63

таварищ

преди 6 години

русия да се грижи за своите *** лесбийки и *** те са си техни част от народа

62

Анонимен

преди 6 години

САЩ е.аха майката на Европа след 1945 г. За да не допуснат обединена и силна Европа, първо я окупираха /което продължава и досега/, после я противопоставиха на Русия, която е интегрална част от Европа, и внесоха гейщината, толерастията, култа към парите и гнусната си псевдокултура. И днес няма Европа, а има колонии на САЩ, ръководени от марионетки. *** са англичаните, че оставиха преди 200 г. най-долните си престъпници от американските си колонии да си направят държава, и сега им се връща.

61

Анонимен

преди 6 години

Европейският съд дЪ *** дУЪ.Путин се развълнува и си го пре мес ти

60

Анонимен

преди 6 години

До 73Но с пропаганда могат да ти внушат, че не е нормално да не си гей или че задължително трябва да пробваш, за да разбереш ... И това да ти създаде сериозен личностен проблем, който иначе не си имал.Пропагандата може да изкриви нещата дотам, че да представи нещо за такова, каквото не е. Всъщност затова е "пропаганда", а не просто "информиране". Става все по-трудно да се прави разграничението при това количество информация. Медиите волно или неволно могат да изкривяват/заглушат истината.

59

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 73"Според мен колкото и да ти пропагандират да си гей, няма как да станеш такъв ако не си"При някои деца не е точно така. Има и процент от тях които средата ще ги определи по кой път ще поемат. Дървото се огъва докато е младо. Нямам нищо против гейовете. Но в случая се борят да си разширят базата.Има изследвания в Англия че последните години на хомосексуална реклама , при новите поколения хомосексуализма е увеличен значително. Дали това е добре- всеки народ да си решава сам.

58

Анонимен

преди 6 години

Разбирам, че в Русия не е незаконно да си хомосексуален. Вместо да се критикуват режимите, където хомосексуалността се наказва със затвор или смърт, те ми спорят за нюансите в Русия. Лекуват ухапването от комар, вместо рака ... Какво изобщо е "пропаганда"? Ако е опит за войнстващо налагане на сексуална ориентация (хомо- или хетеро-), и аз съм против. Ако си малолетен и си гей, ти трябва достъпна информация, не заливане с реклами. Ако имаш душевни проблеми (какъвто и да си), намираш психолог.

57

SS

преди 6 години

Решенията на този съд по дела свързани с Русия, са толкова безпристрастни и честни, колкото и решенията за победител в Евровизия, също и като решенията по повод скандала с руските атлети, на които се забрани участие на олимпиадата, а същевременно излязоха разкрития, че водещи световно такива се допингират с позволение на лекарите на МОК.Изобщо всеки спор свързан с Русия се решава срещу нея, без значение каква е истината и това бие на очи ЯКО

56

Анонимен

преди 6 години

Да не забравяме че освен деца родени с вродени явни хетеро или хомо сексуални наклонности, има и такива които са на кантар, Не само черно-бели са нещата в природата.Но първите години от живота на децата са най-важни по кой път ще се развият и поемат в живота.Разбирам интереса на гей-обществото да увеличи базата си при младежите! Но този пък въпреки че съм абсолютен противник на Путинова Русия и политиката и, в този случай напълно ги подкрепям.Дано Тръмп се намеси и спре тези идиотщини.

55

Анонимен

преди 6 години

Долни гнусни еврогейци

54

Анонимен

преди 6 години

Според мен колкото и да ти пропагандират да си гей, няма как да станеш такъв ако не си.

53

nina

преди 6 години

Хайде, бе! Нарушавал човешките права-сякаш има нещо човешко в гейовете.Не, че имам нещо против-има изключителни таланти сред тях. Но адски ме дразни афиширането на "обратността" им. Не "завирайте" тази страна от вашия живот в полезрението ни и никой няма да ви закача!

52

Анонимен

преди 6 години

pravata na geiovete nemat nisto obsto s pravata na ne-geiovete, kakto i pravata na ortodoxnite nemat nisto obsto s pravata na ne-ortodoxnite.

51

бдинец

преди 6 години

Значи, според съда, *** трябва ,да се рекламира сред малолетни!!!Сега гейовете ,нищо не им пречи, свободно да раздават брошурки на малолетни и да им обясняват колко е готино да си гей!!!

50

Анонимен

преди 6 години

Русия ще спаси децата си от извратеняците. А ние покорно ще си свалим гащичките пред европейските.

49

Анонимен

преди 6 години

Да видя правилно ли съм разбрал, решението на европейския съд има по висока стойност от законите на русия ,на територията на Русия.Това малко ме обърка , някой по грамотен ще трябва да ми обясни как става този номер.

48

2+2

преди 6 години

Ако *** нарушава естествените закони на размножаването ,какво значение има нарушаването на правата на нарушителите?

47

Анонимен

преди 6 години

Радослав Стоянов от БХК чете ли?

46

Анонимен

преди 6 години

Смятай ква извратения е в евро*ейският съюз. Малките се увличат щото искат да са различни, щото е модерно и подобно натрапване би довело до непоправими щети на крехката недоизградена психика.

45

Анонимен

преди 6 години

Pederite mozhe da otidat v evropata, tam sa welcome.

44

ТHE Патриот

преди 6 години

Еврогейският съд :)