24

Тото

преди 6 години

Еее, ми то било много лесно бе. И ние така може да накараме наште роми да подпишат една декларация че няма да крадат, че ще си намерят работа, че ще си плащат тока, и държавата ни се е оправила.

23

Анонимен

преди 6 години

Странно е, че европейците не поумняват от досега случилото се. Тези са, като нашите шведи - до 10% ще се интегрират, а останалите 90%?

22

анонимен

преди 6 години

еи сега ще се интегрираме и то кьм холандските геи ценностисмях в залата

21

Анонимен

преди 6 години

Хей, мюмюнииииии, да спазвате правилата, че като ви спретнем 5-6 гейпарада и ще ви се стъжни!!

20

Анонимен

преди 6 години

Всеобща "тайна"е, че НИКЪДЕ в Европа алаходепците не признават законите на подслонилите ги страни! "Има само един бог - аллах....и само един закон-корана (шериата)!"Видя се колко "интегриран" беше арабския тираджия(с френско гражданство) в Ница изпомачкал 70 жени , и деца!!!

19

Анонимен

преди 6 години

Тоз пък, турците бачкали. Ей пепи я си пий кафенцето че май го спиш . Турчина е далавераджия, нищо повече. В Германия що взимат нашите шведи ?! За да им вършат работата за по 30 еврака и другото у джоба. Аз познавам Български-турци, викат им помац..ци, та какво за тях !!! Кажи ве отворко, говори да се посмеем...

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 21Да , има такива.Турците.Да си чувал турци да правят атентати? Да се самовзривяват на обществени места в името на Алаха? Да не бачкат яко?Ходил ли си в Турция?Иначе за другите си прав горе-долу Познаваш ли български турци?

17

българина

преди 6 години

Смешници,пак с меки китки твърд арабски к р ще борят, дрън дрън бум бум. Докато исляма не бъде забранен все тая. Ислям не се интегрира, а се дезинтегрира чрез изселване и забрана. Примери от историята колкото искаш.

16

Анонимен

преди 6 години

До 21Да, има и такива и в корана дори им го пише, че може да се направят дори на инаковерци, когато това ще им помогне в битката с "неверниците". Така че ще си подписват, а после с каквото цел са отишли в либералната Холандия :)

15

Анонимен

преди 6 години

Тези холандци съвсем са изтрещели! Да сте виждали аллахакбаровец който ще приеме правилата на държавата, ще се къпе и ходи чист, ще приема правилата на християнска държава? Живеят като в мравуняк, разделени от нормалните хора, с измити и циментирани мозъци. Вижте ги само как се молят. Подават на аллаха си задните части??? Гъзурчене пи 5 пъти на ден. Мързеливи, мазни, подли. Как и кога ще станат нормални? Никога! Обратно в пустоша, друг начин няма. Иначе ще продължат да разрушават и убиват.

14

Анонимен

преди 6 години

Много нежно от страна на холандците. Има ли някой да вярва на камиларите? Ще подпише но в джамията ще му кажат, че аллаха му е поставил задача, да убие неверници за да отиде в Рая, където ще то чакат 77 девици. Да не мислите, че Камиларят ще си спомни за декларацията. Да, ама не! Забраняваш исляма, всичко свързано с него, затваряш джамии и центрове. Всичко радикално, заедно със семействата, вън! Без изключение! Смяна на имената. Никакви Хасан, Мехмед и т.н. Не искат, хайде чао. Без изключение!

13

Бай Тошо

преди 6 години

На имигрантите се дават нови имена, християнски, за да се приобщят към културата и ценностите на съвременното западно-европейско общество. Както в България преди годините на демокрацията и ерата на комунизъма и социализъма Хасан стана Асен, Мехмед - Милен, Айше - Ася и т.н.

12

До Иван

преди 6 години

Ванъо, декларацията затова е декларация защото декларираш нещо, или че го имаш или че ще го спазваш(както е в случая ) и т.н. И в случай че декларираш неверни данни, или не изпълняваш това което си декларирал че ще изпълняваш понасяш съответните наказания определени със конкретния закон. От там - причина и повод за шута в г ъза и обратно в пустинята на свободния.Четете малко преди да бълвате просто думи

11

И

преди 6 години

Още един шанс за субсидии от Арабския Свят. Колко са няколкостотин Евро на ***! Бълха ги ухапала арапите.

10

Иван

преди 6 години

И като се подпишат, да не значе че ще спазват правилата? На това му се вика мижи да те лъжа

9

Анонимен

преди 6 години

1. Всички трябва да са наркомани и хомосексуалисти -първо и най важно правило2. Изключение се прави само за скотофили и педофили, порядъчно надрусани.3. Участието в гейпаради е задължително!

8

Анонимен

преди 6 години

Няма никакво значение. Важното е кой прави повече деца.

7

Анонимен

преди 6 години

Е така се прави. Който премърдва - вън от държавата

6

anonimen

преди 6 години

te si uvajavat pravilata be xorata nosqt bira na kupona te foerverki s pironi

5

te3 na fototo

преди 6 години

koga sa snimanisled kato sa podpisali deklaraziqtaili sled podpisa