55

мммм

преди 5 години

След ъпдеитване на новата версия на скаип имам проблемиДнес вече въобще не се включва. Досега се жключжаше бавно само скаъйпа, сега вече всичко забива.

54

Четеца

преди 5 години

До zeusИма логика .

53

Факт

преди 6 години

Скайп не помня откога не съм ползвал.Беше си хит преди години,но с ерата на новите социални мрежи и смартфони лека-полека си отива в историята.Единствено пенсионери, да се чуят с внуците си и децата си,далеч от дома им,го прави някак си автентичен.А иначе режима инкогнито ми помогна да се спася от много бъбриви и разтегачи на "локуми" събеседници.

52

Ивайло

преди 6 години

Скайп умря. Новата алтернатива е Telegram.

51

Анонимен

преди 6 години

Аз си ползвам скайп привю, който идва с уиндоуса. Върши ми същата работа, горе-долу лек и не се ъпдейтва. Не съм даже и разбрал, че пълната версия имала проблеми в последно време.

50

б

преди 6 години

Искат да знаят целия сват какво говори е то наглос наглос то те прекаляват Гладна кокошка просо санува !!

49

Анонимен

преди 6 години

Искат да слушат всеки и всичко. Това им е проблемът. Преди да го купят връзката не минаваше през централен сървър, а се осъществяваше директно по най-късият път.

48

На линия

преди 6 години

На този етап може да се каже, че скайп работи в цяла Европа.Та да се изкажа и аз, не че Microsoft ще ги заболи дори ***.Купиха скайп преди версия 5 помня тоя ден.. с излизането на версия 5 веднага се забеляза тяхното присъствие, което сега вече е голямо колкото Вселената.Дизайна им минава всякакви гранични стойности по тъпотия и малоумие включително и на новия Windows 10, макар че се сетиха и върнаха 80% от Windows 7 (и от XP съответно). Чуйте Microsoft - Поехте по ГРЕШНИЯ път!

47

Анонимен

преди 6 години

10-ката е супер като ХР-то,Всичко останало с логото на Microsoft обаче е пълна скръб. Развалиха Nokia, сега се оплескаха и със Skype - някога емблематични имена в своята област, по настоящем съсипани от Microsoft.

46

Анонимен

преди 6 години

Сайтът ви си беше *** и преди, но след последните дизайнерски изгъзици и интерфе(й)сни изцепки стана нетърпим. Ще си го четете сами. Честито самоубийство, сорошшки олигофррени и успех в скучните занимания в задгробната вечност на забравата.

45

Анонимен

преди 6 години

Сайтът ви си беше ***, но след последните дизайнерски изгъзици и интерфе(й)сни изцепки стана нетърпим. Ще си го четете сами. Честито самоубийство, сорошшки олигофррени и успех в скучните занимания в задгробната вечност на забравата.

44

Анонимен

преди 6 години

До ЗнаещКато си толкова знаещ, само да ти кажа, че се казва "месИнджър"

43

Анонимен

преди 6 години

"Скоро на пазара на мобилни устройства уиндоуса ще разчекне куция андрероид хахахахаха"Да не си пил нафта менте?

42

АЗ

преди 6 години

И аз от вчера го имам този проблем. Снощи за няколко часа и днес след обяд също. сега работи нормално.

41

Анонимен

преди 6 години

Спрях да го ползвам малко след като го купиха и блокираха старите версии.

40

Анонимен

преди 6 години

41, може би не си разбрал, но темата не е уиндоус или линукс, а скайп, като последният е катастрофирал много тежко. Ползвам го като част от платен офис. Именно платен, за да няма крешове. Но уви. Казваш - евтина алтернатива, плащам 720,00 лв. годишно (12х60,00лв.), което е трудно да наречеш евтино!

39

Анонимен

преди 6 години

Тука пишат някакви лапетии. Колкото и на мен да не ми се иска Майкрософт си е една стабилна компания и освен ОС-ми произвеждат много други продукти на отлично ниво. От доста време са си оправили и Уиндоуса. Имам професионални програми като Матлаб, които са инсталирани на Уиндоус и не мога да премина на Линукс за сериозна работа.Колкото до Скайп - това е евтино средство да общувам с приятели и роднини на хиляди километри и не виждам защо да не го правя.

38

Анонимен

преди 6 години

Шанса M$ да отвее google, е само ако шведчето се махне от m$ и иде начело на google.

37

Анонимен

преди 6 години

"Microsoft" & Apple RULE!!!

36

Анонимен

преди 6 години

гугала е на умирачка