66

Македонски Българин

преди 6 години

Браво- чудесна новина! Българщината на нас македонците се ражда в нашите сърца,а "македонството" на ментетата от ОМО Илинден се ражда в трезорите на руските и сръбските посолства!

65

u4en

преди 6 години

В знак на признателност. Заев трябва да посети и Ив.Костов ! Правителството на Костов подари безвъзмезно Х-броя танка на Македония. При войната в Косово. Костов затвори границата . не даде коридор на руски самолети през БГ и така запази целостта на Македония ! Костов - най-добрия политик на БГ...съпоставим единствено със Стамболов !!!

64

СатаНАТО™

преди 6 години

А Путин какво смята по въпроса, македонците българи ли са?

63

СатаНАТО™

преди 6 години

До Анонимен 73Така ли, уа?Същото ли направи и Борисов?Или така ти наредиха да пишеш от рузкото пасольство?

62

Либералист

преди 6 години

Борисов смачка всички коминтернаджии, всичките от БКП/БСП дето продадоха България в името на несъществуваща Югославия ... дерайте Г-н ПРИМИЕР!

61

Анонимен

преди 6 години

ВЕЛИК БЪЛГАРИН! САМО ЮДОРОДИВИТЕ ГО ПЛЮЯТ!

60

Анонимен

преди 6 години

До u4enа по улица "Добруджа" живеят само граждани на античката държава Добруджа, предполагам, взели български паспорти по кръщелното на дедо си Залмоксис

59

Георги Димитров

преди 6 години

Много ПРЕДАТЕЛИ ве Боко *** днес не просто ПРЕДАДЕ България ами я ПОДАРИ половината на Македония и я подари без ПАРИ даде половината ИСТОРИЯ ПРАЗНИЦИ КУЛТУРА и ВЛАДЕТЕЛИ на Македония това НЕ е просто предателство това е държавна измяна да дадеш СВОЕТО на ЧУЖДА ДЪРЖАВА нашето е общо ама македонското си е само македонско и ДАЖЕ щял да ги подкрепи за ЕВРО СЪЮЗА добре че ГЪРЦИТЕ са ПРОТИВ а БОКО на съд народен съд да се измита оставка и СЪД предател НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОПРАВДАН

58

Сандокан

преди 6 години

Освен името тази държава трябва да си смени знамето, щото Жълтият Вентилатор на тоз червен *** хич не й отива.Предлагам трикольор, хоризонтално - бяло, зелено и червено.

57

u4en

преди 6 години

Гледам.гледам....еми половината ми приятели имат роднини в Македония - а в София си имаме и Гевгелийски квартал !

56

Анонимен

преди 6 години

Хубаво е да се четат книги. Така например, в мемоарите на Чърчил (има ги и на български език) има пасажи, посветени на българите и на България, изпълнени с такава омраза и жлъч, че човек потреперва неволно като чете.-

55

Анонимен

преди 6 години

ЯзеМного ти са мътни познанията по история. От края на 1941 г. България обявява война на Англия и САЩ. Затова, макар че не сме били във война със СССР, Англия и Франция са ни обявили за вражеска страна. Чърчил много е мразел България. Без малко по искане на Гърция (страна - победител) границата да мине малко по- на север от Пломдив.

54

Анонимен

преди 6 години

до ЯЗЕ много си зле , препоръчвам ти среща с психиатър и връщане към реалността !

53

до 56 язе

преди 6 години

Това въобще не е вярно! САЩ и Англия са били твърдо против,да ни се признае съвоюваща страна. Даже въобще не е имало официално такова предложение.Чърчил ,даже е искал по-сурово наказание ,а американския представител ,като подучул за тази идея се измял и ни нарекъл ,,хитри негодници". Не забравяй,че ние официално бяхме във война със САЩ и Англия. Гърция е искала промяна на границата,но СССР са ги отрязали.В ООН след ВСВ освен СССР членки са Украйна и Беларус ,РСФСР не е.

52

ГЕРБ forever

преди 6 години

Чудесна новина!Важната среща и решението им да се поклонят в Скопие и София предизвикват радостен трепет в сърцата на всички българи,*** и турци у нас и в Западните покрайнини.

51

Язе

преди 6 години

Руската благодарност към нас е безкрайна. Ако Цар Борис беше се подчинил на Хитлер и беше изпратил 500 000 българска армия на източния фронт, Сталинград щеше да падни и Германците щяха да стигнат до Урал и да контролират каспииския петрол. Това значи, че Русия нямаше да същесрвува а Германия щеше да граничи с Япония. За това Цар Борис плати с живота си. А Руснаците за благодарност ни отнеха правото на съвоюваща страна и ни окупираха като избиха интелигенцията и ограбиха всичко което можаха.

50

Анонимен

преди 6 години

Аз виждам взаимните компромиси така: отказват се от историческото мародерство, поправят си книжките; спират с чупенето на паметници, с антибългарската пропаганда и гоненията срещу хора с българско самосъзнание. От наша страна - забравяме лошото и им помагаме за ЕС и НАТО. Толкоз!!! ОБАЧЕ, "СКЪПИТЕ" НИ ПОЛИТИЦИ, ПОЕМАЩИ АНГАЖИМЕНТИ ДА ВНИМАВАТ МНОГО КАКВО ПРИЗНАВАТ И КАКВО НЕ!!! ЧЕ ТОЗИ ПЪТ ВЕЧЕ ЩЕ СЕ НАКАЗВАМЕ!!!

49

Язе

преди 6 години

До АнонименЖиви глупости. България има позволение от западните съюзници да запази териториите си от 1941 г. и да претендира за северна Добруджа. Само, че когато се гласува да ни се признае статут на "съвоюваща страна" както на Италия, Украина, Белорус гласуват с "ДА" и се чака гласът на Русия и СССР. А познай как гласува Русия а от там и СССР... с "НЕ". Това на практика ни слага в лагера на победените въпреки, че български войски не са воювали срещу съюзниците за разлика от Италия и Югославия.

48

Анонимен

преди 6 години

До ЯзеСъгласен ама през Сърбия е по-кратък пътя.

47

Язе

преди 6 години

До АнонименТова с блокирането на транспорта няма как да стане физически. Тогава ще се изолират съвсем. Ние можем да си правим транспорт и през Румъния и Гърция а Сърбите ако спрат нашите камиони и влакове, ще трябва да спрат и всички други. Как мислиш дали ЕС и Турция ще си мълчат? Аз патувам много и макар да не по удобно през Румъния пак става и е изход. Дунав мост 2 работи и скоро ще има магистрала от Лугож до моста. Видин София трябва да стане магистрала и карай със сръбските мераци.