30

Shopp

преди 6 години

Е затова не трябва да са държавни.Ще ми харчат пари, за да дефинират що е европейскк вид на влак.Японските влакове имат ли европейскк вид или не!

29

анонимен

преди 6 години

ТЕЗИ СА ОТ 1985 ГОДИНА

28

Анонимен

преди 6 години

Да, със парите на летище София е лесно

27

Анонимен

преди 6 години

До БДЖтодвуетажен немски влак с 8 вагона, двупосочен и скорост от 160км/ч е около 27млн.лв.

26

Анонимен

преди 6 години

Надявам се този път да сложат оригиналните редуктори на сиеменсите за скорост от 160км/ч (180км/ч макс) и да ги ползват по предназначение, а не софия-банкя със скорост 60км/ч.

25

Анонимен

преди 6 години

Ето човека ясно си го е казал -"С въвеждането на ТОЛ таксите ще поставим на една плоскост железопътния и автомобилния транспорт, които ще станат равнопоставени и ще се конкурират адекватно"Т.е за да е конкурентно БДЖ-то на всякакъв вид транспорт трябва другият да му се вдигне цената, т.е БДЖ само по себе си не е конкурентно способно и те изкуствено ще го правят като вдигат таксите на другият вид превози.

24

БДЖто

преди 6 години

Колко струва един съвременен влак? Някой няма ли да даде информация за колко пари може да се закупи съеременен чисто нов локомотив с няколко вагона. Например Hitachi или Mitsubishi heavy industries

23

Анонимен

преди 6 години

Като оправят всичко, некой приближен до властта ще купи бдж на безценица. Това е замислено.

22

до Румен

преди 6 години

абе Румба карай я по-полека че както си се засилил...намери си какво да правиш, вторник работно време е, или си някоя пенсия която чака да залови телефонен измамник. Ние сме прoсти младите и калпазани, вие сте голяма работа възрастните, докарали сте България до послено място във всяко едно отношение в Европа а все младите са ви виновни, които ви берат гайлето сега.

21

1

преди 6 години

До зачервенНещо много разхвърляно,на странен език,но пък с големи букви. Обясни моля те на разбираем български и без правописни грешки.

20

румен

преди 6 години

До хмммБай уууй давааааай,напред! Капка по капка гьол,левче по левче нов милиард за теб.Вчера трамваи,днес влакове,утре ще измислиш пак нещо. Важното е да даваш мотивация на бодряците-ураджии да повтарят името ти в захлас

19

Анонимен

преди 6 години

Още от едно време железничарите си бяха мошеници. Крадат кой каквото свари. Колко нафта се източва от локомотивите, колко "билетчета от кондуктора" се продават всеки ден. С такива служители европейска компания не се става.

18

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ резнаха 300 влака и сега има само влакове София - Перник и София - Своге а останалите градове са изолирани и откъснати сякаш са в друга държава.

17

към столична община

преди 6 години

махнете зелената подигравка със софиянци -трамваите "краставици" трета употреба, дето ги закупихте, че с тях приличаме на по-миналия век

16

Българина

преди 6 години

Голям праз, жп линиите са в окаяно състояние. Бдж не същрствува но пък за това имс две турски фирми които ни возят в 20 г морги по 8 часа 400 км. А бдж то забравяш за къде си тръгнал. Има ли отсечка където влака да кара с 200км, няма такава ! В германия ги прави влака между две села!

15

/

преди 6 години

само да не са "нов внос" от 90-те

14

хммм

преди 6 години

давай Бойко, докато недоволните лентяи само си търсят оправдание защо статуквото им е зле ти строй, поне прави нещо. Не им обръщай внимание те друго и без това не могат! По комунизма се оплакваха на съседа по цял ден как е в Германия, по времето на следващото управление правеха същото, сега ти си крив и искат пак ***, и когато се върнат пак ще зареват че не е добре. Те искат с маг. пръчица за ден българия да стане рай, няма как да стане аз поне бивша комун. страна която да е в разцвет не съм виждал. Години наред е носено всичко към Москва, а жените днес красят последните страници на вес

13

Мнение

преди 6 години

Влокове ДА , самолети НЕ. Ние няма да нападаме никого.Путин не ни е никакъв.Да си мерят *** с американците.

12

drago

преди 6 години

Крайно време за ДРАГОМАН да се оправи линията и с нови влакове да се пътува за 30 мин. до София ,а не 1 час като товарен влак.СРАМОТА ,над 10н. да пътуват като с камили.

11

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е Свети Бойко Магистралостроителят да се преорентира и към железопътните магистрали, защото там инфраструктурата е под всякаква критика.Само му вземете по-голяма ножица.