18

Анонимен

преди 6 години

била фризьорка, продължават да се пишат пълни глупости и това доказва как хората се подават да бъдат манипулирани чрез "медиите"

17

Анонимен

преди 6 години

Спрете да занимавате хората с тази дупка Младост.Младост му разказаха играта -скъп,пренаселен,лоша инфраструктура,пълен е със живеещи под наем провинциалисти което предполага липса на отговорност.Цени на жилища и наеми балонозирани до небесата.Който иска да живее там или вече живее да си се оправя.Обществото си има други по големи проблеми от живеещите тази комунистическа спалня наречена квартал Младост.

16

Анонимен

преди 6 години

Ама другарката,знаете ли ,колко прически трябва да направи ,та да се издължи?

15

Анонимен

преди 6 години

Зелена площ не трябва да има.Бетон му е майката,мръсни улици,кал и пепел.Живота е "прекрасен" в Младост.

14

Анонимен

преди 6 години

Ех, ама затова няма да се "оправим" никога. Хората нямат никаква представа от нищо, а гласуват за която им е симпатична и бунтарка :D Абе отворете си малко очите или следващия път поне не ходете да гласувате, че става все по-зле.

13

ноката

преди 6 години

До АнонименКакви интереси са засегнати бе? Не виждаш ли че новата кметица е некомпетентна откъдето и да я погледнеш? В съда тези заповеди са оборими и сега всички ще плащаме заради нейния гяволък...

12

Анонимен

преди 6 години

Няма нищо случайно . С избора на новата кметица беше хвърлен камък в блатото на демокрацията ,особенно в София и сега ще има наказание за протестният вот на нормалните хора. Цялата мощ на демократичната система включваща очерняне ,оплюване ,бюрократични спънки ,ще бъде хвърлена срещу нея ,разбутала вонята .

11

dmx

преди 6 години

Десислава Иванчева е единственият политик, избран без одобрението на мафията, скоро се случи това и всички видяхме как стана. Затова всички медии, без нито едно изключение се изредиха да я ръфат, а техните издатели олигарси, също без нито едно изключение са "строителни инвеститори". Ето как стават нещата у нас, запомнете този случай, защото е показателен.

10

Кмет Студ. град

преди 6 години

При нас този проблем го няма - застроява се всяко свободно кътче и зелена площ. Имаме фирма партньор "Бароко" , която ни помага да уплътним напълно празните пространства

9

Анонимен

преди 6 години

Не съм от София и не знам какво е положението там, но на мене тази Иванчева ми е симпатична, бунтарка е. А тази "инвеститорка" Сярова в момента сигурно яко пикае газ, че я разиграва някаква си районна кметица. Голям майтап.

8

Анонимен

преди 6 години

На т.н. протестиращи от Младост сега общината да им конфискува апартаментите от блоковете и така да плати обещетението. Аман от ***!

7

Анонимен

преди 6 години

Абе по-добре фризьорка отколкото професионален политик. Видяхме за 25 години професионалните политици какво сътвориха.

6

Патиланец

преди 6 години

Да се удържат тия пари от жителите на Младост, дето я подкрепиха! Беше ми писнало всяка сутрин да я дават в блоковете как води шепа "протестиращи". Не искаме това, онова, а веднъж не чух какво предлага тя. Типичният българин - не знам как е, ама и така не е!

5

Анонимен

преди 6 години

Кметицата не е виновна, а тъпите жители на Младост, които си избраха кмет от Зелената мафия :)) Да ядат дървото сега! Който е ***, служи за мост!

4

Анонимен

преди 6 години

Общо взето всички проблеми идват от столична община. Връщат терени на улици, тротоари, метростанции и т.н. Никакви инвестиции в инфраструктура освен ежегодно кърпене на дупки за милиони. А на госпожа инвеститорката в терена и влиза и тротоара на улица, където въпреки знаците и от двете страни са паркирали автомобили и микробуси разтоварващи зарзават на пазарчето. Общината и КАТ не предприемат нищо.

3

Анонимен

преди 6 години

Тази е спечелила 200 млн лв задето не е строила сега толкова дължи на общината. Bие колко пари загубихте задето не живеете в Америка например а живеете в таз дупка всички трябва да осъдим държaвата.

2

гербист-столичан

преди 6 години

Браво на инвеститорката, нека да покаже на кметицата на Младост, че законите не са за украса, а за да се спазват. Сега общината като плати този 1 млн. лв. следващия пъ ще гледат да спазват законите. Нали затова имаме НС, което да прави законите ни както трябва.

1

Анонимен

преди 6 години

лудата фризьорка кметица сега и гледайте сеира