39

Анонимен

преди 3 дни

ВъорАжен?

38

Анонимен

преди 3 дни

"намери се поне един истински мъж сред стадото от послушни толерастки овце,"

много мъжка постъпка! Какъв героизъм! Да се качи в кола и да гази цивилни. В България е пълно с такива ГЕРОИ дето газят цивилните по автобусните спирки и пътищата. МЪЖЕ! ИСТИНСКИ МЪЖЕ!

Като е такъв голям и истински мъж, защо не се записа в армията? Лесно щеше да се уреди да замине на мисия. Когато не само ти, но и противника ти е въоражен, тогава става ясно кой е пич и кой керпич

37

Анонимен

преди 3 дни

имама го е спасил щото има маалко повече акъл от тея на които проповядва и си е дал сметка че момента е много удобен да се направят правоверните на много човечни и се е възползвал от ситуацията да изпъкнат с добро на фона на радикализирания европеец, че последните години чал,мите изпъкват само с убийства!!! Да пишат какво м е говорил на ***, а тях ги знаем че са първосигнални - справка Енимехмедов щяха да го линчуват наще кротки български турци!!!

36

Ggg

преди 3 дни

Мдаа и този път познах...беше въпрос на време....и това е началото....още един атентат от страна на някое арабче родено в UK и британската полиция няма да спре подпалването на джамии и пребиване на араби в UK..нека ония джагали от ислямска "държава" си спасяват братята....но е по лесно да снимаш клипче в тубата и да им викаш да правят атентати....а да видим като почнат да ги тероризират в Европа какъв ще е ефекта...количествените натрупвания винаги водят до качествени промени.

35

таксист

преди 3 дни

ОСЕМ *** ЧЕТАТ И ПИШАТ КОМЕНТАРИ, ЛИЧИ ПО МИРИЗМАТА И ПРОСТОТИЯТА...

34

Анонимен

преди 3 дни

Между другото го е спасил имам, понеже не се казва.
Хубаво е така, че е имало кой да го спаси, да не го убие тълпата. Във всеки случай интересното е, че тоя дето го е спасил е имам, понеже забравих да кажа
...

33

недоразбрал

преди 4 дни

Недостатъчно повторихте, че имам го е измъкнал? Не можахме да разберем добре? Дайте още пояснения! В крайна сметка, имам ли го е спасил, или...?

32

Анонимен

преди 4 дни

Halu.

31

Анонимен

преди 4 дни

исус акбар

30

ту пак

преди 4 дни

Бойните действия в Европа,ще се водят предимно на Запад.Положението може да ескалира в държавите от средиземноморието и евентуално на север,ако нещата в Украйна се барутизират.България може да бъде застрашена,евентулно ако нещата в Турция загрубеят,но за сега турчетата удържат на натиска и спират вълната от Близкия Изток.

29

ту пак

преди 4 дни

В момента тече Световна Война,но поради наличието на ядрено оръжие,няма как да се запукат всички,затова войната ще е хибридна.Атенатати,брадви,ножове,калашници,кой квото има и където успее да удари.Всеки ден някъде има атентат,като повечето са на територията на Великите Сили и Близкия Изток.В такива времена е добре да живееш в малка и незначителна страна.По време на война,винаги големите плащат цената.

28

bulgaricus bacilicus

преди 4 дни

Отмъщение за отмъщение.После мъст за мъст и пак мъст за мъст.И до кога така? А жертвите са единствено невинните.За да се опазим трябва да сме единни.Да се самосъхраним.А не като ганя прост дето гледа как чужденец рита и бие сънародника му и после пъчи мускули онлайн.

27

Анонимен

преди 4 дни

Даръне в грешка си пич.
Не са ти виновни мюслитата,а тези които ги пуснаха в домати.
Толерасти,либерасти мулти пе..ерасти.
Там е заровено кучето.
Ако ги няма терористите са лесни

26

байхейс

преди 4 дни

намери се поне един истински мъж сред стадото от послушни толерастки овце, които кротко си плащат ипотеките и заемите и ги е страх дори да кажат какво мислят

25

Анонимен

преди 4 дни

Очаквам да кажат, че нападателят е руски шпионин или поне див фен на Путин.
...
Това се подразбира от самосебе си, нали само Путин воюва срещу настъпващия ислям. Поне според путинофилите като теб.

24

Добрият имам

преди 4 дни

Пропагандата не спи. Добрият имам спасил лошия християнин, от справедливо млатещите го *** :) На това може да повярва само идиoт.
Чудя се защо още не са намесили Русия. Очаквам да кажат, че нападателят е руски шпионин или поне див фен на Путин.

23

Кметът

преди 4 дни

е редно да си подаде оставката.

22

:)

преди 4 дни

Западняците спят дълбок зимен сън. Когато се събудят, ще са с нож до гърлото, а ножа ще го държи някое *** мюсли.

21

Егати

преди 4 дни

и Лондона.

20

Пешо

преди 4 дни

Не се знае обаче дали не му е платено да го извърши?