47

Анонимен

преди 6 години

Тъпо парче. Като студент съм го виждал в бар на хотел, с покойните вече мутри от 90-те!

46

Анонимен

преди 6 години

Добре ,че е Гърция та да ни отсрами и блокира всякакви опити на тази измислена бивша югорепублика да се домогне до ЕС . Намърда ли се там вече открито ще предяви претенции не само към историята ни ,но и за измисленото " македонско малцинство " в Пиринския край ,който според тях е окупиран от българите по големи българофоби от тези сърбизирани елементи -няма .Никакви отстъпки ,преговори и пр. Бай Х. значи на руснаците се репчи за историята и азбуката, а пред тези шушумиги балкански мълчи като п

45

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Македония ще става част от Албания.Това и е най-големия проблем.Но стратега от Банкя знае само магистрали.Той дори и да е чул за албанския проблем, няма представа кои държави там имат карти и каква да бъде стратегията.Егати и държавата, щом това нещо е премиер.

44

Момчето е зле

преди 6 години

Този човек наистина е доста ограничен. Жалко за народ, който не може да излъчи по-качествен ръководител.

43

Анонимен

преди 6 години

Прав е Борисов, пътищата са най-важното за развитието на една държава!

42

Анонимен

преди 6 години

Бочката знае, започваш магистрала и паралелно с нея откриваш друга но финансова. Финансовата води към Оман или Вирджинските острови. А там хоботчето е впил Бочката, парите ди текат а той само контролира. За икономика не говори защото в книгата Винету нищо не се споменава. А за развитие на икономиката трябват познания, честност, интелект. Тези качества липсват на Падишаха на Вселената. Вместо да учи е въртял бухалката в СИК. А Маджо и Маргините не са изисквали познания, само тупаници.

41

Анонимен

преди 6 години

Тея мурафети да приласкава и да гали по газето някого, когото хич не брои за нищо, но има интерес ги е прихванал от Ердоган Демократ Ага!

40

Анонимен

преди 6 години

Управлението на ГЕРБ - магистрали и глупостите на божидар димитров

39

БОКОТИКВОКО

преди 6 години

БОКО ХОРАТА НЕ ЯДЪТ АСВАЛТ.А ПО ВЪЗРАСНИТЕ НИКОГА НЯМА И ДА ТИ ПОЛЗВАТ ШИ БА НА ТА МАГИСТРАЛА

38

Анонимен

преди 6 години

БОЙКО СЕ ОПИТА И В ГЕРМАНИЯ ДА ИМ СТРОИ МАГИСТРАЛИТЕ НО МУ ДАДОХА ЕДИН ПО МУЦКАТА

37

Анонимен

преди 6 години

Браво Бойко! Голям Българин и Патриот!Това е най национално отговорното Правителство. Благодарение на ГЕРБ и обединените Патриоти! Разбира се комунистите от Пocpано плюят и забравят за Станишев, Гумен Петров който пикaeше по фонтаните.

36

Анонимен

преди 6 години

А, нещо за съдебна система, прокуратура, служби??Да се оптимизират и да започнат да работят по-добре?Нещо за борба с корупцията по високите етажи на властта? Че..май там е най-голяма??Нещо по тези въпроси, Бойче?Нещо за нагласените обществени поръчки? За свързаните фирми с черепа и Пеевски/Доган?Или...казваш, там всичко си е наред?

35

Офф ,да се омита

преди 6 години

Баце ,вземи се гръмни в големата тиква.Това ще е най-полезното нещо ,което си свършил в жалкия си мутренски животец.

34

Питам

преди 6 години

До Пътник 24 Ти пак ли се появи с милиардите на Боко? Я кажи колко станаха 4-5 милиарда. Колко?.Всяка година ги увеличаваш с 1 милиард.Хи, хии!

33

Анонимен

преди 6 години

Накратко - Бизнеса да върви, пък азбуката да я оставим на писателите да се дърлят за престиж и слава! практичен като евреин.Браво! Един краде пари, друг история! Всеки със свой приоритет!

32

Анонимен

преди 6 години

Бойко да не е роден на някоя магистрала ,та само за магистрали говори.Да не остане с прякора Бойка магистралката.

31

2233

преди 6 години

Колко е гламав ,господи.Добре че не знае как изглежда отстрани.

30

Dublin

преди 6 години

MUTRISov,za teb sme sigurni,samo ne govori ot mnozestveno cislo.

29

Анонимен

преди 6 години

Айде пак магистралите! Стига бе!!! Немаш ли нещо друго в репертоара си? Магистрали, тангенти, хъб, дъра бъра и пак отначало. В тоя "Винету" не пише ли нещо повече? А да, забравих, че оня ден се похвали, че е чел и "Тримата мускетари", та от там да беше прихванал нещо. Пък ако прочете на стари години "Граф Монте Кристо" и "Баскервилското куче" съвсем ще се образова и ще може да води високо интелектуални разговори даже и с Меркелица и с Макарон...

28

Мнение

преди 6 години

Чакам мнението на Корделка по въпроса.