23

Македонски Българин

преди 6 години

Президента Радев е напълно прав- тука безрезервно ще го подкрепим!

22

Анонимен

преди 6 години

Без премахване на сръбските агенти от фиром, подобряване на отношенията с България или Гърция е мираж. Във фиром искат да се върнат в Сърбия

21

Язе

преди 6 години

Ако БГ направи така, че Македония да влезе в НАТО, то това ще сложи край на Сръбските и Руските влияния там и леко полеко нещата ще си дойдат на място. Сърбоманите ще бъдат изритани от властта и няма да могат да тровят отношенията ни. Ще се форсира строежа на ЖП и Магистрала София - Скопие защото няма да има кой да пречи и до като стане време за влизане на Македония в ЕС хората там ще са станали българи като дедите си а Македония само формално ще е друга държава.

20

Анонимен

преди 6 години

Планът на Русия и Сърбия за поредно дестабилизиране на района се срива.

19

Анонимен

преди 6 години

Шопа наистина няма право на мнение. А тея дето му се възхищават на постовете требе да са некви лалугери залюхани...

18

Анонимен

преди 6 години

Навремето един друг президент избърза и ги призна, а те в резултат не могат да спрат да плюят по България. Това не трябва да се забравя. Докато макетата не се извинят и не си платят официално.

17

Божи-дар Димитров

преди 6 години

-Тато, ке хода да студирам во Бугария.- Браво, сине.. а како ке студираш?-Е Економия ве тато..-Браво сине, ащо ке ги правиш Бугарките..?-Еми ке фукам-Може сине, ама не може им лижеш печинята!-що бе Тато-Оти не ни ги признават язикот.

16

Манафов

преди 6 години

Подкрепям ги и двамата, отзад.

15

гдс

преди 6 години

ИвановВ разработка си не се перчи !

14

Анонимен

преди 6 години

Шопе, ти нямаш право на мнение и коментари защото си едностранчив, платен, *** и ниско интелигентен. Баста, капиш? Компренде, ***?

13

утрешни вести

преди 6 години

че то край Охрид има ли още един поне да знае историческата реалност, те там си живеят в някаква паралелна коминтерновска вселена и съседи според реалността на МАНУ са им "татарите". и защо не са питали първо експертите Миленко и Слободанка дали искат в НАТО и ЕС, ами тръгнали да преговарят античките братчеди

12

Shopp

преди 6 години

45 години за да отидеш до Македония комунистите искаха открит лист, виза, проучване до девето коляно.Като че ли не отиваш на 80 км от София, на два часа път, а някъде на друг континент.Основна причина за скъсването на връзките между България и Македония са близачите на московски ботуши. А сега раздувате някакъв изкуствен патриотизъм, та пак да попречите на приятелството между нас.Пак в угода на кремълския ***.

11

Спартак

преди 6 години

Радев е силен, сериозен мъж. Говори мъдро. Аз не бих могъл така да превъзмогна омерзението и да овладея негативните си емоции към античките гюбреядци. Евалата Радев, голям си!

10

Анонимен

преди 6 години

Едно от най-безспорните неща в спора с Македония, е македонският език.Смешните руски *** се нацелили точно в него.Р, как няма македонски език, като 2 млн човека го говорят, изучават, пишат на него и това е вече 70 години? Къде бяхте досега, русофилски ***?

9

Анонимен

преди 6 години

Руските мeкepeтa като Радев изобщо нямат право да говорят за Македония. Те признаха под диктовката на Москва македонака нация и език, те биеха българите да се пишат в паспортите македонци и пак те бяха готови да подарят Пиринския край на Югославия само и само да угодят на руснаците! Русифил = българофоб = национален предател!

8

Анонимен

преди 6 години

Мразя турците, но най-много на тази земя македонците! Това са урроди!

7

Анонимен

преди 6 години

Генерале, Божо има 2 пъти по-големи топки от твоите като стане въпрос за тия *** македонците. Защо се продаваш на евроатлантиците?

6

Андрешко.

преди 6 години

Признал, защото е ***. Така направиха и *** от СДС ,като на времето си ние първи признахме Македония за отделна държава,а на какво основание? Гърция още не я признава,а ние че имат и друг език-бългатския от времето на цар Самуил.

5

Анонимен

преди 6 години

Бокооооо -уволни си съветниците .Все едно да се целуваш и прегръщаш с македонския аналог на Сергей Станишев ! Ако не ти е ясно това -значи не за премиер не ставаш ами и за портиер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !Не е баш така -договора ща бъде подписан на ОФИЦИАЛНИТЕ езици на двете страни ,като никъде не фигурира думата " македоски" ,че по новините журналистите така са казали това е за улеснение .