868

6

Анонимен

преди 6 години

Отново се канят да ви излъжат и манипулират ! Хората гласуваха протестно и 2,5 млн българи подкрепиха референдум за да покажат че не са съгласни със статуквото и са против всички партии които ограбиха България а не толкова за вота! Това е потенциал за протестен вот който може да отвее герб и БСП олигархията и корупцията,а това не трябва да се допусне и за това герб се прави че застава на страната на тези 2.5 млн българи но това е лъжа,вижте ги какво вършат с Пеевски Златее Божков.

5

Анонимен

преди 6 години

ГРОБ-аджиите да не ни залъгват с глупости още не са вдигнали пенсиите дето обещаха сега пак крадат на Слави идеите ще бачкат скоро в раирани пижами дорде изплатят заемите и пенсиите се вдигнат.

4

Чикън

преди 6 години

Най-добрата избирателна система ще е тази, която не допуска мафията и престъпниците да се превръщат в "народни" представители.

3

Анонимен

преди 6 години

Тоя кабинет няма ли да почва да работи три мандата освен един пръстов отпечатък нищо не са измислили и отпечатъка отпадна. Cега пак имитират дейност има подписка скаме си референдума. Слави да събере подписи нови ако трябва и намаляне на депутатите на 40 човека с 40 мажоритарни раойона.