17

до 15

преди 6 години

Абсолютно.Няма друга такава държава в ЕС.Само като ни видиш президента-*** военен,премиера-*** пожарникар и ти става ясно надолу какво е.Но въпреки всичко трябва да сме оптимисти.Булгария има потенциал,като природа и местоположение.Вепреки че всички се оплакват,живота не е толкова зле.Строи се,инвестира се,стандарта се вдига,икономиката е стабилна,което е важно за бъдещето.Много държави в ЕС са по добре сега,но истина е че се движат надолу,

16

Адам Смит

преди 6 години

Англичаните тепърва ще ручат жабетата, но никой не им е виновен.

15

Анонимен

преди 6 години

европейския съюз нищо не изсмука - точно обратното! смучат нашите крадливи политици, които и преди крадяха от ссср. ние и в марсиански съюз да влезем, обикновените хора няма да видят една стотинка, защото администрацията ни краде като за световно. единствената разлика е, че 2 милиона българи успяха да заминат в чужбина, тук керванът си върви по старому.

14

Анонимен

преди 6 години

Норвегия не прави проблеми за пристигащите европейци в дьржавата им!...така е, само че в Норвегия живеят горди викинги, с чест и достойнство, в суров климат. те ценят усърдието и труда. Британците са точно обратното - с векове са лежали, крали, завличали бедни държави и колкото пъти са тръгнали да нахлуват в Европа, са си трошили зъбите. Там всичко е спекула, хитринки и други да им вършат мръсната работа. Познавам поне 20 нагли ингилиза, ЖИВЕЕЩИ в Европа, които гласуваха за Брекзит!

13

Ala_Bala

преди 6 години

до 10 Никой не ти говори за Руската империя, много добре я зная каква е била. Говоря ти за сегашния ЕС. Колко му се радвах и колко подскачах по площадите заради неговите ценности. Ако знаех какво ще се случи.... изсмукаха ни хората, превърнаха ни гробница. Мисле си, че излизането на Великобритания ще стресне и промени бюрокрация, но се вижда, че няма да се даде лесно - хубаво е да си изкарваш големите доходи с празнодумство. Дълго ще страдаме от тях. така беше и със СССР.

12

Анонимен

преди 6 години

ЛИКБЕЗ!След Сталин СССР,Европа и САЩ се управляват от международно организирани престъпници и терористи под ръководството на английския двор и надзора на САЩ. В резултат Хрушчов ,Брежнев,Горбачови соц.компания -без Китай- унищожиха икономиките на СИВ и СССР, а Кисинджър и Бжежински-на САЩ. Всяка акция има реакция- в САЩ се появи Линдън Ларуш и формулира задачата на Тръмп-да възстанови икономиката на САЩ с помощта на Путин и Русия!Ясно е бъдещето на Англия,но не е ясно бъдещето на БГ!През гугъла:лепс тимати лондон

11

месара

преди 6 години

брюкселските милионери начело с другарката меркел треска ги тресе от напускането на Великобритания от тоя измислен ес ! какво ли няма да измислят само и само да се опитат да го предотвратят , обаче не са случили на държава , точно Великобритания ли ще изнудват , защото не се сещам Великобритания да е зависима от някоя от тия държави дето се опитват да и налагат санкции ! е а дано след Великобритания и други държави последват примера и , и да защитят народа си от тия в Брюксел и малоумието на другарката меркел !!!

10

алабалистики

преди 6 години

АЛА-БАЛА , понаучи историята, а не четивата които я предават в удобен вид за патриотите )))). Отделно попрочети за ужасното крепостничество и ще установиш колко напред е била многовековната Римска империя сравнимо с краткотрайната и жестока Руска империя

9

Ала_Бала

преди 6 години

Никога Британия повече няма да бъде унижавана от алчни, корумпирани, лицемерни и извратени брюкселски циновници. Даже Рим не можал изцяло да подчини Британия Дай боже и ние да се отървем от тях. Бог да пази Кралицата!

8

До 7

преди 6 години

Ами ти най-вероятно не знаеш, но основните сървъри през които преминава цялата информация в интернет са в Норвегия. Пионери са в сателитният интернет Inmarsat, ама ти как да си ги чувал тия работи! И това е само малка част, няма да ти изброявам всичко, вярвам че имаш малко пипи в главата си да потърсиш сам.

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5Хм.....я пак......"напреднала" Норвегия?????? Ако обичаш (ако разбира се, думите ти не са сарказъм!) ИЗБРОЙ НЕЩО, С КОЕТО НОРВЕГИЯ МОЖЕ ДА СЕ СЧИТА НАПРЕДНАЛА???

6

Анонимен

преди 6 години

Дай им на франсето и на англето да се дръвчат едно с друго. Хубаво е, че не са пратили некое швабле, че от тях дипломати и политици НЕ стават.

5

Анонимен

преди 6 години

Как им се събра в устата да сравняват напреднала държава като Норвегия с прогнилата Великобритания.

4

Анонимен

преди 6 години

Главен преговарящ от ЕС - французин, ухааа.На мръсните ингилизи така ще им го набият, че ще ги държи следващите 5 века.Ще има да плачат за ЕС. Ще останат сами, на острова, затворени за пазара на ЕС, набалбукани с тарамбуки. Франсето ще им го натопорчи, сега им е паднало и както се обичат...мале мале.

3

Анонимен

преди 6 години

Тези двамата на снимката все едно една майка ги е раждала. Приличат на лешояди, разкъсващи всичко, до което могат да се докопат.

2

Анонимен

преди 6 години

Англичаните винаги само проблеми са правили. По-добре че се разкарват.

1

Анонимен

преди 6 години

Норвегия не прави проблеми за пристигащите европейци в дьржавата им!