38

Анонимен

преди 2 месеца

ВъорАжен?

37

Анонимен

преди 2 месеца

"намери се поне един истински мъж сред стадото от послушни толерастки овце,"

много мъжка постъпка! Какъв героизъм! Да се качи в кола и да гази цивилни. В България е пълно с такива ГЕРОИ дето газят цивилните по автобусните спирки и пътищата. МЪЖЕ! ИСТИНСКИ МЪЖЕ!

Като е такъв голям и истински мъж, защо не се записа в армията? Лесно щеше да се уреди да замине на мисия. Когато не само ти, но и противника ти е въоражен, тогава става ясно кой е пич и кой керпич

36

Анонимен

преди 2 месеца

имама го е спасил щото има маалко повече акъл от тея на които проповядва и си е дал сметка че момента е много удобен да се направят правоверните на много човечни и се е възползвал от ситуацията да изпъкнат с добро на фона на радикализирания европеец, че последните години чал,мите изпъкват само с убийства!!! Да пишат какво м е говорил на ***, а тях ги знаем че са първосигнални - справка Енимехмедов щяха да го линчуват наще кротки български турци!!!

35

Ggg

преди 2 месеца

Мдаа и този път познах...беше въпрос на време....и това е началото....още един атентат от страна на някое арабче родено в UK и британската полиция няма да спре подпалването на джамии и пребиване на араби в UK..нека ония джагали от ислямска "държава" си спасяват братята....но е по лесно да снимаш клипче в тубата и да им викаш да правят атентати....а да видим като почнат да ги тероризират в Европа какъв ще е ефекта...количествените натрупвания винаги водят до качествени промени.

34

таксист

преди 2 месеца

ОСЕМ *** ЧЕТАТ И ПИШАТ КОМЕНТАРИ, ЛИЧИ ПО МИРИЗМАТА И ПРОСТОТИЯТА...

33

Анонимен

преди 2 месеца

Между другото го е спасил имам, понеже не се казва.
Хубаво е така, че е имало кой да го спаси, да не го убие тълпата. Във всеки случай интересното е, че тоя дето го е спасил е имам, понеже забравих да кажа
...

32

недоразбрал

преди 2 месеца

Недостатъчно повторихте, че имам го е измъкнал? Не можахме да разберем добре? Дайте още пояснения! В крайна сметка, имам ли го е спасил, или...?

31

Анонимен

преди 2 месеца

Halu.

30

Анонимен

преди 2 месеца

исус акбар

29

ту пак

преди 2 месеца

Бойните действия в Европа,ще се водят предимно на Запад.Положението може да ескалира в държавите от средиземноморието и евентуално на север,ако нещата в Украйна се барутизират.България може да бъде застрашена,евентулно ако нещата в Турция загрубеят,но за сега турчетата удържат на натиска и спират вълната от Близкия Изток.

28

ту пак

преди 2 месеца

В момента тече Световна Война,но поради наличието на ядрено оръжие,няма как да се запукат всички,затова войната ще е хибридна.Атенатати,брадви,ножове,калашници,кой квото има и където успее да удари.Всеки ден някъде има атентат,като повечето са на територията на Великите Сили и Близкия Изток.В такива времена е добре да живееш в малка и незначителна страна.По време на война,винаги големите плащат цената.

27

bulgaricus bacilicus

преди 2 месеца

Отмъщение за отмъщение.После мъст за мъст и пак мъст за мъст.И до кога така? А жертвите са единствено невинните.За да се опазим трябва да сме единни.Да се самосъхраним.А не като ганя прост дето гледа как чужденец рита и бие сънародника му и после пъчи мускули онлайн.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Даръне в грешка си пич.
Не са ти виновни мюслитата,а тези които ги пуснаха в домати.
Толерасти,либерасти мулти пе..ерасти.
Там е заровено кучето.
Ако ги няма терористите са лесни

25

Анонимен

преди 2 месеца

Очаквам да кажат, че нападателят е руски шпионин или поне див фен на Путин.
...
Това се подразбира от самосебе си, нали само Путин воюва срещу настъпващия ислям. Поне според путинофилите като теб.

24

Добрият имам

преди 2 месеца

Пропагандата не спи. Добрият имам спасил лошия християнин, от справедливо млатещите го *** :) На това може да повярва само идиoт.
Чудя се защо още не са намесили Русия. Очаквам да кажат, че нападателят е руски шпионин или поне див фен на Путин.

23

Кметът

преди 2 месеца

е редно да си подаде оставката.

22

:)

преди 2 месеца

Западняците спят дълбок зимен сън. Когато се събудят, ще са с нож до гърлото, а ножа ще го държи някое *** мюсли.

21

Егати

преди 2 месеца

и Лондона.

20

Пешо

преди 2 месеца

Не се знае обаче дали не му е платено да го извърши?

19

Анонимен

преди 2 месеца

Какъв деббил трябва да си за да нападнеш хора излизащи от храм? Какъв деббилтрябва да си за да се възхищаваш на такъв човек.
И колко трябва да си възвишен за да спасиш такова нищожество от справедлив линч?
Аз бих го пратил веднага при създателя му.