40

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОНо таковаха СССР!

39

Анонимен

преди 6 години

Всичко това си е заплюто от Китай. Кви русняци, кви терористи, кви 5 лева!

38

СатаНАТО™

преди 6 години

С нищо не е велика.Наследили са едни атомни бомби от СССР и с тях шантажират света. Иначе НУЛА технологии и НУЛА култура. В момента в културно отношение *** е на ниво Столипиново. Филмите им имат художествена стойност колкото ония навремето с Бате Гойко...

37

0

преди 6 години

До Анонимен велика е с много неща ама ти си на ниво холивудски нискобюджетен филме .Там гетото винаги е евелико щото си има дървени бараки купноници стрелци и всякакви ***.А за Русия как да ти обясня като си на ниво храносмилателна и отделителна система.Това тавана.

36

пълен смях

преди 6 години

са тия рашки, това Урагани, Терминатори и сие ще гърмят пещерняците от Афганистан :). Нещо като да тръгнеш на лов за жаби с ГПР. Все нещо ще уцелят ама.... ще им стигнат ли рублите за амуниции? Или ще чакат нефта пак да стане 120 долара, че да презаредят.

35

Анонимен

преди 6 години

До Русия е великас какво е велика? С прoстотията, азиатщината и одеколона за пиене?

34

Анонимен

преди 6 години

До Русия е великаЦелта на САЩ- да крадат ресурси- нефт, газ и др.а на раша - територии

33

чери

преди 6 години

А БЕ ЩО СТЕ ТОЛКОВА ЗАГУБЕНИ? КАКВО ИМ СЕ ДРЪВЧИТЕ НА РУСНАЦИТЕ. ТЕ СИ ГЛЕДАТ ИНТЕРЕСА И БЕЗ ДРУГО ПРИ ТЯХ ИДВАТ И ДРУГИ ДЪРЖАВИ ЗА ПО-ГОЛЯМА СИГУРНОСТ. А ДАЛИ Е СССР И ЛИ ОНД - ВСЕ ТАЯ. СИГУРНОСТА Е ВАЖНА. АКО СТАНЕ НЕЩО АМЕРИКАНЦИТЕ ЛИ ДЕТО СА НА ХИЛЯДИ КИЛОМЕТРИ ЩЕ ИМ ПОМОГНАТ. ГРУЗИНЦИТЕ НАЛИ ИМ СЕ ДОВЕРИХА НАЧЕЛО С САКАШВИЛИ И ГИ ПУСНАХА ДАЖЕ БАЗА ДА НАПРАВЯТ. А ПРЕЗ 2008 Г. ПРИ КОНФЛИКТА В КАРАБАХ КАТО ГИ ПОДПУКАХА РУСНАЦИТЕ ЗАБРАВИХА И ЗА БАЗАТА И ЗА ПЕРСОНАЛА. ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА. М-ДА!

32

До Стефанов

преди 6 години

Не, Стефанов, не е нелицеприятно, а фактическо! Самозабравилият се император, подобно на фюрера не му стигат територии и подобно на него се чувства обграден от врагове. И първата му задача подобно на фюрера бе да обяви някои територии за "исконни" и да ги превземе. Подобно на фюрера това не му бе достатъчно, но и посегна на съседите си. И това се оказа недостатъчно и подобно на фюрера и други империалисти отиде да воюва в чужди държави... и ще свърши, като фюрера.

31

BG-Гражданин

преди 6 години

раССия е готова за война не само в Централна Азия, но и в Централна Европа, а и навсякъде по света, където я призове товарищ путин ..... Въобще Войната е естествено състояние на Матушката Русь, и благодарение на Врагът който дебне пред портата, бащиците на нацията, като Ленин, Сталин и Путин, все още не са загубили властта си в тази закрепостена бензинова губерния .... !!!

30

Анонимен

преди 6 години

През централна Азия и Кавказ-оттам прииждат, от къде другаде, през северния ли полюс?

29

Анонимен

преди 6 години

Афганистан погреба ссср, а путин върви плътно по стъпките на брежнев. С лека ръка пропиля натрупаното в годините на скъпия петрол и се оказа поредния източен деспот.

28

Анонимен

преди 6 години

До е да Да де ,ама ШОС- 3,5 милиарда пазар . Много са оставили .

27

Анонимен

преди 6 години

До Стефанов А Косово .!Не е ли нелицеприятно да асоциират външната политика на Щатите с тази на Хитлер .Афганистан,, химическото оръжие ,, на Садам и Ирак , Ядреното на Либия ,ИДИЛ + САЩ= Сирия .

26

Стефанов

преди 6 години

До Русия е велика 27- "Крим е руски-завинаги." - Както и завинаги помним Аншлуса на Австрия. Как смяташ, не е ли малко нелицеприятно някак си да асоциират руската външна политика с тази на Хитлер? Или за тебе това няма значение?

25

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

До Русия е велика--Ами той и СССР беше много велик,ама сега де го???

24

не с рогата напред

преди 6 години

къде ще воюва росия никой не ги бръсне за сливи и народът им взе да се надига срещу режима на кремъл

23

Мнение

преди 6 години

До Русия е велика 27 Бългория е капиталистическа страна , член на ЕС и НАТО.За винаги. Свикнахте ли болни русофили?*** печелят !

22

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 33 Да живее СССР.....Ми той умря бе .Как да живее?Не си ли чул?

21

Анонимен

преди 6 години

да живее СССР