236

Бай Шиле

преди 6 години

Да ходят там, дето са ги поканили. При баба Меркел например.

235

Жибор

преди 6 години

Правилно- пратете ги в Турция и Русия!

234

Анонимен

преди 6 години

Как точно настаняването им в държави с повече като тях улеснява интеграцията им? Последният процес означава приспособяване към културата и порядките на държавата-домакин, а не към техните си общности - това е буквално обратното на интеграция.Евролесбото да се научи да мисли най-добре, преди да дрънка простотии. Егати наглите суицидни типове, не е истина!

233

Stefko 88

преди 6 години

А при майките си що не ги прапите?

232

Язе

преди 6 години

Тези като чуят, че ще ги пращат в БГ и ще се самовзривят, самообесят и самоизчезнат безкрайно. Легенди се носят между тях как са ги посрещали на нашата граница. Бой до посиняване, отнемане на личните вещи и парите, бой до посиняване, трошене на телефоните и пак бой до посиняване. Настаняване в едни лагери подобни на анадолски пандизи. Терор и бой постоянно. Е кой няма да иска да дойде да живее на такова място, така ще се засилят към БГ, че ще успеят да се спрат чак в пустинята на арабистан.

231

Аман от патки

преди 6 години

Като ги пратите в Източна Европа, те сами ще се върнат в Западна Европа (освен ако не ги държим вързани).

230

Анонимен

преди 6 години

До 282Келер е омъжена, а и сексуалната ориентация/етническата/религиозната принадлежност не те правят автоматично някакъв. Просто вероятността последовател на исляма да извърши терористичен акт или изнасилване е много по-голяма, отколкото член на друга група. В ислямските общества има голям с насилието към друговерците и жените. Причината е архаичната войнствена идеология за превъзходство на мъжете-последователи над всички останали. Признаването на проблема е първата стъпка в решаването му.

229

До Келер

преди 6 години

Виж какво, лельо, вие, зелените, сте зелени и в идеите си. Няма да узреете, но ще ни ядосате до крайност. Къде бежанците са се интегрирали? Питам? В Англия? Или в друга държава. Абсолютно погрешно предложение. Моето е следното - всички пари, които отделяте за нещастните хора, трябва да насочите към собствените им страни (без да крадете). Хората да останат "у дома" при добри условия на живот. Нито ще строим джамии, нито ще се мъчим да ги караме да ядат с нож и вилица. Точка по въпроса!

228

Анонимен

преди 6 години

Тази е тотално изперкала или се облагодетелства от това. Опитите за интеграция на мюсюлманите са провал - появят ли се, започва тероризъм, изнасилвания и т.н. в невиждани мащаби. Статистиката показва колко по-вероятно е мюсюлманин да извърши тези престъпления. Преди да ос*ре чуждите държави насила, да види какво е положението в Германия и с какво допринася ислямът за обществото. Да си засели тогава цяло село в квартала, където живее. Да ходи сама по улиците и да си праща детето само на училище.

227

Г. Сомов

преди 6 години

Аман от тия Евро -Комунисти . Да си ги завре Гжа. Келер, и всички други *** Социал-Меркелети.

226

Читател

преди 6 години

До ьаьаьаьаНие и сега имаме евтина работна ръка - самите ние нали сме точно такива.Работим за братята, пък ни вменяват да работим и за емигрантите...

225

Анонимен

преди 6 години

Няма проблем, вземаме ги всичките. Само да плащат на глава по 4 000 евро н а месец. е, може и по 2 000. А ние ще им отпускаме по 200. Пито - платено.

224

/./

преди 6 години

Аааа Ска Келер, извинявай много, но ние бежанци не сме искали да идват в Европа и по нашите семи. Обърни се към баба Меркел, тя ги покани да дойдат, дай ги всичките бежанци на нея. Ние бежанци нито сме викали у нас, нито сме искали да идват. Баба Меркел да се оправя сега по тоя въпрос, не да ни задължава ние да ги приемаме. Все едно да ти кажа ела ми на гости и като дойдеш, да задължа съдружника ми да те посрещне. Откъде на къде ще каже той. Ами и ние така казваме - откъде на къде?

223

аьаьаььа

преди 6 години

А затворите не ще бъдат райски кътчета. Хората вътре ще си мечтаят за смъртно наказание, ама нали сме в ЕС няма да има такова :). Та като питат някой вътре: Какво мисли за турските затовори? Те ще казват: Ами това са си хотели олл инклузив.

222

ьаьаьаьа

преди 6 години

Аз съм за мигрантите. Ще направим затвори , които самите мигранти ще построят. Там те ще работят по 16 часа на ден 10 години , за да си купят българско гражданство. Така ще имаме евтина работна ръка, без да се плаща много, освен за храна. Така мигрантите ще помагат на нас, а не ние на тях само.

221

Анонимен

преди 6 години

Таа много акъллия, бе! То сития на гладния кога е вярвал. Не ни стигат нашите " мигранти", ами и още черноглави ще приемаме по квота. И аз искам квота от един "приятел" да почерпи, ама оня не ще и да чуе за намеса в неговата къща. Тоя ЕС само задължения ли имаме към него, а желания кога ще се изпълняват?

220

Анонимен

преди 6 години

Германия си ги покани,тя да си ги приема.Нали трябваше да подобрят наталитета на германската държава и да работят за нея.Видяха,че сгрешиха и ни ги пробутват на нас.От "бежанците" нищо не става,само проблеми и заплаха за тероризъм.

219

!

преди 6 години

Аз подкрепям изказването на Ска Келер и така е редно, всичко останало е комунизъм!

218

Хм

преди 6 години

Тия май искат да накарат Източна Европа да напусне ЕС????

217

Анонимен

преди 6 години

Баба Меркел нали сама ги покани в Германия ? Сега си ги гледайте там ******нари такива.